Libnet.ro
UNICEF

18:45

Nicolae Marin, numit procuror-sef adjunct al Sectiei speciale pentru investigarea infractiunilor din Justitie

Antena3 Antena3,
Nicolae Marin, numit procuror-sef adjunct al Sectiei speciale pentru investigarea infractiunilor din Justitie

Nicolae Marin a fost numit de plenul Consiliului Superior al Magistraturii in functia de procuror-sef adjunct al Sectiei speciale pentru investigarea infractiunilor din Justitie SIIJ). Plenul. continuă pe Antena3

Procurorul Nicolae Marin, numit in locul Adinei Florea in functia de adjunct al sefului Sectiei Speciale

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii l-a numit marti, 4 iunie, pe procurorul Nicolae Marin in functia de procuror-sef adjunct al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie. Decizia a fost luata dupa ce Adina Florea, actualul adjunct, s-a inscris in cursa pentru sefia structurii.

Procurorul Bogdan Parlog, cel care a deschis dosarul 10 august, a contestat respingerea candidaturii sale pentru sefia sectiei speciale de anchetare a magistratilor

Procurorul Bogdan Parlog, cel care a deschis dosarul vizand Jandarmeria pentru violentele de la mitingul din 10 august, a declarat pentru HotNews. ro ca a contestat in instanta de contencios administrativ decizia Consiliului Superior al Magistraturii CSM) de a-i respinge candidatura pentru functia de procuror-sef al Sectiei speciale de anchetare a magistratilor.

Procurorul Bogdan Pirlog poate candida la sefia Sectiei Speciale. Obiectivul sau este chiar desfiintarea Sectiei

Plenul Consiliul Superior al Magistraturii a admis marti contestatia formulata de procurorul Bogdan Pirlog fata de decizia comisiei de selectie carei-a respins initial candidatura, pe motiv ca nu ar indeplini conditia de vechime. Principalul sau obiectiv declarat este chiar desfiintarea Sectiei Speciale. Pirlog este procurorul care s-a autosesizat in dosarul interventiei violente a jandarmilor din 10 august.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )