Libnet.ro
UNICEF

14:31

Nicu Alifantis a dat in judecata PSD: care e motivul

Adevărul Adevărul,
Nicu Alifantis a dat in judecata PSD: care e motivul

Cantaretul Nicu Alifantis 65 de ani) a dat in judecata Partidul Social Democrat, filiala Sector 5, pentru incalcarea drepturilor de autor. continuă pe Adevărul

Iohannis: PSD de 30 de ani e o piedica in dezvoltarea Romaniei, dar in ultimii 3 ani a reusit sa ne duca pe toti intr-o stare de aproape disperare. Romanii le-au dat lectii PSD-istilor (VIDEO)

Klaus Iohannis a atacat din nou, miercuri, PSD. intr-o conferinta de presa, seful statului a declarat ca Partidul Social Democrat este, de 30 de ani, opiedica in dezvoltarea Romaniei. Sunt foarte.

Orban, replica pentru PSD, care l-a chemat pe Iohannis la dezbateri cu Dancila pentru turul II: Cand avem rezultatele, stabilim strategia

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca luni seara va avea loc, la sediul partidului, o sedinta a echipei de campanie, iar cand vor fi publicate rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale, va fi stabilita strategia de campanie, functie de care Klaus Iohannis va participa sau nu la dezbateri cu Viorica Dancila. Klaus Iohannis, care a castigat detasat primul tur al alegerilor, a fost criticat de toti contracandidatii sai pentru refuzul de a participa la dezbateri si a da interviuri in campania electorala.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )