Libnet.ro
UNICEF

20:30

Nicusor Dan: Este o campanie de minciuna si manipulare. Nu exista niciun om in echipa noastra care sa aiba coronavirus. Este o inconstienta sa minti pe un astfel de subiect (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan: Este o campanie de minciuna si manipulare. Nu exista niciun om in echipa noastra care sa aiba coronavirus. Este o inconstienta sa minti pe un astfel de subiect (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat la pentru functia de primar al Capitalei, cu sustinerea PNL si USR-PLUS, a acuzat sambata, in cadrul unei conferinte de presa, ca principala sa contracnadidata, Gabriela Firea, face o. continuă pe B1

Nicusor Dan, demolat in campanie de Klaus Iohannis

Anosta si lipsita de zvac, umbrita de dezbaterile mass-media care au in centru redeschiderea scolilor si balbele guvernamentale de la inceperea noului an scolar, campania electorala pentru primaria Municipiului Bucuresti s-a intensificat pe ultima suta de metri, iar Nicusor Dan se profileaza deja drept marele perdant al acestei competitii.

Nicusor Dan acuza campania de minciuna si manipulare dusa de Firea la adresa sa

Sambata, intr-o conferinta de presa, candidatul Dreptei la Primaria Capitalei a declarat ca Gabriela.

inca o inregistrare bomba: Nicusor Dan E penibil ca PNL sa recurga la MINCIUNA

Liviu Plesoianu publica pe pagina sa de facebook o inregistrare cu Nicusor Dan, acuzat de PNL, in ca.

ZAMFIR (PSD): Dupa campanie, institutiile statului sa stabileasca daca Nicusor Dan a facut trafic de influenta

Senatorul PSD Daniel Zamfir l-a acuzat, vineri, pe Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, ca a subminat interesele unor oameni de afaceri, mentionand ca plangerea penala pe care au depus-o parlamentari social-democrati nu are rolul de a influenta campania electorala, ci ca institutiile statului sa stabileasca daca acesta a facut trafic de influenta sau este in conflict de interese, conform Agerpres.

Nicusor Dan ataca in meciul cu Gabriela Firea si face harta cumetriilor din Primaria Capitalei

Nicusor Dan se repliaza in razboiul de campanie cu Gabriela Firea. Dupa ce in spatiul public au aparut inregistrari in urma carora primarul PSD al Capitalei l-a acuzat pe candidatul dreptei ca ia bani de la interlopi, Nicusor Dan a prezentat, miercuri, o lista cu 33 de nume care, in opinia sa, arata ca Bucurestiul este administrat pe baza de cumetrie.

Nicusor Dan ataca Antena 3 si RTV: Trustul dvs. nu a spus niciun cuvintel despre marile afaceri de coruptie si a luat un fas si l-a transformat intr-un elefant!

Nicusor Dan, candidat sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, s-a contrat joi cu reporterul Antena 3, pe tema inregistrarii cu acesta si a faptului ca atat Antena 3, cat si RTV, ar fi decis sa mediatizeze subiectul, dar nu ar fi amintit de alte scandaluri de coruptie din Primaria Generala.

Nicusor Dan adauga alte nume pe harta cumetriilor de la Primaria Capitalei Gabriela Firea: Ne vedem la Tribunal

Nicusor Dan a completat harta cumetriilor de la Primaria Capitalei cu alte persoane despre care sustine ca au fost angajate gratie legaturilor pe care le au Gabriela Firea si sotul acesteia, Florentin Pandele, primar la Voluntari. in replica, Gabriela Firea spune ca dezvaluirile lui Nicusor Dan reprezinta o campanie bazata pe fake news.

Cine e PSD-istul care l-a inregistrat pe Nicusor Dan. Cum i-a crescut averea subit, in ultimii 3 ani

In urma cu doua zile a fost facuta publica o inregistrare a lui Nicusor Dan. Cine este PSD-istul care l-a inregistrat pe candidatul la Primaria Capitalei. in 2017 acesta avea in declaratia de avere o garsoniera, iar in 2020 si-a amintit de doua terenuri. Cum i-a crescut averea omului PSD care l-a inregistrat pe Nicusor .

Nicusor Dan face plangere penala impotriva parlamentarilor PSD care l-au reclamat la DNA: Cine face plangere penala stiind ca minte este un infractor

Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, miercuri, ca va face plangere penala pentru denunt calomnios impotriva parlamentarilor PSD care au depus denunt la DNA. in tara asta cine face plangere penala stiind ca minte este un infractor, a afirmat Nicusor Dan.

Sondaj. Nicusor Dan, avans infim in fata Gabrielei Firea. Traian Basescu, sub 10%. Foarte multi nehotarati

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei, are un avans de doar 2,5 procente in fata primarului in functie Gabriela Firea, arata un sondaj Novel Research, cu o marja de eroare de 3,7%. Traian Basescu este cotat la 9%, in timp ce procentul nehotaratilor e de 18,5%. Sondajul a fost realizat in perioada 16-17 septembrie, deci a acoprit si scandalul in care au fost implicati Nicusor Dan si Caine.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )