Libnet.ro
UNICEF

14:45

Nicolae Robu, prima reactie dupa ce a aparut informatia ca DNA ancheteaza autorizatiile de construire emise pentru vilele copiilor edilului

Antena3 Antena3,
Nicolae Robu, prima reactie dupa ce a aparut informatia ca DNA ancheteaza autorizatiile de construire emise pentru vilele copiilor edilului

Nicolae Robu a avut o prima reactie dupa ce in spatiul public a aparut informatia ca DNA ancheteaza autorizatiile de construire emise pentru vilele copiilor edilului Timisoarei. Sa lamurim ce. continuă pe Antena3

DNA a descins la Primaria Timisoara. Explicatia primarului Nicolae Robu (VIDEO)

Dna a deschins, luni dimineata, la Primaria Timisoara. Procurorii cata la institutia condusa de edilul Nicolae Robu mai multe documente. Doi procurori DNa au solicitat printr-o adresa sa le fie pregatite.

DNA a descins la Primaria Timisoara. Explicatia primarului Nicolae Robu

Dna a deschins, luni dimineata, la Primaria Timisoara. Procurorii cata la institutia condusa de edilul Nicolae Robu mai multe documente. Conform primelor informatii, anchetatorii sunt interesati de documente.

Familia lui Nicolae Robu, vizata de ancheta DNA privind unele autorizatii de construire

Casele copiilor edilului Nicolae Robu, aflate in constructie in zona de sud a Timisoarei, sunt vizate direct in ancheta DNA privind mai multe autorizatii date de Directia Urbanism a primariei, potrivit tion. ro.

DigiSport: Prima reactie a lui Catalin Morosanu dupa ce a iesit din spital

Catalin Morosanu a iesit din spital, acolo unde a ajuns la finalul luptei castigate extraordinar in fata unui luptator mult mai inalt si mult mai greu, americanul Daniel Sam, si a avut prima reactie. Palitura moldoveneasca inca functioneaza!, a scris Moro pe pagina sa de facebook.

Prima reactie a premierului Viorica Dancila in scandalul de la Valea Uzului: care e solutia gasita de Guvern

Despre scandalul de la Valea Uzului s-a tot vorbit in ultima perioada, dar premierul Viorica Dancila nu a avut nicio pozitie publica. Acum, Guvernul afirma ca a identificat o posibila solutie pentru detensionarea conflictului din zona. Scandalul de la cimitirul din Valea Uzului dintre etnicii maghiari si extremistii romani a intrat si in atentia Guvernului.

Prima reactie a lui Erdogan, dupa ce nationala Turciei a fost tinuta ore in sir pe aeroportul din Islanda: Statul si natiunea vor fi... (VIDEO)

Recep Tayyip Erdogan, presedintele Turciei, a reactionat, dupa ce jucatorii din nationala de fotbal a Semilunei au fost nevoiti sa astepte trei ore pentru incheierea formalitatilor de pe aeroportul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )