Libnet.ro
UNICEF

09:30

Orban, despre sustinerea lui Nicusor Dan pentru Primaria Bucuresti: PNL a trecut peste orgoliul de mare partidTitle

Adevărul Adevărul,
Orban, despre sustinerea lui Nicusor Dan pentru Primaria Bucuresti: PNL a trecut peste orgoliul de mare partidTitle

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni seara, ca nu este nicio surpriza sustinerea lui Nicusor Dan pentru functia de primar general al Bucurestiului si ca PNL a trecut peste orgoliul de pare partid in desemnarea propriului candidat, asa ca cei de la USR nu ar trebui sa aiba suparari. continuă pe Adevărul

Conducerea PNL a votat in unanimitate sustinerea lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei

Conducerea PNL a votat in unanimitate sustinerea lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei, a anuntat vineri liderul liberal Ludovic Orban, La randul sau, Nicusor Dan, care a fost prezent la sedinta liderilor liberali, a afirmat ca este o decizie de responsabilitate, luata in interesul public.

Dezvaluirea care spune tot! De ce a ales PNL sa il sustina pe Nicusor Dan pentru Primaria Bucuresti

Intr-o miscare politica ce ar putea fi fatala PNL-ului, Ludovic Orban anunta, joi, ca PNL va sustine candidatura lui Nicusor Dan pentru Primaria Generala a Capitalei. Liderul liberal a precizat ca sondajele arata ca alti posibil candidati ai partidului nu ar avea garantia ca ar putea castiga in batalia cu PSD. Dezvaluirea care spune tot .

LUDOVIC ORBAN: PNL il va sustine pe Nicusor Dan pentru functia de primar general al Capitalei

Partidul National Liberal va sustine candidatura lui Nicusor Dan pentru functia de Primar General al Capitalei, a declarat, ieri, Ludovic Orban, presedintele formatiunii politice.

Conditiile lui Ciolos pentru sustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei: Fara racolari din PSD si preluarea programului si a echipei lui Vlad Voiculescu

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, se declara deranjat de faptul ca Nicusor Dan nu i-a informat in legatura cu negocierile cu liberalii pentru Primaria Capitalei, insa spune ca, dincolo de asta, cel mai important lucru este unirea partidelor in jurul unui singur candidat care sa puna capat dezastrului produs de Gabriela Firea. El sugereaza si care sunt conditiile pentru ca PLUS sa il sustina pe Nicusor Dan.

Conducerea PNL a votat in unanimitate pentru sustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Dan: M-am concentrat pe a avea sustinerea partidelor de Opozitie. Am fost onest (VIDEO)

Biroul Executiv alPNLa votat in unanimitate pentrusustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Tot un vot in unanimitate a fost si pentrulista ministrilor din Guvernul Citu.

Biroul Executiv al PNL voteaza vineri sustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei si stabileste lista ministrilor propusi in Cabinetul Citu

Biroul Executiv al PNL stabileste vineri lista ministrilor din Guvernul Citu siprogramul de guvernare. in plus, conducerea extinsa a partidului urmeaza sa votezesi sustinerea candidaturii lui.

Valeriu Steriu (PSD): Nu ne temem de Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Deputatul PSD Valeriu Steriu sustine ca social-democratii nu se tem de candidatura lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei, chiar daca beneficiaza de sustinereaPNL. Steriu considera ca actualul edil, Gab.

Coordonatorul campaniei USR distruge candidatul USR. Moise Guran: Programul lui Nicusor Dan pentru Capitala, lipsit de solutii reale

Moise Guran, coordonatorul USR pentru campaniile electorale din 2020, il critica pe Nicusor Dan si spune ca programul sau pentru Capitala este unul lipsit de solutii reale, desi filiala bucuresteana a Un.

Orban: Sustinerea lui Nicusor Dan ne da o garantie a sustinerii USR-ului din Bucuresti. El are 99% sanse sa castige (VIDEO)

Ludovic Orban a explicat, pentru B1 TV, de ce PNL nu va merge cu propriul candidat in alegerile pentru Primaria Capitalei, ci-l va sustine pe independentul Nicusor Dan. Decisiva e sustinerea PNL, atat timp cat.

Candidatura lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei, votata in unanimitate de conducerea PNL

Candidatura lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei a fost validata in unanimitate de conducerea PNL, a anuntat liderul liberalilor, Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )