Libnet.ro
UNICEF

21:30

Primarul Nicusor Dan a semnat contractul de finantare pentru reabilitarea a 22% din reteaua de termoficare din Bucuresti cu fonduri europene - 1,6 miliarde lei

Hotnews Hotnews,
 Primarul Nicusor Dan a semnat contractul de finantare pentru reabilitarea a 22% din reteaua de termoficare din Bucuresti cu fonduri europene - 1,6 miliarde lei

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, au semnat, marti, contractul de finantare pentru reabilitarea a 210 km de retea principala de termoficare. Valoarea contractului este de 1,6 miliarde lei din care 1,3 miliarde fonduri europene nerambursabile. Lucrarile vor incepe anul urmator, dupa finalizarea procedurilor de achizitie publica pentru selectarea constructorului. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan: Semnam azi contractul de finantare pentru reabilitarea retelei de termoficare (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei a anuntat marti semnarea unui contract de finantare pentru reabilitarea retelei de termoficare din Bucuresti. Alaturi de premierul Ludovic Orban si ministrul Fondurilor.

Nicusor Dan anunta ca stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap va fi platit marti si miercuri

Stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap va fi platit marti si miercuri, a anuntat primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, precizand ca au fost semnate ordinele de plata pentru virarea banilor.

Ludovic Orban, discutii cu Nicusor Dan si alti primari pentru organizarea de piete volante: E o prostie acuzatia ca am avea ceva cu producatorii autohtoni (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, sambata, mai multe discutii cu primari si alti responsabili din teritoriu in vederea sprijinirii producatorilor autohtoni. Totul in contextul in care Guvernul a anuntat noi.

Nicusor Dan anunta investitii de 1,6 miliarde lei in reteaua de termoficare. Orban: Primari generali care au promis Luna de pe cer nu au facut nimic

Primaria Capitalei a semnat marti un contract de finantare cu Ministerul Fondurilor Europene in valoare de 1,6 miliarde lei pentru reabilitarea a 23% din reteaua de termoficare din Bucuresti.

Cand se va plati stimulentul pentru persoanele cu handicap. Nicusor Dan a facut anuntul

Primarul general al Capitalei, pe nume Nicusor Dan, a anuntat ca stimulentul financiar pentru persoanle cu handicap va fi platit marti si miercuri, facand precizarea ca au fost semnate ordinele de plata pentru virarea banilor. Cand se va plati stimulentul pentru persoanele cu handicap Informatie la zi pentru plata stimulentului financiar destinat persoanelor cu handicap: .

NICUSOR DAN: Azi au fost semnate ordinele de plata pentru virarea banilor catre persoanele cu handicap

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca luni au fost semnate ordinele de plata pentru virarea banilor catre persoanele cu handicap.

Nicusor Dan: Azi au fost semnate ordinele de plata pentru virarea banilor catre persoanele cu handicap

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca luni au fost semnate ordinele de plata pentru virarea banilor catre persoanele cu handicap.

Nicusor Dan cauta solutii pentru transportul bucurestean: Cetatenii trebuie sa circule in siguranta

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca autoritatile fac eforturi pentru ca toti cei care folosesc transportul public din Bucuresti sa fie in siguranta.

Nicusor Dan, despre inchiderea pietelor: intr-o buna masura e o decizie justificata

Inchiderea pietelor este o decizie intr-o buna masura justificata, spune primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, invitat la Aleph News. E greu sa gestionezi, sa ajungi sa impui niste masuri punctuale, cu circuite si sa le si urmaresti, spune Dan.

Nicusor Dan: Legumele, fructele si lactatele produse in comunele limitrofe Capitalei trebuie sa-si gaseasca loc in continuare pe piata bucuresteana

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca administratia din Bucuresti va identifica spatii in aer liber in care micii producatori agricoli sa continue sa isi vanda produsele, decizia fiind luata in urma unei discutii pe acest subiect cu premierul Ludovic Orban. Legumele, fructele si lactatele produse in comunele limitrofe Capitalei trebuie sa-si gaseasca loc in continuare pe piata bucuresteana, considera Nicusor Dan.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )