Libnet.ro
UNICEF

18:45

Nicolas Cage a cerut anularea celei de-a patra casatorii, la doar patru zile dupa nunta

Hotnews Hotnews,
 Nicolas Cage a cerut anularea celei de-a patra casatorii, la doar patru zile dupa nunta

Actorul american Nicolas Cage a cerut anularea celei de-a patra casatorii, dupa doar patru zile de la nunta, potrivit unor documente depuse la o instanta din Las Vegas, scrie tmz. com, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Nicolas Cage a cerut anularea celei de-a patra casatorii dupa patru zile. Actorul a aparut la cununie in stare de ebrietate VIDEO

Actorul american Nicolas Cage 55 de ani) a cerut anularea casatoriei cu a patra logodnica a sa, make-up artistul Erika Koike 35 de ani), dupa ce in urma cu patru zile, pe 23 martie 2019, acesta s-a prezentat in stare de ebrietate la depunerea actelor.

Nicolas Cage a cerut ANULAREA casatoriei, la numai PATRU ZILE! Ce i-a facut SOTIA

Nicolas Cage 55 de ani) a anulat cea de-a patra casatorie a sa, dupa num,ai patru zile de la nunta. Astfel, el a decis sa se desparta de Erika Koike, de numai 34 de ani.

Nicolas Cage, divort la 4 zile dupa nunta. Cine i-a fost sotie mai putin de o saptamana?

La doar patru zile dupa nunta, actorul american Nicolas Cage este gata de divort, anunta Fox News, un nou prilej de discutii pentru admiratori si adversari ai starului care s-au pronuntat in fel si chip in presa mondena americana. Casatorit la 23 martie cu Erika Koike, Cage a solicitat miercuri unui tribunal anularea casatoriei. Documentele [] .

Nicolas Cage se casatoreste din nou. Cum arata viitoarea sotie cu 20 de ani mai tanara FOTO

La 55 de ani, actorul american Nicolas Cage se casatoreste a patra oara cu Erika Koike 35 de ani), makeup artist, dupa mai putin de un an de relatie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )