Libnet.ro
UNICEF

22:15

Nicoleta din Bucuresti a intrat pe Facebook si a inceput sa faca un Live. in scurt timp, Internetul a luat foc. Aproape 27.000 de oameni o urmareau in timp real. Am rupt topul. Este incredibil ce facea in tot acest timp (FOTO)

Antena3 Antena3,
Nicoleta din Bucuresti a intrat pe Facebook si a inceput sa faca un Live. in scurt timp, Internetul a luat foc. Aproape 27.000 de oameni o urmareau in timp real. Am rupt topul. Este incredibil ce facea in tot acest timp (FOTO)

Nicoleta din Bucuresti a intrat luni seara pe Facebook si a inceput sa faca un Live. in scurt timp, Internetul a luat foc. Aproape 27. 000 de oameni o urmareau in timp real. continuă pe Antena3

O romanca a inceput sa dezbrace in direct azi-noapte pe Facebook. 30.000 de romani au dat click sa se uite. Am rupt topul. Este incredibil ce facea in tot acest timp (FOTO)

Nicoleta din Bucuresti a intrat luni seara pe Facebook si a inceput sa faca un Live. in scurt timp, Internetul a luat foc. Aproape 27. 000 de oameni o urmareau in timp real.

Scriitoarea Ludmila Ulitkaia, Doctor Honoris Causa al Universitatii din Bucuresti

Universitatea din Bucuresti va decerna distinctia de Doctor Honoris Causa scriitoarei ruse Ludmila Ulitkaia, pentru intreaga sa activitate literara si pentru contributia la literatura universala contemporana, dar si pentru fermitatea cu care militeaza pentru respectarea drepturilor omului, se arata intr-un comunicat al institutiei.

Academia de Studii Economice din Bucuresti oferta educationala pentru admiterea la programele de studii universitare de licenta 2019

Academia de Studii Economice din Bucuresti, liderul invatamantului superior economic si de administratie publica din Romania si Europa de Sud-Est, universitatea cu cea mai buna insertie a absolventilor pe piata muncii autohtone, scoate la concurs pentru admiterea la programele universitare de licenta peste 7. 200 de locuri, dupa cum urmeaza:.

PENTRU A IZOLA TERMIC 53 DE BLOCURI DIN BUCURESTI: Primaria Capitalei vrea sa cheltuiasca peste 27 milioane euro

Primaria Capitalei a lansat o licitatie prin care vrea sa cumpere servicii de izolare termica a 53 de blocuri din Bucuresti in valoare de 129,7 milioane lei 27,22 milioane euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

[P] VIDEO INTERVIU Ciprian Ciucu: Pentru a reusi sa luam primariile din Bucuresti de la PSD am putea face un pact de neagresiune si de neconcurenta cu USR/ Dupa ce vom castiga Primaria, aplicatiile de ridesharing si companiile de taxi vor avea un numitor

Ciprian Ciucu, consilier general PNL, a discutat intr-un interviu acordat HotNews despre alegerile europarlamentare din 26 mai, despre problemele cu care se confrunta Primaria Capitalei, despre pierderea fondurilor europene pentru modernizarea sistemului de termoficare si despre intrarea Romaniei in spatiul Schengen. in Bucuresti nu se mai da ora exacta in ceea ce priveste administratia publica. Orasele din Ardeal sunt cele care sunt campioni la atragerea de fonduri europene si care fac ceva semnificativ pentru a imbunatati calitatea vietii oamenilor din acele orase. Ma refer la Cluj, Oradea, Brasov, Sibiu, Arad, Deva si alte orase care sunt, nu intamplator, pe mana unor primari liberali competenti, a declarat Ciprian Ciucu.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 21 mai 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,23 mg/l; pH 7,53; TURBIDITATE: 0,32. S2 - CLOR LIBER: 0,26 mg/l; pH.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 20 mai 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,35 mg/l; pH 7,50; TURBIDITATE: 0,55. S2 - CLOR LIBER: 0,21 mg/l; pH.

[P] incepand din mai, clientii magazinelor Pegas pot recicla bateriile uzate la bike shop-urile din Bucuresti, Timisoara, Brasov, Constanta si Cluj

Incepand cu luna mai clientii Pegas pot recicla bateriile si acumulatorii uzati in magazinele din Bucuresti, Timisoara, Brasov, Constanta si Cluj. in parteneriat cu Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor SNRB), Pegas isi doteaza magazinele cu infrastructura speciala de colectare, sustinand astfel demersurile de protejare a mediului si reducerea poluarii.

Alexandru era in tramvaiul 36 din Bucuresti, cand a vazut ca acesta s-a oprit. S-a dat jos din tramvai si a inteles totul. Acum toti probabil au hernii sau au peste 80 ani , si nu pot ridica...

Ca si cum bulevardul Dimitrie Pompeiu din Pipera, Bucuresti, nu ar fi suficient de aglomerat de masini si pietoni, traficul mai este ingreunat si de cei care isi parcheaza aiurea masina. Asta a filmat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )