Libnet.ro
UNICEF

06:46

NICOLAE ROBU DESPRE FIRMA CARE A FACUT DERATIZARE SI DEZINSECTIE: Nu a solicitat niciodata acord comercial de la Primaria Timisoara si nici nu a primit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICOLAE ROBU DESPRE FIRMA CARE A FACUT DERATIZARE SI DEZINSECTIE: Nu a solicitat niciodata acord comercial de la Primaria Timisoara si nici nu a primit

Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, a anuntat ca in urma unei verificari s-a stabilit ca firma Bistim Dera SRL, care a facut dezinsectia si deratizarea in blocul de pe strada Miorita nr. 8, in care au murit doi copii si mama unuia dintre acestia, nu avea acord comercial de la Primaria Timisoara. continuă pe Ziarul Bursa

Nicolae Robu despre firma care a facut deratizare in blocul din Timisoara unde au murit 3 oameni: Nu avea autorizatie

Firma Bistim Dera SRL-D, cea care a facut deratizarea in blocul de pe strada Miorita 8, unde au murit trei persoane, nu are autorizatie de la Primaria Timisoara, a anuntat marti intr-o conferinta de presa, Nicolae Robu, primarul orasului.

Nicolae Robu sustine ca firma care a facut deratizarea in blocul unde au murit 3 oameni nu avea autorizatie: Acea firma si cei care au contractat-o sunt iresponsabili

Firma Bistim Dera SRL-D, cea care a facut deratizarea in blocul in care au murit trei persoane, nu are autorizatie de la Primaria Timisoara, a anuntat primarul Nicolae Robu. Acea firma si cei care au contr.

Gradinita din Timisoara evacuata dupa ce directoarea a aflat din presa ca firma care a facut dezinsectie e aceeasi care a deratizat si blocul in care au murit 3 oameni

O gradinita din Timisoara a fost evacuata de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta marti dimineata, dupa ce directoarea a aflat din presa numele firmei care a facut deratizarea in blocul in care au murit trei oameni, din cauza substantei folosite. Directoarea gradinitei a constatat astfel ca este aceeasi firma, iar dezinsectia in unitatea de invatamant a fost facuta luni. intrebat de ce pompierii nu au fost cei care sa se sesizeze, in conditiile in care patronul firmei este deja retinut si le-a dat detalii anchetatorilor inca de luni seara despre locurile in care a facut deratizare, seful ISU a spus ca nu a avut aceste informatii.

UPDATE Ce substanta i-ar fi ucis pe cei 3 oameni din blocul din Timisoara in care s-a facut deratizare Anuntul parchetului Cine este firma care a facut dezinsectia in imobil

Anchetatorii au identificat substanta toxica din cauza careia au murit trei persoane, dupa ce in blocul din Timisoara in care locuiau a fost facuta dezinsectia si deratizarea, fiind vorba despre fosfura de aluminiu. Patronul firmei a fost retinut pentru vatamare corporala, ucidere din culpa si trafic de produse sau substante toxice. Pe pagina sa de Facebook, firma Bistim Dera, care a facut dezinsectia in imobilul respectiv, se lauda cuservicii profesionale de dezinsectie, deratizare si dezinfectie, cu solutii profesionale de cea mai buna calitate.

Sefa DSP Timis, despre firma care a facut deratizarea: Nu am efectuat niciun control la sediul acestei firme. Ea functioneaza pe baza declaratiei pe propria raspundere, fiind autorizata de DSV (VIDEO)

Cornelia Cismas-Malac, director DSP Timis, a declarat, pentru B1 TV, ca institutia pe care o conduce nu a efectuat niciun control la firma care s-a ocupat de deratizarea in blocul in care au murit trei oameni.

Nicolae Robu a rabufnit dupa ce a fost intrebat despre vina Primariei pentru tragedia din Timisoara: Eu va inchid telefonul! Nu permit asa ceva! Vina e a celor care contracteaza firme fara sa verifice (VIDEO)

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a declarat, pentru B1 TV, ca el nu a auzit pana acum de firma care a facut deratizarea in blocul in care au murit trei oameni. Firma in cauza era obligata sa obtina o.

NICOLAE ROBU: Nu Primaria a dispus acea deratizare

Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, a transmis condoleante in urma tragediei petrecute intr-un bloc de garsoniere de pe strada Miorita din Timisoara, unde, in urma unei actiuni de dezinsectie si deratizare, doi copii si o femeie au murit, iar 17 persoane sunt in spital. Robu a tinut sa sublinieze ca Primaria Timisoara nu are nicio implicare si nu avea cum sa dispuna deratizarea si dezinsectia, avand in vedere ca actiunea s-a petrecut pe un domeniu privat. Este inadmisibil ca lucruri cu asemenea consecinte potentiale sa fie tratate cu atata superficialitate de unii semeni ai nostri, sustine Robu.

Primarul Nicolae Robu, dupa tragedia de la Timisoara: Firma nu a solicitat niciodata acord de functionare

Primarul Nicolae Robu a declarat, marti, ca firma de deratizare care a efectuat acest serviciu in blocul de pe strada Moritei nr. 8 din Timisoara nu a cerut niciodata vreun aviz de functionare de la primarie,.

Nicolae Robu transmite condoleante si afirma ca Primaria Timisoarei nu are nicio implicare in cazul blocului deratizat

Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, le-a transmis condoleante, luni, familiilor celor decedati din blocul in care a avut loc o deratizare si declara ca primaria nu are nicio implicare in acest tragic.

Radiografia tragediei din Timisoara. 15 apeluri la Ambulanta din blocul in care au murit 3 oameni dupa ce s-a facut deratizare

Nu mai putin de 15 apeluri au fost date de sambata dimineata si pana luni dimineata de locatari ai blocului din Timisoara in care au murit doi copii si mama unuia dintre ei, dupa ce o firma a facut dezinfectia si deratizarea. Primul deces a fost sambata dimineata, iar ultimul - luni dimineata, abia atunci fiind facuta legatura intre cazuri. Patronul firmei care a facut dezinsectia intr-un bloc din Timisoara unde au murit doi copii si mama unuia dintre ei a fost retinut 28 de persoane sunt spitalizateCe substanta i-ar fi ucis pe cei 3 oameni din blocul din Timisoara in care s-a facut deratizare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )