Libnet.ro
UNICEF

00:07

Niculae Badalau, catre ministrul propus al Economiei: De ce tineti sa listati Hidroelectrica? Capusati-o in continuare!

Hotnews Hotnews,
 Niculae Badalau, catre ministrul propus al Economiei: De ce tineti sa listati Hidroelectrica? Capusati-o in continuare!

Ministrul demis al Economiei, Niculae Badalau PSD), s-a aratat indignat miercuri, in Parlament, de intentia PNL de a lista pe bursa Hidroelectrica. in opinia lui Badalau este mai bine ca aceasta companie sa fie capusata decat listata. Ea trebuie sa ramana a statului roman, pentru a avea siguranta in energie. De ce tineti sa o listati, sa o vindeti? Capusati-o in continuare, i-a spus Badalau lui Virgil Popescu, ministrul desemnat al Economiei, la audierea acestuia in Parlament. continuă pe Hotnews

Niculae Badalau, declaratii controversate: Hidroelectrica este perla. De ce tineti sa o listati, sa o vindeti? Capusati-o in continuare!

Ministrul interimar al Economiei Niculae Badalau i-a sugerat ministrului propus de PNL pentru a prelua acest portofoliu, Virgil Popescu, sa continue sa capuseze Hidroelectrica, perla sectorului energetic romanesc, decat sa o listeze si sa o vanda.

VIDEO Ministrul propus al Economiei, Virgil Popescu, aviz pozitiv in Parlament: Un obiectiv este redobandirea increderii investitorilor Sectorul energetic are nevoie de investitii de zeci de miliarde de euro

Ministrul desemnat al Economiei, Mediului de Afaceri si Energiei, Virgil Popescu, a primit aviz pozitiv, dupa o audiere de doua ore in comisiile reunite din Camera Deputatilor si Senat. Acesta a spus ca unul dintre obiectivele sale in calitate de ministru este redobandirea increderii investitorilor. Virgil Popescu a mai spus ca in 2020 va fi listat un pachet de actiuni de la Hidroelectrica. La audieri este prezent si prim-ministrul desemnat Ludovic Orban. Prezent la audiere, Niculae Badalau, ministru demis al economiei, a tinut un discurs lung, nationalist, despre industria de aparare, despre energie, consumatorul vulnerabil etc si s-a aratat indignat ca in programul de guvernare este trecuta listarea Hidroelectrica. Badalau spune ca va da un vot impotriva pentru superficialitatea programului.

Eugen Teodorovici catre ministrul propus la Finante, Florin Citu: Esti un hot, stiu toti! - VIDEO

Audierea ministrului propus la Finante, Florin Citu, a inceput cu scandal. Minute bune, membrii comisiei s-au certat pe metoda de audiere. intr-un final au stabilit ca cel audiat sa raspunda dupa fiecare.

Niculae Badalau, la audierile ministrului propus pentru Economie: De ce vreti sa vindeti Hidroelectrica? Capusati-o in continuare

Ministrul interimar al Economiei, Niculae Badalau, i-a sugerat ministrului desemnat de PNL pentru portofoliul Economiei si al Energiei, Virgil Popescu, in cadrul audierilor din comisiile parlamentare reunite, ca ar.

MINISTRUL PROPUS AL ECONOMIEI: Sectorul energetic are nevoie de investitii de zeci de miliarde de euro

Romania are mare nevoie sa redobandeasca increderea investitorilor, in contextul in care sectorul energetic are nevoie de investitii de zeci de miliarde de euro, a afirmat, miercuri, ministrul propus al Economiei, Mediului de Afaceri si Energiei, Virgil Popescu, fiind audiat de comisiile reunite din Parlament.

NICULAE BADALAU: Protestul angajatilor din saline fata de neacordarea voucherelor de vacanta este justificat

Nemultumirea angajatilor din salinele aflate in subordinea societatii Salrom si protestul organizat de acestia fata de neacordarea voucherelor de vacanta de catre angajator sunt complet justificate, pentru ca acordarea voucherelor de vacanta este prevazuta in bugetul pe anul 2019, a transmis, marti, ministrul demis al Economiei, Niculae Badalau, transmite Agerpres.

Ministrul propus pentru Economie: Nu este incompatibilitate daca sotia este administrator la Petrom. Si sotul lui Dancila este angajat acolo

Ministrul propus pentru portofoliul Economiei si Energiei, Virgil Popescu, nu considera ca exista o stare de incompatibilitate daca sotia sa este administratorul unor benzinarii Petrom, in conditiile in care inclusiv sotul actualului premier, Viorica Dancila, este angajat al acestei companii.

Ministrul propus la Transporturi si Comunicatii, Lucian Bode, intrebat daca sustine eliminarea facilitatilor catre IT-sti: Nicio categorie profesionala nu va fi impozitata fara o consultare reala Licitatia 5G nu mai are nicio sansa anul acesta

Ministrul propus la Transporturi si Comunicatii, Lucian Bode, a fost avizat favorabil miercuri de comisiile reunite din Parlament. intrebat daca sustine punctul de vedere al sefului sau, Ludovic Orban, privind eliminarea facilitatilor catre IT-sti, Bode a raspuns: in guvernarea noastra nicio categorie profesionala nu va fi impozitata fara o consultare reala. Despre licitatia 5G, acesta a spus ca se va face numai cu respectarea conditiilor Memorandumului semnat cu SUA, dar ca nu mai e nicio sansa ca procedura sa aiba loc in acest an. Liberalul mai sustine listarea Postei Romane, care are 25. 000 de angajati si pierderi de 257 milioane lei, dar este exclus ca acest lucru sa se intample in acest an. HotNews. ro a transmis LIVE-TEXT declaratiile privind sectorul Comunicatiilor.

N-o sa dam vesti proaste populatiei. Florin Citu, ministrul propus pentru Finante, anunt de ultima ora despre pensii

Florin Citu a facut un anunt important pentru pensionari. Ministrul propus pentru Finante in noul guvern al Romaniei, a facut declaratii extrem de asteptate de pensionari. Iata ce a spus Citu in cursul zilei de marti, la Digi 24! Flroin Citu, anunt de ultima ora despre pensii Ministrul propus pentru Finante in guvernul lui Orban .

Despre ce proiecte de autostrazi au discutat parlamentarii si ministrul propus al Transporturilor la audieri: Romania e pe locul 128 in lume la drumuri, dupa Gabon si Zimbabwe

Suntem campioni mondiali la kilometri de autostrada proiectati, dar neconstruiti, a declarat miercuri liberalul Lucian Bode, ministrul propus la Transporturi, Infrastructura si Comunicatii in Guvernul Orban, in cadrul audierilor din Parlament din comisiile de specialitate. Bode a vorbit de cateva dintre masurile si proiectele pe care le vede prioritare in mandatul de un an pe care il va avea in fata precum Pitesti - Sibiu sau A8 Tg. Mures - Iasi, dar a spus si de ce nu crede ca in acest an va fi deschis traficul pe Lotul 3 din A1 Lugoj - Deva.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )