Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan a anuntat primul tehnocrat recrutat in USR: Si-a dat demisia din guvern si va deschide lista partidului pentru diaspora (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan a anuntat primul tehnocrat recrutat in USR: Si-a dat demisia din guvern si va deschide lista partidului pentru diaspora (VIDEO)

Invitat in cadrul emisiunii Talk B1, presedintele USR, Nicusor Dan, a anuntat numele primului tehnocrat care a intrat in randurile partidului pe care il conduce. Acesta se numeste. continuă pe B1

Nicusor Dan, dupa ce Dragnea a acuzat PNL ca strange semnaturi pentru USR: Vorbeste de funie in casa spanzuratului

Presedintele USR, Nicusor Dan, i-a raspuns taios lui Liviu Dragnea, dupa ce liderul PSD i-a acuzat pe liberali ca pun umarul la strangerea de semnaturi USR pentru alegerile parlamentare.

Nicusor Dan ii cere scuze lui Fuego pentru folosirea numelui si imaginii sale, in mod ironic, intr-un mesaj electoral al USR

O afirmatie ironica la adresa lui Fuego, facuta de Nicusor Dan, marti, in timpul campaniei de strangere de semnaturi pentru alegerile parlamentare, a creat furori in mediul online. Ulterior,.

Fuego, suparat pe Nicusor Dan pentru ca i-a folosit imaginea in campanie: De ce e nevoie ca un om integru si profesionist sa faca apel la asemenea subterfugii?

Cantaretul Fuego 40 de ani) s-a declarat mahnit si l-a criticat pe presedintele USR, Nicusor Dan, pentru faptul ca i-a folosit numele si imaginea in campania pentru alegerile parlamentare. Ulterior, Nicusor Dan a prezentat scuze publice, recunoscand ca felul in care a dorit sa transmita mesajul a fost nepotrivit.

Imaginea lui Fuego, folosita in campania electorala de Nicusor Dan: Am ajuns cu poza si cu nume pe un afis pe care sincer nu-l inteleg (FOTO)

Imaginea lui Fuego, folosita in campania electorala. Liderul USR, Nicusor Dan a postat pe Facebook o poza cu artistul cu ocazia strangerii semnaturilor pentru diaspora. Fostul candidat la primaria.

Nicusor Dan, atac la Liviu Dragnea: Vorbeste de funie in casa spanzuratului. ii amintesc ca este condamnat penal definitiv

Liderul USR Nicusor Dan ii raspunde lui Liviu Dragnea, dupa acuzatia ca partidul pe care il conduce ar strange semnaturi cu ajutorul PNL. Presedintele PSD Liviu Dragnea ne-a acuzat ca.

Nicusor Dan: Noi nu vom face o alianta cu PNL nici inainte, nici dupa alegeri, insa este posibil sa sprijinim acelasi prim-ministru, Dacian Ciolos

Liderul partidului Uniunea Salvati Romania, Nicusor Dan, a exclus, miercuri, orice sansa privind o alianta electorala cu PNL, dar a precizat ca este posibil ca in urma alegerilor parlamentare sa.

Nicusor Dan: Dupa declansarea insolventei, falimentul RADET este inevitabil, municipalitatea nu mai are niciun control asupra pretului gigacaloriei, nu se mai pot accesa fonduri europene. Firea neaga acuzatiile

Discutii aprinse pe tema RADET la sedinta Consiliului General de marti, la numirea administratorului special al regiei pe perioada in care se afla in insolventa. Liderul USB, Nicusor Dan, a declarat ca dupa declansarea insolventei, falimentul RADET este inevitabil, municipalitatea nu mai are niciun control asupra pretului gigacaloriei si nu se mai pot accesa fonduri europene. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, da asigurari ca regia nu va intra in faliment si vor putea accesa fonduri europene.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )