Libnet.ro
UNICEF

11:30

Premierul desemnat Mihai Tudose, interviu din campania electorala

Antena3 Antena3,
Premierul desemnat Mihai Tudose, interviu din campania electorala

Un interviu cu premierul desemnat Mihai Tudose, realizat de Adevarul in campania electorala, a fost difuzat luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. in interviu, Mihai Tudose vorbeste de planul. continuă pe Antena3

Ce pasiuni are premierul desemnat Mihai Tudose

Premierul desemnat Mihai Tudose are ca pasiuni sahul, literatura, turismul si filatelia, se arata in CV-ul sau, postat pe site-ul Camerei Deputatilor. Mihai Tudose are o colectie filatelica pe care a.

Sinteza zilei. Mihai Gadea, in dialog cu Mihai Tudose

Un interviu realizat de Mihai Gadea cu premierul desemnat Mihai Tudose, pe vremea aceea ministru al Economiei, a fost prezentat luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Interviul a fost realizat atunci.

Ludovic Orban, despre Mihai Tudose: Nu are niciuna dintre calitatile necesare de a conduce un Guvern

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara, ca premierul desemnat, Mihai Tudose, nu indeplineste calitatile necesare pentru a conduce un viitor guvern si ca este convins ca performanta.

Jurnalistul Sabin Orcan, despre premierul propus Mihai Tudose: Este un Fat-Frumos academic. Robert Turcescu: Nu mai avem nici presedinte. Toata lumea se uita la Iohannis ca sa mai puna piedica tavalugului pesedist

Directorul editorial al Romania Libera, jurnalistul Sabin Orcan, discuta, luni seara, cu deputatul PMP Robert Turcescu, cu senatorul PNL, Daniel Fenechiu si cu deputatul USR, Claudiu Nasui, in cadrul emisiunii X-Press, de pe postul B1 TV.

Reactia Liei Olguta Vasilescu, dupa ce presedintele Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose ca premier: Probabil voi ocupa in continuare portofoliul de la Munca. Vineri, la prima sedinta de guvern, o sa venim cu masuri de recuperare

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, luni seara, ca probabil isi va pastra potrofoliul si in viitorul Guvern. Precizarea vine dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe social-democratul Mihai Tudose, pentru functia de premier.

Ludovic Orban, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose in functia de premier

Presedintele PSD Ludovic Orban a declarat, dupa cepresedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose in functia de premier, ca partidul sau va face tot posibilul pentru respingerea noului guvern.

KLAUS IOHANNIS L-A DESEMNAT PE MIHAI TUDOSE CA PREMIER AL ROMANIEI (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni seara ca a acceptat propunerea coalitiei PSD-ALDE si l-a nominalizat pe Mihai Tudose drept noul premier al Romaniei. Seful statului a precizat ca a luat aceasta.

Reactiile jurnalistilor Romaniei Libere, dupa ce presedintele l-a desemnat pe Mihai Tudose ca premier. Silviu Sergiu: Este inceputul sfarsitului pentru Klaus Iohannis

Jurnalistii Romaniei Libere au comentat, luni seara, decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l nominaliza pe fostul ministru al Economiei, Mihai Tudose, ca premier, la propunerea coalitiei de guvernare PSD-ALDE.

Radu F. Alexandru, despre Mihai Tudose: Nu il recomanda nimic, nici ca integritate, nici ca moralitate

Radu F. Alexandru, reprezentant al Partidului National Liberal, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre Mihai Tudose, premierul desemnat deKlaus.

SRI, despre desemnarea lui Tudose: Respingem categoric orice incercare de a implica SRI in dispute politice, in numirea premierului sau alte actiuni

Serviciul Roman de Informatii a dat, luni seara, un comunicat in care a precizat ca institutia nu are nicio legatura cu desemnarea premierului Romaniei si ca ramane echidistant, neimplicat politic si concentrat pe indeplinirea misiunilor sale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )