Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cine castiga alegerile locale din Bucuresti. Oamenii au stabilit: Gabi Firea, lupta stransa cu Nicusor Dan

Playtech Playtech,
Cine castiga alegerile locale din Bucuresti. Oamenii au stabilit: Gabi Firea, lupta stransa cu Nicusor Dan

Potrivit unui sondaj IRSOP, in Bucuresti, peste 70% din populatia cu drept de vot sustine ca va vota la alegerile locale din septembrie. De aceasta data, prezenta declarata la urne e plauzibila datorita tensiunilor din societate, precum si a incertitudinilor economice si a polarizarii politice. b Cine va castiga alegerile locale din Bucuresti. Alegatorii au stabilit: . continuă pe Playtech

SPANIA: Partidele locale la putere castiga alegerile regionale din Tara Bascilor si Galicia

Partidele la putere in regiunile din Spania Tara Bascilor si Galicia au castigat alegerile regionale duminica, care au avut loc umbrite de pandemia de coronavirus si marcate in parte de o prezenta scazuta la vot, purtarea obligatorie a mastilor si cabine fara perdele.

Robert Negoita, anuntul momentului dupa plecarea din PSD. Va candida la alegerile locale din partea unui nou partid

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a facut un anunt politic, dupa ce a plecat din Partidul Social Democrat, dandu-i o lovitura Gabrielei Firea. in timpul unei conferinta de presa, acesta a anuntat lansarea Partidului Bucuresti 2020, din partea caruia va candida pentru un nou mandat.

Ludovic Orban, huiduit de protestatari. Tocmai anunta candidatii la alegerile locale

Presedintele PNL, pe nume Ludovic Orban, a fost huiduit in aceasta dimineata de catre protestatarii adunati in fata sediului partidului, nemultumiti fiind de legea privin carantinarea si izolarea individuala. Ludovic Orban, huiduit de protestatari Astfel, protestatarii au strigat sloganuri, in timp ce premierul anunta ca liberalii si-au stabilit candidatii la alegerile locale din majoritatea judetelor, .

Dan Barna vrea referendum pentru Fara penali in functii publice odata cu alegerile locale: Ar fi o varianta foarte buna

USR considera ca ar fi o varianta foarte buna ca referendumul pentru revizuirea Constitutiei - Fara penali in functii publice - sa aiba loc in aceeasi zi cu alegerile locale, in contextul pandemiei de coronavirus, afirma liderul USR, Dan Barna. Reamintim ca initiativa cetateneasca Fara penali in functii publice a trecut marti de Camera Deputatilor, unde se afla din mai 2019.

Andrzej Duda ar fi castigat la limita alegerile prezidentiale din Polonia

Presedintele in exercitiu Andrzej Duda ar urma sa castige la limita alegerile prezidentiale din Polo.

UPDATE Spitalul Colentina din Bucuresti preia din nou pacienti non-COVID, pentru prima data dupa 4 luni Firea: Nu se vor putea face internari de vineri

Spitalul Colentina din Bucuresti preia din nou pacienti non-COVID incepand de astazi, la 4 luni dupa ce a fost desemnat spital de suport COVID si nu a mai primit alte tipuri de pacienti. Directia de Sanatate Publica Bucuresti a emis avizul temporar pentru functionarea unitatii medicale in regim deschis, atat pentru pacientii COVID, cat si pentru cei care necesita tratament de specialitate pentru alte patologii.

Spitalul din Bucuresti care a primit ca donatie un robot de sterilizare

Spitalul Universitar din Bucuresti a primit o donatie importanta. Vorbim despre un robot de sterilizare produs de o companie din Romania. Initiativa a pornit in urma unei campanii de responsabilitate sociala.

BCR doneaza Spitalului Universitar din Bucuresti un robot de sterilizare produs in Romania

Banca Comerciala Romana doneaza, marti dimineata, un robot de sterilizare Spitalului Universitar de Urgenta din Bucuresti SUUB), in urma unei campanii de responsabilitate sociala desfasurata de banca.

Ambasadorul Ciprului in Romania, gasit fara suflare in resedinta sa din Bucuresti. Cazul este considerat o moarte suspecta

Ambasadorul Ciprului in Romania, Filippos Kritiotis, s-a stins din viata. Acesta a fost gasit fara suflare in resedinta sa din Bucuresti. Ambasadorul ar fi decedat in noaptea de sambata spre duminica,.

Robert Negoita si-a facut partid: Bucuresti 2020. Sageti catre cumatra Firea: Show-rile ieftine trebuie sa ramana amintiri

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a lansat un nou partid politic: Bucuresti 2020. Deviza formatiunii: 1% munca. 99% munca. Negoita a anuntat saptamana trecuta ca nu va mai candida pe listele PSD la alegerile locale din septembrie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3567 seconds )