Libnet.ro
UNICEF

21:15

Niculae Badalau vorbeste despre DEMISIE inaintea CEx-ului PSD: Un gest de onoare

B1 B1,
Niculae Badalau vorbeste despre DEMISIE inaintea CEx-ului PSD: Un gest de onoare

Liderul PSD Giurgiu Niculae Badalau a declarat, marti, inainte de sedinta CEX PSD, ca nu este cazul de sanctiuni dupa rezultatul din primul tur al alegerilor prezidentiale, ci ca PSD trebuie sa faca o. continuă pe B1

Badalau, despre rezultatele unor filiale PSD: Politica e aritmetica pura. Cine are rezultate e clar ca s-a si preocupat

Niculae Badalau a declarat, referitor la rezultatele slabe ale PSD in unele filiale judetene, ca politica este aritmetica pura, iar cine are rezultate atunci este clar ca s-a si ocupat si are suportul populatiei, potrivit Mediafax.

Niculae Badalau, convins ca PSD revine la guvernare: Pregatim MOTIUNEA DE CENZURA din februarie

Senatorul Niculae Badalau este convins ca PSD va reveni la guvernare. Fostul ministru al Economiei a declarat, luni, ca social-democratii pregatesc o motiune de cenzura care va fi depusa in luna.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 PSD-istul Niculae Badalau, fost ministru al Economiei: Am votat pentru linistea romanilor din Diaspora

Fostul ministru al Economiei, senatorul PSD Niculae Badalau, a declarat duminica, pentru Agerpres, ca a votat, printre altele, pentru linistea si unitatea romanilor din tara si de peste hotare. Am votat.

Digi 24: CTP, despre rezultatele alegerilor prezidentiale: PSD pastreaza imaginea de jucator in liga mare

Cristian Tudor Popescu o considera pe Viorica Dancila castigatoarea primului tur al alegerilor prezidentiale, desi, spune gazetarul, voturile primite nu sunt neaparat ale ei, ci mai degraba ale PSD. Cu ce consecinte?.

Orban, despre votul prin corespondenta: PSD s-a trezit sa conteste acum procedura. Ar fi trebuit sa faca legea mai clara

Ludovic Orban a acuzat PSD ca s-a trezit abia acum sa conteste faptul ca AEP a trimis romanilor din diaspora atat buletinul pentru turul I, cat si pe cel pentru turul II al alegerilor prezidentiale, precizand ca asa prevede legea iar social-democratii puteau sa o faca mult mai clara atunci cand au avut majoritatea parlamentara. El a adaugat insa ca este convins ca romanii stiu cum sa voteze si nu vor trimite ambele buletine la primul tur.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )