Libnet.ro
UNICEF

13:30

Niculae Badalau, despre premierul desemnat: Rezerve legate de anvergura sa de a conduce un guvern

Hotnews Hotnews,
 Niculae Badalau, despre premierul desemnat: Rezerve legate de anvergura sa de a conduce un guvern

Presedintele executiv al PSD Niculae Badalau afirma ca are rezerve legate de anvergura premierului desemnat Mihai Tudose de a conduce un guvern dar afirma ca va sustine activitatea viitorului executiv. continuă pe Hotnews

Ruptura intre Liviu Dragnea si doi puternici baroni, aliatii sai loiali de pana acum: Paul Stanescu si Niculae Badalau

Paul Stanescu seful PSD Olt) si Niculae Badalau seful PSD Giurgiu), precum si Codrin Stefanescu sunt trei dintre cei patru lideri PSD care s-au abtinut luni la votul in Comitetul Executiv PSD cand a fost votat Mihai Tudose ca propunere de premier al Romaniei din PSD.

Premierul desemnat Mihai Tudose, interviu din campania electorala

Un interviu cu premierul desemnat Mihai Tudose, realizat de Adevarul in campania electorala, a fost difuzat luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. in interviu, Mihai Tudose vorbeste de planul.

Ce pasiuni are premierul desemnat Mihai Tudose

Premierul desemnat Mihai Tudose are ca pasiuni sahul, literatura, turismul si filatelia, se arata in CV-ul sau, postat pe site-ul Camerei Deputatilor. Mihai Tudose are o colectie filatelica pe care a.

UPDATE Misu Negritoiu, fostul presedinte ASF, despre premierul Mihai Tudose: L-am intalnit o singura data, intr-un avion de seara Iasi-Bucuresti. Mi s-a adresat ironic cu domnul Presedinte care nu prea trece pe la Parlament si in final sa-i fac nepoata d

Misu Negritoiu, revocat luna trecuta de la conducerea ASF de catre PSD dupa scandalul cu NN Pensii, povesteste pe Facebook ce i-ar fi spus Mihai Tudose intr-o intalnire in avion. 'Eu l-am intilnit o singura data, intr-in avion de seara Iasi-Bucuresti, cu ochii bulbucati, probabil dupa o chermeza cu organizatia locala de partid, cind mi s-a adresat ironic cu domnul Presedinte care nu prea trece pe la Parlament si in final sa-i fac nepoata director. Sa-l caut. Nu l-am cautat, drept pentru care m-a chemat in octombrie 2016 la audieri in faimoasa comisie pe care o conduceau. Predictibil, au votat sa-mi ceara demisia. Scurt si fara prea multe comentarii. Procedura de Balta Brailei, care a condus in final la revocare . Discutiile din acea sedinta merita revazute. Spun totul despre stilul si competenta omului, scrie Misu Negritoiu. UPDATE miercuri, 14:00) Misu Negritoiu a adus precizari suplimentare, miercuri, in legatura cu afirmatiile facute pe Facebook despre premierul Mihai Tudose: 'Este o realitate, nu este o gluma. Dar trebuie sa fiu consecvent ca nu este o declaratie publica. Si am refuzat sa fac o declaratie publica pentru cine m-a intrebat. Dar nici nu m-am gindit sa declansez o investigatie pe acest subiect. Da, imi asum ce am scris si da, am mai facut acest comentariu in privat, inclusiv cu colaboratori din ASF. 'Fostul presedinte ASF a dezaprobat marti faptul ca HotNews. ro a facut o stire din comentariul sau postat pe Facebook, un spatiu public potrivit deciziilor din justitia romana si cea europeana: 'Nu se face asta. Comentariul este pe un cont FB privat si publicarea lui avea nevoie de acordul meu. ', a spus Misu Negritoiu.

Misu Negritoiu, fostul presedinte ASF, despre premierul Mihai Tudose: L-am intalnit o singura data, intr-un avion de seara Iasi-Bucuresti. Mi s-a adresat ironic cu domnul Presedinte care nu prea trece pe la Parlament si in final sa-i fac nepoata director

Misu Negritoiu, revocat luna trecuta de la conducerea ASF de catre PSD dupa scandalul cu NN Pensii, povesteste pe Facebook ce i-ar fi spus Mihai Tudose intr-o intalnire in avion. 'Eu l-am intilnit o singura data, intr-in avion de seara Iasi-Bucuresti, cu ochii bulbucati, probabil dupa o chermeza cu organizatia locala de partid, cind mi s-a adresat ironic cu domnul Presedinte care nu prea trece pe la Parlament si in final sa-i fac nepoata director. Sa-l caut. Nu l-am cautat, drept pentru care m-a chemat in octombrie 2016 la audieri in faimoasa comisie pe care o conduceau. Predictibil, au votat sa-mi ceara demisia. Scurt si fara prea multe comentarii. Procedura de Balta Brailei, care a condus in final la revocare . Discutiile din acea sedinta merita revazute. Spun totul despre stilul si competenta omului, scrie Misu Negritoiu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )