Libnet.ro
UNICEF

20:30

Primarul Nicolae Robu, dupa tragedia de la Timisoara: Firma nu a solicitat niciodata acord de functionare

Antena3 Antena3,
Primarul Nicolae Robu, dupa tragedia de la Timisoara: Firma nu a solicitat niciodata acord de functionare

Primarul Nicolae Robu a declarat, marti, ca firma de deratizare care a efectuat acest serviciu in blocul de pe strada Moritei nr. 8 din Timisoara nu a cerut niciodata vreun aviz de functionare de la primarie,. continuă pe Antena3

Prima reactie a primarului Robu dupa tragedia de la Timisoara: Oameni fara o minima constiinta incearca sa puncteze politic

Primarul Nicolae Robu a avut o prima reactie dupa tragedia de la Timisoara, unde au murit doi copii si mama unuia dintre ei. intr-o postare pe Facebook, Robu transmite condoleante familiilor, cere pedepsirea drastica a vinovatilor si ii inteapa pe cei fara o minima constiinta.

Nicolae Robu sustine ca firma care a facut deratizarea in blocul unde au murit 3 oameni nu avea autorizatie: Acea firma si cei care au contractat-o sunt iresponsabili

Firma Bistim Dera SRL-D, cea care a facut deratizarea in blocul in care au murit trei persoane, nu are autorizatie de la Primaria Timisoara, a anuntat primarul Nicolae Robu. Acea firma si cei care au contr.

CTP a rabufnit dupa tragedia de la Timisoara: Suntem un soi de sobolani. Mesaj dur despre autoritatile din Romania

Cristian Tudor Popescu este de parere ca autoritatile din Romania sunt nepasatoare in fata problemelor cu care se confrunta cetatenii. Gazetarul a analizat modul in care institutiile statului au actionat in ultimele luni in cazurile Caracal, Brazi, Baicoi si Timisoara. CTP: Am evoluat in ochii autoritatilor, suntem un soi de sobolani inca ceva dinainte de .

Ecaterina Andronescu a reactionat dupa tragedia de la Timisoara. Una dintre substantele ucigase rezista 80 de zile!

Ecaterina Andronescu a reactionat dupa tragedia de la Timisoara, unde doi copii si un adult si-au pierdut viata dupa ce s-au intoxicat. Fostul ministru al Educatiei, profesor de chimie la baza, a spus ca.

NICOLAE ROBU DESPRE FIRMA CARE A FACUT DERATIZARE SI DEZINSECTIE: Nu a solicitat niciodata acord comercial de la Primaria Timisoara si nici nu a primit

Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, a anuntat ca in urma unei verificari s-a stabilit ca firma Bistim Dera SRL, care a facut dezinsectia si deratizarea in blocul de pe strada Miorita nr. 8, in care au murit doi copii si mama unuia dintre acestia, nu avea acord comercial de la Primaria Timisoara.

Nicolae Robu a rabufnit dupa ce a fost intrebat despre vina Primariei pentru tragedia din Timisoara: Eu va inchid telefonul! Nu permit asa ceva! Vina e a celor care contracteaza firme fara sa verifice (VIDEO)

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a declarat, pentru B1 TV, ca el nu a auzit pana acum de firma care a facut deratizarea in blocul in care au murit trei oameni. Firma in cauza era obligata sa obtina o.

Nicolae Robu despre firma care a facut deratizare in blocul din Timisoara unde au murit 3 oameni: Nu avea autorizatie

Firma Bistim Dera SRL-D, cea care a facut deratizarea in blocul de pe strada Miorita 8, unde au murit trei persoane, nu are autorizatie de la Primaria Timisoara, a anuntat marti intr-o conferinta de presa, Nicolae Robu, primarul orasului.

NICOLAE ROBU: Nu Primaria a dispus acea deratizare

Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, a transmis condoleante in urma tragediei petrecute intr-un bloc de garsoniere de pe strada Miorita din Timisoara, unde, in urma unei actiuni de dezinsectie si deratizare, doi copii si o femeie au murit, iar 17 persoane sunt in spital. Robu a tinut sa sublinieze ca Primaria Timisoara nu are nicio implicare si nu avea cum sa dispuna deratizarea si dezinsectia, avand in vedere ca actiunea s-a petrecut pe un domeniu privat. Este inadmisibil ca lucruri cu asemenea consecinte potentiale sa fie tratate cu atata superficialitate de unii semeni ai nostri, sustine Robu.

Nicolae Robu transmite condoleante si afirma ca Primaria Timisoarei nu are nicio implicare in cazul blocului deratizat

Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, le-a transmis condoleante, luni, familiilor celor decedati din blocul in care a avut loc o deratizare si declara ca primaria nu are nicio implicare in acest tragic.

Anuntul lui Ludovic Orban dupa tragedia de la Timisoara

Prim-ministrul Ludovic Orban a precizat luni ca, imediat dupa ce a aflat despre tragedia de la Timisoara, unde doi copii si o femeie si-au pierdut viata in urma unei dezinsectii, a luat legatura cu ministrul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )