Libnet.ro
UNICEF

14:30

NICUSOR DAN: Am primit promisiunea de la ambasadorul SUA la Bucuresti cu privire la transferul de tehnologie pentru crearea unui oras inteligent

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Am primit promisiunea de la ambasadorul SUA la Bucuresti cu privire la transferul de tehnologie pentru crearea unui oras inteligent

Primarul general in functie Nicusor Dan a declarat ca in discutiile pe care le-a avut cu ambasadorul SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman a primit promisiunea cu privire la sprijin pentru a crea un oras inteligent, in ceea ce inseamna solutii de transport pentru mari orase. El a adaugat ca i-a adresat o invitatie diplomatului american de a vizita Primaria Capitalei in viitorul apropiat, potrivit News. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN SI NICUSOR DAN IN VIZITA LA AMBULANTA BUCURESTI: Numarul echipajelor pentru testare va fi suplimentat

Premierul Ludovic Orban si primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, au vizitat astazi Serviciul de Ambulanta Bucuresti - Ilfov, ei anuntand cu aceasta ocazie o suplimentare a echipajelor care efectueaza teste si prelevare de probe de la oamenii suspecti de infectare cu noul coronavirus.

Nicusor Dan, dupa discutia cu ambasadorul SUA: Am vorbit de deschiderea Capitalei catre mari investitii. Bucurestiul trebuie sa inceapa cu a pune bazele unei competitii economice in interiorul orasului (VIDEO)

Bucurestiul trebuie sa inceapa cu a pune bazele unei competitii economice in interiorul orasului, a subliniat Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, dupa discutia avuta luni cu ambasadorul SUA in.

Robinetul cu bani publici continua sa picure! Ce spune Nicusor Dan despre viitorul clubului CSM Bucuresti

Schimbarile politicede la conducerea administratie Capitalei,survenite dupa alegerile locale din octombrie, au aruncat o umbra de incertitudine in privinta viitorului gruparii finantate de Primarie.

Ludovic Orban, intalnire cu ambasadorul SUA la Bucuresti: Am aratat foarte clar decizia ferma a Guvernului de a sprijini toate proiectele importante (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban si primarul Capitalei, Nicusor Dan, au avut luni, 2 noiembrie, o intalnire oficiala cu Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la Bucuresti. Seful executivului a sustinut o declaratie de.

Nicusor Dan anunta controale masive in Bucuresti. Primele vizate sunt terasele

Noul primar al Capitalei, Nicusor Dan, anunta controale masive la terasele. Vor fi verificate si mijloacele de transport, autoritatile urmarind daca oamenii care intra in Bucuresti poarta sau nu masca de protectie.

Nicusor Dan: in acest moment nu se impune carantina in Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca in acest moment nu se impune carantinarea Bucurestiului si a precizat ca va fi implementat un sistem in baza caruia se va vedea distributia cazurilor, eventualele decizii urmand a se lua in baza datelor colectate.

Momentul la care se vor deschide scolile in Capitala. Anuntul facut de primarul Nicusor Dan

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca scolile din Bucuresti sa ramana inchise si elevii sa invete online, pana cand rata de incidenta a cazurilor de COVID-19 va ajunge sub nivelul de trei.

CAPITALA ARE PRIMAR Nicusor Dan, investit primar general al municipiului Bucuresti

La o luna de la alegerile locale din 27 septembrie, Nicusor Dan a fost in sfarsit inscaunat, ieri, in functia de primar general al Capitalei.

Ludovic Orban si Nicusor Dan, garantia unui parteneriat intre Primarie si Guvern.

La preluarea mandatului, Nicusor Dan primeste in administrare un Bucuresti in colaps, cu un buget falimentat la propriu, cu bucuresteni teleportati inapoi in epoca baii la lighean, cu avarii inevitabile pe magistralele de apa si la punctele termice, cu multe gauri in bugetul primariei, companii municipale inutile si consumatoare de bani, trafic infernal si poluare care ne claseaza pe locuri fruntase in clasamentele rusinii la nivel european, transmite News. ro.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei si primariile de sector au circa 70.000 de angajati

Nicusor Dan estimeaza ca Primaria Municipiului Bucuresti si primariile de sector au in total undeva la 70. 000 de angajati. Noul primar a vorbit de desfiintarea companiilor municipale, insa soarta angajatilor va fi stabilita abia dupa un audit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2086 seconds )