Libnet.ro
UNICEF

08:47

Nicusor Dan acuza campania de minciuna si manipulare dusa de Firea la adresa sa

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan acuza campania de minciuna si manipulare dusa de Firea la adresa sa

Sambata, intr-o conferinta de presa, candidatul Dreptei la Primaria Capitalei a declarat ca Gabriela. continuă pe România Liberă

Nicusor Dan: Este o campanie de minciuna si manipulare. Nu exista niciun om in echipa noastra care sa aiba coronavirus. Este o inconstienta sa minti pe un astfel de subiect (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat la pentru functia de primar al Capitalei, cu sustinerea PNL si USR-PLUS, a acuzat sambata, in cadrul unei conferinte de presa, ca principala sa contracnadidata, Gabriela Firea, face o.

Sondaj. Nicusor Dan, avans infim in fata Gabrielei Firea. Traian Basescu, sub 10%. Foarte multi nehotarati

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei, are un avans de doar 2,5 procente in fata primarului in functie Gabriela Firea, arata un sondaj Novel Research, cu o marja de eroare de 3,7%. Traian Basescu este cotat la 9%, in timp ce procentul nehotaratilor e de 18,5%. Sondajul a fost realizat in perioada 16-17 septembrie, deci a acoprit si scandalul in care au fost implicati Nicusor Dan si Caine.

Nicusor Dan ataca in meciul cu Gabriela Firea si face harta cumetriilor din Primaria Capitalei

Nicusor Dan se repliaza in razboiul de campanie cu Gabriela Firea. Dupa ce in spatiul public au aparut inregistrari in urma carora primarul PSD al Capitalei l-a acuzat pe candidatul dreptei ca ia bani de la interlopi, Nicusor Dan a prezentat, miercuri, o lista cu 33 de nume care, in opinia sa, arata ca Bucurestiul este administrat pe baza de cumetrie.

Eugen Tomac il acuza pe Nicusor Dan ca evita o dezbatere cu ceilalti candidati la Capitala si da de inteles ca Basescu asteapta o invitatie in acest sens

Liderul PMP Eugen Tomac a notat joi pe Facebook ca primarul Capitalei Gabriela Firea trebuie sa participe la cat mai multe confruntari electorale. Acesta l-a criticat apoi pe candidatul USR-PLUS-PNL ca evita dezbaterile si ca este obligatia lui sa se prezinte in fata elecotratului. Cu toate astea, Nicusor Dan a invitat-o in repetate randuri pe Firea la dezbatere.

Tomac ii cauta lui Basescu dezbatere cu Firea si Nicusor Dan la Antena 3

Presedintele PMP, Eugen Tomac, acuza lipsa unei dezbateri televizate intre principalii candidati la Primaria Capitalei si evoca perspectiva unei confruntari gazduite de Antena 3 intre Traian Basescu, Gabriela Firea si Nicusor Dan.

inca o inregistrare bomba: Nicusor Dan E penibil ca PNL sa recurga la MINCIUNA

Liviu Plesoianu publica pe pagina sa de facebook o inregistrare cu Nicusor Dan, acuzat de PNL, in ca.

Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan. Aluzii grave ale primarului Capitalei

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, primarul General al Capitalei sustine ca va participa la dezbateri cu contracandidatii sai de la Primaria Capitalei daca acestia prezinta public testele covid si antidrog la zi. Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile daca onor contracandidatii mei prezinta public .

FIREA, DESPRE DEZBATEREA CU NICUSOR DAN: Vedem daca va veni dumnealui, probabil va inventa ca are COVID

Primarul capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca va participa la dezbaterea de saptamana viitoare cu contracandidatul ei Nicusor Dan. Firea a mai spus ca vrea sa-l intrebe ce lista de consilieri generali va vota, el fiind un candidat independent, sustinut de PNL dar si de USR-PLUS, conform news. ro.

FIREA: Am depus plangere penala impotriva lui Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca acel consilier despre care Nicusor Dan a spus ca ar fi avut beneficii din cumpararea Parcului Verdi este membru in Guvernul PNL si nu mai lucra in Primarie la momentul achizitiei parcului, in urma cu doi ani. Am depus plangere penala impotriva lui Nicusor Dan pentru diseminarea de informatii false si calomnioase, anunta Firea, mentionand ca solicita daune morale de 100. 000 de euro, conform news. ro.

Nicusor Dan adauga alte nume pe harta cumetriilor de la Primaria Capitalei Gabriela Firea: Ne vedem la Tribunal

Nicusor Dan a completat harta cumetriilor de la Primaria Capitalei cu alte persoane despre care sustine ca au fost angajate gratie legaturilor pe care le au Gabriela Firea si sotul acesteia, Florentin Pandele, primar la Voluntari. in replica, Gabriela Firea spune ca dezvaluirile lui Nicusor Dan reprezinta o campanie bazata pe fake news.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2088 seconds )