Libnet.ro
UNICEF

22:16

Nicolae Moga, ministrul de Interne cu cel mai scurt mandat din istoria institutiei - 6 zile Cazul Caracal a explodat la doua zile de la numirea lui in functie

Hotnews Hotnews,
 Nicolae Moga, ministrul de Interne cu cel mai scurt mandat din istoria institutiei - 6 zile Cazul Caracal a explodat la doua zile de la numirea lui in functie

Nicolae Moga, care a demisionat marti in urma tragediei de la Caracal, este ministrul de Interne cu cel mai scurt mandat din istoria ministerului - a ocupat aceasta functie doar sase zile. Alexandra a disparut de acasa miercuri, exact in ziua in care Moga a depus juramantul, iar cazul a explodat doua zile mai tarziu. Un mandat scurt a avut si fostul lider PSD Liviu Dragnea, care a fost la conducerea MAI 12 zile. continuă pe Hotnews

Cel mai scurt mandat din istorie la Interne. Moga l-a batut pe Dragnea

Nicolae Moga este ministrul de Interne cu cel mai scurt mandat din istorie: 6 zile. Anterior, mandatul cel mai scurt a fost cel al lui Liviu Dragnea, aproape 20 de zile in 2009.

Nicolae Moga, ministrul de Interne, a demisionat

Nicolae Moga a demisionat de la Ministerul de Interne la doar sase zile dupa numire.

Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a demisionat dupa doar sase zile de mandat

Nicolae Moga a anuntat marti ca a demisionat din functia de ministru al Afacerilor Interne, dupa doar sase zile de mandat.

Dancila: STS a raspuns in cel mai iresponsabil mod la toate intrebarile. ii solicit personal directorului serviciului lamuriri in acest caz, in cel mai scurt timp

Premierul Viorica Dancila sustine ca urmareste indeaproape cazul de la Caracal, iar ministrul de Interne, Nicolae Moga, va sta acolo atat cat este necesar. STS a raspuns in cel mai iresponsabil mod la toate intrebarile, a scris Dancila pe Facebook, care i-a solicitat directorului serviciului lamuriri in acest caz.

Filiala PSD Constanta, din care face parte si ministrul demisionar Nicolae Moga, a transmis un mesaj Vioricai Dancila

PSD Constanta si-a anuntat sustinerea fata de premierul Viorica Dancila in cazul deciziilor luate in cazul de la Caracal. Nicolae Moga, ministrul de Interne care a demisionat dupa numai 6 zile, face parte din aceasta organizatie.

Ministrul de Interne a demisionat. Nicolae Moga a stat in functie doar 6 zile

Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a demisionat, dupa ce a stat in functie doar 6 zile. Cererea USR a fost indeplinita. Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a demisionat De ce a plecat? De ce ar fi ramas?, a spus Cristian Tudor Popescu, in direct, la Digi 24. Dupa ce USR a cerut demisia ministrului de .

CRIME iN SERIE iN CARACAL Sedinta de urgenta la Guvern: Premierul Viorica Dancila se intalneste cu Nicolae Moga, Raed Arafat si directorul STS (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila i-a convocat la Palatul Victoria, sambata de la ora 12, pe ministrul de Interne, Nicolae Moga, coordonatorul Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), secretarul de stat Raed.

Cine vine la MAI. Nicolae Moga a fost inlocuit de Mihai Fifor

Nicolae Moga a demisionat de la Ministerul Afacerilor Interne MAI), la doar 6 zile dupa ce a preluat mandatul, in contextul modului in care autoritatile au intervenit in cazul din Caracal. Moga a fost inlocuit de Mihai Fifor, care va asigura interimatul. Nicolae Moga a fost inlocuit de Mihai Fifor la MAI in urma unei .

Nicolae Moga a demisionat de la Ministerul de Interne la sase zile de la numire

Nicolae Moga a demisionat de la Ministerul de Interne la cateva zile de la numire.

Dacian Ciolos, dupa demisia lui Nicolae Moga: Nu avem nevoie doar de o schimbare de guvern, de peticeli pe ici, pe colo, ci de o reforma profunda a statului

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, considera demisia lui Nicolae Moga din fruntea Ministerului Afacerilor Interne un primul gest de decenta si normalitate in Guvernul condus de Viorica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )