Libnet.ro
UNICEF

18:15

Nicusor Dan, acuzatii grave la adresa primarului Capitalei. Cum i-ar fi mintit Firea pe bucuresteni

Playtech Playtech,
Nicusor Dan, acuzatii grave la adresa primarului Capitalei. Cum i-ar fi mintit Firea pe bucuresteni

Nicusor Dan i-a adus acuzatii grave Gabrielei Firea, spunand chiar ca edilul Capitalei ar fi mintit, cand se afla la postul Digi24, in seara de marti. Nu doar atat, pentru ca deputat-ul o acuza pe aceasta de sapte afirmatii mincinoase, intr-o singura ora, cat a intervenit pe respectivul post de stiri. in acest sens, Nicusor . continuă pe Playtech

Nicusor Dan, in direct pe B1 TV: Principala problema a Gabrielei Firea este ca n-a facut cam nimic Ce spune deputatul despre clinciul Primariei Capitalei cu Daruieste Viata si despre Vlad Voiculescu (VIDEO)

Deputatul Nicusor Dan, ales candidat al USR la Primaria Capitalei in 2020, a afirmat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, ca principala problema a Gabrielei Firea este ca n-a facut cam nimic pe.

Nicusor Dan enumera cele 7 minciuni spuse de Gabriela Firea intr-o ora. Este rusinos pentru primarul Capitalei sa minta bucurestenii atat de flagrant

Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea, Primarul general al Capitalei, ca a spus sapte minciuni in nici o ora, atat cat a durat interviul pe care i l-a acordat lui Cosmin Prelipceanu, la Digi24. Ce minciuni a.

Acuzatii grave la un spital din Iasi! Doi bebelusi gemeni au murit. Familia da vina pe medici

Acuzatii grave la un spital din Iasi! Parintii a doi bebelusi gemeni, care s-au stins din viatape patul de spital, dau vina pe medici si spun ca au tinut nou-nascutii intr-un salon in care erau si al.

Un nou scandal sexual zguduie Biserica Romana. Acuzatii grave la adresa staretului Manastirii Adormirea Maicii Domnului -Teius, Justinian Tibil

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxa Romana. Staretul Manastirii Adormirea Maicii Domnului -Teius, din judetul Caras-Severin, Justinian Tibil, ar fi avut o discutie pe Facebook cu un barbat, iar schimbul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )