Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicolas Maduro conduce topul celor mai lungi discursuri de la ONU din acest an

Hotnews Hotnews,
 Nicolas Maduro conduce topul celor mai lungi discursuri de la ONU din acest an

Cu o interventie de circa 48 de minute, presedintele venezuelean, Nicolas Maduro, a furnizat in acest an cel mai lung discurs din cadrul Adunarii Generale a ONU, a carei cea de-a 73-a editie s-a incheiat luni la New York, transmite agentia EFE, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Topul celor mai bine vazuti lideri mondiali

De la sfarsitul lunii mai pana la inceputul lunii august, Centrul de Cercetare Pew a contactat peste 26. 000 de persoane, din 25 de tari, si le-a pus o serie de intrebari despre perceptiile lor asupra SUA si.

VIDEO Drumul de vis care leaga muntele de mare. Soseaua canadiana inclusa in topul celor mai bune calatorii cu masina

Autostrada Marii catre Munte este o portiune de 95 de kilometri din Autostrada 99 a Canadei si traverseaza cele mai frumoase peisaje din Columbia Britanica. Privelistile pot fi admirate fie cu masina, fie cu bicicleta.

Bursa de Valori Bucuresti si-a revenit in T3. Cum arata topul celor mai mari cresteri si scaderi

Bursa de Valori Bucuresti BVB) si-a revenit in trimestrul al treilea T3), indicele BET marcand o crestere de 4%, puternic tras in sus de evolutia Petrom. La nivelul intregului an, piata romaneasca are un avans de 8,4%, sau 17,5% daca sunt luate in.

Premierea celor mai buni jurnalisti clujeni, eveniment organizat sub patronajul Ambasadei Germaniei

Asociatia Profesionistilor din Presa Cluj APPC) va organiza, sub patronajul Ambasadei Republicii Federale Germania in Romania, Gala Premiilor APPC 2018, cel mai important eveniment din Transilvania al breslei, in cadrul caruia vor fi premiati jurnalistii clujeni care au scris cele mai bune articole in ultimul an. Evenimentul va avea loc pe 17 octombrie, de la ora 18. 00, la Centrul de Cultura Urbana Casino.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )