Libnet.ro
UNICEF

23:15

VIDEO Ministrul propus al Economiei, Virgil Popescu, aviz pozitiv in Parlament: Un obiectiv este redobandirea increderii investitorilor Sectorul energetic are nevoie de investitii de zeci de miliarde de euro

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ministrul propus al Economiei, Virgil Popescu, aviz pozitiv in Parlament: Un obiectiv este redobandirea increderii investitorilor Sectorul energetic are nevoie de investitii de zeci de miliarde de euro

Ministrul desemnat al Economiei, Mediului de Afaceri si Energiei, Virgil Popescu, a primit aviz pozitiv, dupa o audiere de doua ore in comisiile reunite din Camera Deputatilor si Senat. Acesta a spus ca unul dintre obiectivele sale in calitate de ministru este redobandirea increderii investitorilor. Virgil Popescu a mai spus ca in 2020 va fi listat un pachet de actiuni de la Hidroelectrica. La audieri este prezent si prim-ministrul desemnat Ludovic Orban. Prezent la audiere, Niculae Badalau, ministru demis al economiei, a tinut un discurs lung, nationalist, despre industria de aparare, despre energie, consumatorul vulnerabil etc si s-a aratat indignat ca in programul de guvernare este trecuta listarea Hidroelectrica. Badalau spune ca va da un vot impotriva pentru superficialitatea programului. continuă pe Hotnews

Niculae Badalau, catre ministrul propus al Economiei: De ce tineti sa listati Hidroelectrica? Capusati-o in continuare!

Ministrul demis al Economiei, Niculae Badalau PSD), s-a aratat indignat miercuri, in Parlament, de intentia PNL de a lista pe bursa Hidroelectrica. in opinia lui Badalau este mai bine ca aceasta companie sa fie capusata decat listata. Ea trebuie sa ramana a statului roman, pentru a avea siguranta in energie. De ce tineti sa o listati, sa o vindeti? Capusati-o in continuare, i-a spus Badalau lui Virgil Popescu, ministrul desemnat al Economiei, la audierea acestuia in Parlament.

VIDEO: Ministrul propus la Munca, Violeta Alexandru, audiata in Parlament: Stiu foarte bine ca e important sa promiti strict ceea ce poti sa faci si sa te tii de treaba Nu taiem pensii si salarii

Ministrul desemnat pentru Munca Violeta Alexandru a spus, la audierea din comisiile parlamentare, ca se angajeaza ca in mandatul sau nu vor fi taiate pensiile si salariile si ca intentioneaza sa elimine supra-impozitarea contractelor de munca part-time.

VIDEO Ministrul german al Economiei s-a ales cu nasul rupt, dupa ce a cazut de pe scena

Ministrul german al Economiei, Peter Altmaier, si-a pierdut cunostinta pentru cateva momente, dupa ce a cazut de pe scena unei conferinte organizate marti, rupandu-si nasul si alegandu-se cu mai multe taieturi si vanatai, a declarat un oficial familiar cu situatia pentru Reuters.

VIDEO Ministrul german al Economiei a cazut de pe scena, la un eveniment

Ministrul german al Economiei, Peter Altmaier, a cazut de pe scena in timp ce incerca sa coboare scarile, la Digital Summit, organizat la Dortmund. Altmaier a avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind dus la spital, in timp ce presa a fost indepartata din auditorium la conferinta privind strategia digitala, scrie Reuters.

MINISTRUL PROPUS AL ECONOMIEI: Sectorul energetic are nevoie de investitii de zeci de miliarde de euro

Romania are mare nevoie sa redobandeasca increderea investitorilor, in contextul in care sectorul energetic are nevoie de investitii de zeci de miliarde de euro, a afirmat, miercuri, ministrul propus al Economiei, Mediului de Afaceri si Energiei, Virgil Popescu, fiind audiat de comisiile reunite din Parlament.

VIRGIL POPESCU: Nu este incompatibilitate daca sotia administreaza benzinarii

Ministrul propus pentru portofoliul Economiei si Energiei, Virgil Popescu, nu considera ca exista o stare de incompatibilitate daca sotia sa este administratorul unor benzinarii Petrom, in conditiile in care inclusiv sotul actualului premier, Viorica Dancila, este angajat al acestei companii.

Ministrul propus pentru Economie: Nu este incompatibilitate daca sotia este administrator la Petrom. Si sotul lui Dancila este angajat acolo

Ministrul propus pentru portofoliul Economiei si Energiei, Virgil Popescu, nu considera ca exista o stare de incompatibilitate daca sotia sa este administratorul unor benzinarii Petrom, in conditiile in care inclusiv sotul actualului premier, Viorica Dancila, este angajat al acestei companii.

Ministrul propus al Transporturilor: Toate claim-urile peste 1 milion de euro le voi trimite la DNA. Sunt din vina statului, nu al constructorilor Aviz pozitiv in comisii

Liberalul Lucian Bode, deputat de Salaj, a primit aviz pozitiv in comisiile reunite din Parlament pentru a prelua portofoliul de Ministru al Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor din noul cabinet Orban. La audieri Bode a spus ca va trimite la DNA toate litigiile comerciale care vizeaza despagubiri de peste 1 milion de euro care au aparut din vina statului roman, nu al constructorilor.

Virgil Popescu - validat pentru postul de ministru al Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri

Membrii comisiilor economice reunite ale Parlamentului au admis, miercuri, nominalizarea lui Virgil Popescu pentru functia de ministru al Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, cu 31 voturi pentru, 7 voturi impotriva si 9 abtineri.

VIDEO Ministrul german al Economiei a cazut pe scari la o conferinta

Medicii i-au acordat ingrijiri ministrului german al Economiei, Peter Altmaier, un aliat apropiat al.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )