Libnet.ro
UNICEF

09:15

Nicusor Dan, la Adevarul Live: Nu exclud intrarea in PNL, nu exclud nici intoarcerea in USR. Pozitiile mele si ale lui Voiculescu erau ireconciliabile

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan, la Adevarul Live: Nu exclud intrarea in PNL, nu exclud nici intoarcerea in USR. Pozitiile mele si ale lui Voiculescu erau ireconciliabile

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL, USR Bucuresti si PMP la Primaria Capitalei, a vorbit, la Adevarul Live, despre negocierile pentru alegerile locale si listele pentru Consiliul General. Nicusor Dan sustine ca pe viitor ar putea intra in PNL si ca USR ar fi trebuit sa intre la guvernare toamna trecuta, fiind o decizie asteptata de electoratul acestui partid. continuă pe Adevărul

Sondaj pe Bucuresti prezentat de Nicusor Dan la Adevarul Live. PSD, pe primul loc. Cum stau PNL si Alianta USR-PLUS

Candidatul dreptei pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a prezentat, la Adevarul Live, procentele celor trei mari partide pe Bucuresti: PSD se mentine in continuare pe primul loc, cu un scor de peste 30%, PNL vine pe locul secund, in timp ce Alianta USR-PLUS e cotata doar cu 20%. Nicusor Dan sustine ca are prima sansa pentru Capitala, insa, pe langa disputa cu Gabriela Firea, va trebuie sa se lupte si cu mafia imobiliara.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan: S-a propus alianta PNL-USR-PLUS-PMP la toate primariile din Capitala

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a vorbit la Antena 3 despre candidatura sa la primaria Capitalei. Acesta sustine ca prima sustinere a venit din partea organizatiei USR Bucuresti, urmata de o sustinere PMP si culminand cu sustinerea PNL.

Solutiile lui Nicusor Dan privind problema poluarii din Capitala

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL, USR Bucuresti si PMP la Primaria Capitalei, a vorbit la Adevarul Live despre solutiile sale pentru remedierea poluarii din Capitala, care weekendul trecut a ajuns la limite extreme. Acesta a explicat ca analizand sursele de poluare, prima oara trebuie rezolvata problema traficului, propunand parcari gratuite la intrarea in oras. Acesta a mai vorbit apoi despre gropi de gunoi, praf si spatii verzi.

Orban, despre sustinerea lui Nicusor Dan pentru Primaria Bucuresti: PNL a trecut peste orgoliul de mare partidTitle

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni seara, ca nu este nicio surpriza sustinerea lui Nicusor Dan pentru functia de primar general al Bucurestiului si ca PNL a trecut peste orgoliul de pare partid in desemnarea propriului candidat, asa ca cei de la USR nu ar trebui sa aiba suparari.

Nicusor Dan: USR ar fi trebuit sa intre la guvernare. A existat o mare asteptare. E o diferenta intre proiectia mea privind USR si ce este acum

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, considera ca USR, partid pe care l-a fondat, ar fi trebuit sa intre la guvernare in toamna lui 2019, dupa demiterea Cabinetului Dancila, dar a ratat momentul.

Adevarul Live: Ambasadorul Ucrainei la Bucuresti, Oleksandr Bankov, despre ultimele evolutii in dosare sensibile din apropierea Romaniei

La sase ani de la anexarea Crimeei si inceputul conflictului armat din estul Ucrainei, consolidarea militara rusa la Marea Neagra este o realitate si pacea pare departe in aceste regiuni din apropierea Romaniei. Ambasadorul Ucrainei la Bucuresti, Oleksandr Bankov, vine cu explicatii pe marginea acestor subiecte la Adevarul Live.

Nicusor Dan: Am fost in situatia ridicola in care am avut poluare si nici o autoritate nu a fost in stare sa spuna de unde vine

Primaria Capitalei comunica tot timpul pe langa subiect, declara la RFI candidatul independent la fotoliul de primar general Nicusor Dan, sustinut de USR, PNL si PMP. El o critica pe Gabriela Firea, in contextul poluarii masive recente din Bucuresti, precizand ca este absurd ca o primarie bogata, cu un buget de 1 miliard de euro, sa nu aiba un sistem propriu de masurare a calitatii aerului, astfel incat sa avem o situatie exacta.

Modelul Nicusor Dan s-ar putea repeta la Constanta. Cine sunt cei doi candidati cu sanse la sefia primariei vizati de PNL

Liderii PNL ar urma sa nominalizeze in cursul acestei saptamani candidatul pentru Primaria Constanta. Strategia aplicata la Bucuresti s-ar putea repeta.

Orban: Sustinerea lui Nicusor Dan ne da o garantie a sustinerii USR-ului din Bucuresti. El are 99% sanse sa castige (VIDEO)

Ludovic Orban a explicat, pentru B1 TV, de ce PNL nu va merge cu propriul candidat in alegerile pentru Primaria Capitalei, ci-l va sustine pe independentul Nicusor Dan. Decisiva e sustinerea PNL, atat timp cat.

Ludovic Orban, motivul pentru care l-a ales pe Nicusor Dan

Ludovic Orban a vorbit despre motivul pentru care PNL a ales sa is sustina pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Premierul a sustinut ca ar fi preferat un candidat liberal insa Nicusor Dan are 99% sanse sa castige.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )