Libnet.ro
UNICEF

23:00

Nicoleta GUTA s-a mutat la CASA ALBA! Cum arata Prima DOAMNA a manelelor! (VIDEO)

B1 B1,
Nicoleta GUTA s-a mutat la CASA ALBA! Cum arata Prima DOAMNA a manelelor! (VIDEO)

Mai blonda, mai slaba si mai cu pretentii ca niciodata, manelista Nicoleta Guta isi da arama prezidentiala pe fata si prezinta publicului o casa demna de. Washington. Potrivit wowbiz. ro. continuă pe B1

Nicoleta Guta - Casa Alba pentru Prima Doamna a manelelor (VIDEO)

Mai blonda, mai slaba si mai cu pretentii ca niciodata, manelista Nicoleta Guta isi da arama prezidentiala pe fata si prezinta publicului o casa demna de. Washington. Potrivit wowbiz. ro.

POZE DE COLECTIE de la Casa Alba! Sfaturile surorilor Bush pentru fetele lui Obama (FOTO)

Jenna Bush a postat cateva poze de colectie cu ea si cu fetele presedintelui Obama atunci cand au ajuns pentru prima data la Casa Alba. Au fost surprinse momentele de fericire sincera a copiilor celor.

Momente EMOTIONANTE la Casa Alba! Vicepresedintele SUA a IZBUCNIT iN LACRIMI cand l-a decorat Obama: Cat timp inca respir voi fi alaturi de tine (VIDEO)

Momente emotionante la Casa Alba. Vicepresedintele american Joe Biden nu si-a putut stapani lacrimile cand Barack Obama a anuntat ca il va onora pe acesta cu cea mai inalta.

O adolescenta invitata la Casa Alba, muscata de unul dintre cainii familiei Obama

Unul dintre cainii familiei Obama, Sunny, a muscat luni o tanara invitata la Casa Alba, provocandu-i o mica leziune pe obraz, informeaza joi site-ul TMZ, citat de AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )