Libnet.ro
UNICEF

22:00

NICUSOR DAN: Alegerile locale - momentul in care PSD poate fi dislocat total din Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Alegerile locale - momentul in care PSD poate fi dislocat total din Bucuresti

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan considera ca pentru alegerile locale, candidaturile comune ale formatiunilor de dreapta la sectoare ar garanta o victorie pe linie a dreptei in Bucuresti, mai ales ca la sfarsitul unui mandat esuat, primarul Gabriela Firea e un candidat extrem de vulnerabil. continuă pe Ziarul Bursa

Robert Negoita: Nu exclud sustinerea lui Nicusor Dan

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, cel care si-a lansat oficial Partidul Bucuresti 2020,a anuntat ca nu exclude sustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Generala a Capitalei, nemultumit de ceea ce nu.

Detalii inedite! Cine este si cum arata sotia lui Nicusor Dan. Mirabela isi are originile departe de Bucuresti

Nicusor Dan trece acum prin, poate, cea mai dificila perioada a sa din ultimii ani - se pregateste intens pentru alegerile locale, unde tinteste cel mai important scaun al Primariei Generale a Bucurestiului si cu siguranta simte pe umerii sai o presiune extrem de mare.

Nicusor Dan: PSD poate fi dislocat total din Bucuresti. Candidaturile comune la sectoare ar garanta o victorie pe linie a Dreptei

Nicusor Dan, candidatul Dreptei la Primaria Capitalei, a subliniat, vineri, cat de important este ca partidele de Dreapta sa aiba candidaturi comune si la sectoare. Sansele de reusita pe linie ar fi cu atat.

Cine castiga alegerile locale din Bucuresti. Oamenii au stabilit: Gabi Firea, lupta stransa cu Nicusor Dan

Potrivit unui sondaj IRSOP, in Bucuresti, peste 70% din populatia cu drept de vot sustine ca va vota la alegerile locale din septembrie. De aceasta data, prezenta declarata la urne e plauzibila datorita tensiunilor din societate, precum si a incertitudinilor economice si a polarizarii politice. b Cine va castiga alegerile locale din Bucuresti. Alegatorii au stabilit: .

Nicusor Dan: Candidaturile comune la sectoare ar garanta o victorie pe linie a dreptei in Capitala. Firea e un candidat extrem de vulnerabil

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan considera ca pentru alegerile locale, candidaturile comune ale formatiunilor de dreapta la sectoare ar garanta o victorie pe linie a dreptei in Bucuresti, mai ales ca la sfarsitul unui mandat esuat, primarul Gabriela Firea e un candidat extrem de vulnerabil.

Nicusor Dan: Fuziunea dintre Termoenergetica si Energetica e o adevarata comedie. Ce am rupt acum un an fuzionam in momentul acesta (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul dreptei pentru functia de primar al Capitalei, a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa ca in ritmul actual, administratia Firea ar putea rezolva problema termoficarii din.

Nicusor Dan, dupa ce PSD a majorat cheltuielile de publicitate a primariei: Salonul de infrumusetare politica a doamnei Firea

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan a comentat miercruri voturile din Consiliul Local al primariei Capitalei privind fuziunea dintre Termoenergetica-Energetica, aprobarea contractului Apa Nova si majorarea cheltuielilor de publicate ale primariei. Daca voi fi primar si vom avea majoritate de dreapta in Consiliul General al Capitalei, vom intoarce toate deciziile aberante ale dezastrului Firea-PSD, a promis Nicusor Dan.

Nicusor Dan, despre dezastrul de la Termoenergetica: Singura preocupare a administratiei PSD-Firea a fost proiectarea unei realitati inventate

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan a sustinut marti o conferinta de presa in fata Companiei Municipale Termoenergetica Bucuresti unde a afirmat ca Termoenergetica este o bomba cu ceas a administratiei Firea. Acesta a vorbit despre dezastrele companiei municipale dar si despre situatia de la APA NOVA.

Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca a investit doar 10 milioane leian pentru modernizarea retelei de termoficare: in ritmul actual ar rezolva problema in 500 de ani

Nicusor Dan, candidatul PNL-USR la Primaria Capitalei, o acuza pe primarul general, Gabriela Firea, ca in ultimii 3 ani a alocat doar 30 de milioane de lei pentru reabilitarea retelei de termoficare, desi avariile lasa periodic sute de blocuri fara apa calda si caldura. in acest ritm, administratia Firea ar rezolva problema termoficarii in 500 de ani, a spus Nicusor Dan intr-o conferinta de presa sustinuta, marti, in fata Termoenergetica, compania municipala care livreaza apa calda si caldura bucurestenilor.

Robert Negoita nu exclude sa-l sustina pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, cel care si-a lansat oficial Partidul Bucuresti 2020, a anuntat ca nu exclude sustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Generala a Capitalei, nemultumit de ceea ce nu s-a realizat in Bucuresti in cei patru ani. cat a fost condusa de Gabriela Firea. VIDEO Robert Negoita si-a facut partid: Obiectivul nostru e de a maturiza electoratul din Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )