Libnet.ro
UNICEF

06:30

Nicusor Dan, anunt fulger pentru cetateni. in cat timp se va rezolva problema traficului aglomerat din Bucuresti

Playtech Playtech,
Nicusor Dan, anunt fulger pentru cetateni. in cat timp se va rezolva problema traficului aglomerat din Bucuresti

Veste proasta pentru soferii din Bucuresti. Nicusor Dan a anuntat cu putin timp in urma cand estimeaza se va rezolva problema traficului din Bucuresti. in ciuda tuturor sperantelor pe care bucurestenii si le-au pus in noul primar, noile informatii nu sunt imbucuratoare. Cand va exista un sistem complet de management al traficului Problema traficului din . continuă pe Playtech

Nicusor Dan, anunt de ultima ora de la Primaria Capitalei. Se dau bani de la stat pentru aceasta categorie de persoane: in conturi am gasit 4,4 milioane de lei

Noul Primar General al Capitalei a anuntat in cursul zilei de astazi ultimele informatii referitoare la plata stimulentului financiar destinat persoanelor cu handicap. Acesta a dat asigurari ca va fi platit, insa pentru moment, Primaria Capitalei nu dispune de toti banii necesari. Cand va fi facuta plata catre persoanele cu handicap Dupa afirmatiile facute in .

Nicusor Dan: Stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap, in total 28 de milioane de lei, va fi platit in 9 noiembrie 4,4 milioane lei, singurii bani gasiti in conturile primariei

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat marti ca stimulentul pentru persoanele cu handicap din Bucuresti va fi platit in 9 noiembrie. El spune ca necesarul este de 28 de milioane de lei, iar singurii bani pe care i-a gasit in conturile primariei au fost 4,4 milioane de lei si popriri pentru 80 de milioane de lei.

Nicusor Dan, anunt de ultima ora despre carantina in Capitala: Poate fi impusa local

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, duminica, faptul ca este exclus sa carantineze Bucurestiul.

NICUSOR DAN: Stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap va fi platit pe 9 noiembrie

Stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap din Bucuresti va fi platit luni, 9 noiembrie, anunta primarul general, Nicusor Dan, care mentioneaza ca singurii bani pe care i-a gasit in conturile primariei au fost 4,4 milioane lei.

Scolile din Capitala raman inchise. Restrictiile actuale, mentinute pentru urmatoarele doua saptamani Nicusor Dan: Cautam hoteluri pentru a-i tine in carantina pe romanii care vin din statele unde s-au impus restrictii

Restaurantele, cafenelele, teatrele si cinematografele din Capitala vor continua sa ramana inchise si in urmatoarele doua saptamani. La fel, si scolile, care vor continua cursurile online, a decis luni Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta Bucuresti. De asemenea, ramane obligatorie purtarea mastii de protectie si in spatiile deschise, iar institutiile publice si firmele trebuie sa isi decaleze programul de lucru. Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a spus ca se asteapta la un val de romani care sa revina in tara din tarile care au impus restrictii, iar autoritatile cauta hoteluri pentru a-i tine acolo in carantina. Rata de infectare in Capitala se apropie de 4 la mia de locuitori.

Nicusor Dan vrea sa introduca un bilet unic pentru transportul in comun din Bucuresti si metrou

Bucurestenii ar putea sa foloseasca acelasi bilet atat pentru plata mijloacele de transport in comun ale STB, cat si pentru metrou, potrivitnoului primar al Capitalei. Nicusor Dan a declarat.

Adrian Streinu-Cercel, avertisment crunt pentru cetateni. Romania, in pragul haosului: Saptamana viitoare vor fi lejer 10.000 de cazuri zilnic

Medicul Adrian Streinu-Cercel, managerul Spitalului de Boli Infectioase Matei Bals, a transmis un avertisment in cursul serii de ieri. Acesta atentioneaza romanii cu privire la atingerea unui numar record de imbolaviri, daca nu se respecta masurile de preventie, macar pe ultima suta de metri. in cat timp Romania va ajunge la peste 10. 000 de cazuri .

Ce se intampla cu banii celor cu handicap. Nicusor Dan a facut anuntul trist chiar azi

Nicusor Dan a facut anuntul trist chiar azi despre banii pentru plata indemnizatiilor pentru persoanele cu handicap. Acestia nu sunt suficienti pentru plata stimulentelor financiare, deocamdata. Stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap din Bucuresti va fi platit luni, 9 noiembrie, iar potrivit noului primar nu vor fi probleme, intucat in aceasta saptamana se vor primi .

NICUSOR DAN: Am primit promisiunea de la ambasadorul SUA la Bucuresti cu privire la transferul de tehnologie pentru crearea unui oras inteligent

Primarul general in functie Nicusor Dan a declarat ca in discutiile pe care le-a avut cu ambasadorul SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman a primit promisiunea cu privire la sprijin pentru a crea un oras inteligent, in ceea ce inseamna solutii de transport pentru mari orase. El a adaugat ca i-a adresat o invitatie diplomatului american de a vizita Primaria Capitalei in viitorul apropiat, potrivit News.

NICUSOR DAN: Asteptam un val de romani care se intorc din tarile cu carantina dura

Primarul Nicusor Dan a anuntat astazi ca in sedinta Comitetului Municipal pentru Situatii de Urgenta s-a luat decizia gasirii de hoteluri care sa cazeze romanii ce vin acasa din tarile unde se introduc masuri dure de carantina.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )