Libnet.ro
UNICEF

05:15

NICUSOR DAN: Vor exista concursuri internationale de solutii pentru Lacul Morii si Parcul Natural Vacaresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Vor exista concursuri internationale de solutii pentru Lacul Morii si Parcul Natural Vacaresti

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, astazi, ca va fi incheiat un parteneriat intre Primaria Capitalei, Ministerul Mediului si Apele Romane, privind Lacul Morii si Parcul Natural Vacaresti, pentru a caror amenajare se vor organiza concursuri internationale de solutii. continuă pe Ziarul Bursa

Mai multe ONG-uri ii solicita primarului Nicusor Dan solutii pentru persoanele fara adapost in perioada pandemiei

Mai multe organizatii neguvernamentale solicita Primarului General Nicusor Dan sa ia masuri urgente cu privire la persoanele fara adapost in contextul noilor masuri impuse de Guvern pentru limitarea efectelor pandemiei si sa comunice public care este strategia Primariei Municipiului Bucuresti in aceasta privinta, conform unui comunicat trimis redactiei.

Nicusor Dan anunta primele investitii la Parcul Vacaresti si Lacul Morii, dupa 30 de ani: Va exista un concurs international

Lacul Morii si Parcul Natural Vacaresti, doua dintre cele mai neglijate zone ale Bucurestiului, insa cu mare potential, au intrat in vizorul noului primar al Capitalei, Nicusor Dan. Acesta a anuntat in.

Nicusor Dan anunta primele investitii la Parcul Vacaresti si Lacul Morii, dupa 30 de ani: Va exista un concurs international

Lacul Morii si Parcul Natural Vacaresti, doua dintre cele mai neglijate zone ale Bucurestiului, insa cu mare potential, au intrat in vizorul noului primar al Capitalei, Nicusor Dan. Acesta a anuntat in.

Nicusor Dan: Exista o deficienta de resurse la nivelul Garzii de Mediu Bucuresti. Am decis sa detasam politisti locali care sa faca parte din echipe mixte de control (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a participat vineri la o intalnire de lucru cu premierul Ludovic Orban sicu ministrul Mediului, Mircea Fechet, ocazie cu care au fost discutate mai multe aspecte.

Nicusor Dan a semnat contractul de finantare pentru reabilitarea a 22% din reteaua principala de termoficare din Bucuresti

Contractul are o valoare de 1,6 miliarde de lei, din care 1,3 miliarde reprezinta fonduri europene nerambursabile Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, au semnat, ieri, contractul de finantare pentru reabilitarea a 210 km din reteaua principala de termoficare. Valoarea contractului este de 1,6 miliarde lei din care 1,3 miliarde fonduri europene nerambursabile. Lucrarile vor incepe anul urmator, dupa finalizarea procedurilor de achizitie publica pentru selectarea constructorului.

Primarul Nicusor Dan a semnat contractul de finantare pentru reabilitarea a 22% din reteaua de termoficare din Bucuresti cu fonduri europene - 1,6 miliarde lei

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, au semnat, marti, contractul de finantare pentru reabilitarea a 210 km de retea principala de termoficare. Valoarea contractului este de 1,6 miliarde lei din care 1,3 miliarde fonduri europene nerambursabile. Lucrarile vor incepe anul urmator, dupa finalizarea procedurilor de achizitie publica pentru selectarea constructorului.

Cheia sediului de campanie al lui Nicusor Dan a ajuns la PNL: sunt convins ca o sa avem aceeasi colaborare de care Bucurestiul are nevoie

Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, a participat la inaugurarea sediului de campanie al PNL in Bucuresti, care este situat in acelasi spatiu pe care si Nicusor Dan l-a folosit ca sediu pentru campania sa pentru alegerile locale din luna septembrie. Nicusor Dan a inmanat simbolic cheia sediului liderului PNL, Ludovic Orban, si a transmis ca este un sediu cu noroc, urand succes echipei liberale. La eveniment au fost prezenti ministrul Finantelor Publice, Forin Citu, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si alti candidati ai PNL.

Ce masina are Nicusor Dan. Asa a aparut noul primar in prima zi de mandat

Dupa imaginile aparute in presa cu Citroen-ul BX din 1986 lasat sa rugineasca intr-o parcare din cartierul bucurestean Militari, iata ca Nicusor Dan si-a schimbat masina. Cum a aparut noul primar al Capitalei in prima zi de mandat?! S-a aflat ce masina conduce acum Nicusor Dan in urma cu doar cateva saptamani, toata lumea vorbea .

NICUSOR DAN: Doresc o primarie transparenta si constienta de responsabilitatile ei in fata publicului

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a dispus joi ca Inspectoratul de Stat in Constructii sa aiba acces la orice autorizatie sau documentatie emisa de PMB sau de Consiliul General in ceea ce priveste constructiile din Capitala, potrivit unui comunicat de presa, transmis de News. ro.

Ce se intampla cu apa calda in aceasta iarna. Anunt de ultima ora al primarului Nicusor Dan pentru bucuresteni

Nicusor Dan vine cu precizari despre apa calda pentru bucurestenii care se ingrijoreaza de acest lucru inca din sezonul cald. Ce se intampla in Capitala si care este anuntul primarului general despre acest subiect sensibil? Una calda, una rece. Apa calda in Bucuresti ramane inca un subiect sensibil Desi vorbim de Capitala Romaniei, multi dintre .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )