Libnet.ro
UNICEF

07:30

Reactia lui Liviu Pop dupa intalnirea cu Dragnea: A fost o problema pe care am solutionat-o. Nu mi-a reprosat nimic

Antena3 Antena3,
Reactia lui Liviu Pop dupa intalnirea cu Dragnea: A fost o problema pe care am solutionat-o. Nu mi-a reprosat nimic

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a avut, miercuri, o intalnire cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in biroul acestuia, Pop mentionand ca nu a discutat despre o eventuala. continuă pe Antena3

Liviu Pop, dupa intalnirea cu Dragnea: A fost o problema pe care am solutionat-o, nu am discutat demisia de la Minister

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a avut, miercuri, o intalnire cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in biroul acestuia.

Dragnea l-a amenintat pe ministrul Liviu Pop, cerandu-i sa uite ca a fost lider sindical

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a transmis o amenintare ministrului Educatiei, Liviu Pop, intr-o emisiune difuzata marti seara la Romania TV.

Radu Banciu, despre ramanerea in functie a ministrului Educatiei: Cum sa gaseasca un prost mai mare decat Liviu Pop? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu pastrarea lui Liviu Pop drept ministru al Educatiei si felul in care Liviu Dragnea a alcatuit guvernul. Nu exista minis.

Inventarul gafelor care il trimit pe ministrul Liviu Pop direct in Istorie. De la genunche la greselile se pot corecta, erorile nu

Ministrul Educatie, Liviu Pop, a oferit, de la preluarea portofoliului in executivul Tudose si pana in prezent, o variata si colorata gama de gafe. Plecand de la cea care i-a adus titulatura de ministrul genunche la cea de marti, din plenul Senatului, de la dezbaterea motiunii simple, parcursul politic al ministrului a fost presarat cu numeroase gafe.

Aproape 200 de personalitati din mediul cultural si educational ii cer ministrului Liviu Pop sa renunte la impunerea manualului unic

Aproape 200 de academicieni, cercetatori, cadre didactice, si scriitori au semnat apelul Dreptul la Educatie, in care Semnatarii ii cer ministrului Educatiei, Liviu Pop, sa renunte imediat la monopolizarea manualelor, la impunerea manualului unic sau la cosmetizarea acestei actiuni sub fardul gros al asa zisei licitatii de autori, organizata de editura de casa a statului.

FOTO Ce carti a primit ministrul Educatiei de la romani: Ursuletul Winnie, Reptilie si amfibieni, Ghidul lenesului in Biblioteca lui Liviu Pop |RELATARE

Ursuletul Winnie, Reptilie si amfibieni, Ghidul lenesului in Biblioteca lui Liviu Pop .

Ministrul Educatiei se face de ras din nou. Ce a spus Liviu Pop in plenul Senatului - VIDEO

Ministrul Educatiei se face de ras din nou. in timpul dezbaterilor din plenul Senatului, Liviu Pop s-a incurcat in termeni. in viata exista, ca si in politica,.

Experiment in Educatie. Liviu Pop va inlocui inspectorii pe materii cu inspectori hibrid

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, ii va inlocui pe inspectorii pe materii cu inspectori pe arii curriculare, astfel incat, spune el, sa se creeze o transdiciplinaritate, desi programele scolare nu sunt transdisciplinare.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop: Greselile se pot corecta, dar erorile nu

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat luni, in plenul Senatului, in cadrul dezbaterilor asupra motiunii simple, ca in viata exista greseli si erori si greselile se pot corecta,.

Greselile se pot corecta, erorile nu. Ministrul Educatiei, Liviu Pop, o noua palma data limbii romane

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a dat lovitura cu o noua greseala gramaticala. Desi se afla in fruntea Ministerului Educatiei, si ar trebui sa fie un exemplu in ceea ce priveste limba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )