Libnet.ro
UNICEF

18:15

Nicusor Dan: Asigur bucurestenii ca, atunci cand voi depune juramantul, va incepe o alta administratie, una partenera cu cetateanul, care foloseste energiile deosebite ale orasului

B1 B1,
Nicusor Dan: Asigur bucurestenii ca, atunci cand voi depune juramantul, va incepe o alta administratie, una partenera cu cetateanul, care foloseste energiile deosebite ale orasului

Nicusor Dan, viitorul primar General al Capitalei, le-a promis bucurestenilorca peste zece zile, atunci cand va depune juramantul, le va arata o altfel de administratie a orasului, una prietenoasa cu. continuă pe B1

Nicusor Dan: Am incredere ca dupa numaratoarea voturilor voi fi primarul Capitalei si va garantez ca de la momentul investirii vom incepe constructia noului Bucuresti (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, sustine o prima declaratie de presa de la momentul in care rezultatele exit poll-ului CURS-Avangarde valabile pentru ora 19. 30) l-au.

Nicusor Dan: Este ziua de nastere a noului Bucuresti ii asigur pe bucuresteni ca vom colabora cu ei; PMB nu poate fi condusa in stilul Elena Ceuseascu

Candidatul sustinut de PNl si USr PLUS entru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, duminica, dupa anuntarea rezultatelor exit poll-urilor, ca este ziua de nastere a noului Bucuresti.

Nicusor Dan, lovitura de imagine pentru Gabriela Firea. Detaliul observat de toti bucurestenii la votare VIDEO

Nicusor Dan i-a aplicat o lovitura de imagine Gabrielei Firea la alegerile locale 2020. Aceasta s-a prezentat singura la urne, in timp ce Nicusor Dan a venit cu familia. Nicusor Dan, lovitura de imagine pentru Gabriela Firea Astfel, Nicusor Dan s-a prezentat, azi, la ora 9. 00, la sectia de votare de la Scoala Gimnaziala 279, .

Surse. Bucurestenii s-au pierdut cu Firea: l-au votat pe Nicusor Dan. Cate procente are in fata cu doua ore inainte de final. Lupta pe viata si pe moarte la sectoare

La ora 19. 00, cu doua ore inainte de inchiderea urnelor, Nicusor Dan avea un avans de 5 procente in fata Gabrielei Firea, sustin surse politice pentru Adevarul. Cifrele sunt furnizate de casele de sondare pe baza EXIT POLL - urilor. Diferenta va creste in cazul in care prezenta la urne se va mentine pe un trend ascendent. Dreapta ar putea castiga 5 din cele 6 sectoare: cea mai stransa lupta se duce la Sectorul 4.

Nicusor Dan: Bucurestenii nu au apa calda, iar companiile de caldura sunt conduse de un politist si o chimista. La iarna situatia va fi mult mai grava (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a declarat joi, pentru B1 TV, ca principala sa contracandidata, Gabriela Firea PSD), nu a vrut sa participe la o dezbatere electorala cu el, pentru ca a.

Ce scrie in diploma de studii a lui Nicusor Dan. Contracandidatii lui ar trebui sa se teama de asta

Astazi, 27 septembrie, bucurestenii si-au ales viitorul Primar al Capitalei, in persoana lui Nicusor Dan. Rezultatul este doecamdata partial real, pana la momentul oficializarii de catre BEC a rezultatelor alegerilor locale. Ce scrie in diploma de studii a lui Nicusor Dan Nicusor Dan, candidatul PNL-USR PLUS la functia de primar al Capitalei, putina lume stie .

Secretul sondajelor publicate la ora 21.00. Ce arata ele, de fapt, despre Gabriela Firea si Nicusor Dan

Gabriela Firea si Nicusor Dan au fost cei mai vizibili candidati la alegerile locale de anul acesta. Lasand la o parte dezvaluirile din presa, despre cei doi, lupta acerba s-a dat intre cei doi candidati. Secretul sondajelor publicate la ora 21. 00 Sondajele din aceasta seara, exit-poll-urile orei 21:00, arata faptul ca bucurestenii si-au dorit schimbarea.

Nicusor Dan: Cu elicopterul pregatit si Primaria inchisa, Elena Ceausescu lanseaza ultimele fake-news-uri

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, o acuza pe Gabriela Firea, primarul in functie, ca revarsa rauri de minciuni, inventii absurde si elucubratii. Aflam ca bucurestenii au avut apa calda si, daca nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis si a tuturor guvernelor, iar despre mine puteti afla ca am terorizat un oras intreg, a afirmat Nicusor Dan.

Nicusor Dan, ajuns din urma de propriile declaratii: Iohannis a esuat! El, practic, nu mai conteaza

Candidatul Dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, este ajuns din urma de propriile sale declaratii, atunci cand il critica pe Klaus Iohannis si spunea ca presedintele nu mai conteaza pe scena politica.

KLAUS IOHANNIS: Solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor Capitalei

UPDATE: Administratia Prezidentiala confirma ca Presedintele Romaniei, preocupat fiind de problemele cu care se confrunta zilnic bucurestenii, s-a intalnit astazi cu Nicusor Dan. in cadrul discutiilor, la care a participat si premierul Ludovic Orban, au fost abordate solutiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum si proiectele de dezvoltare a orasului pe termen mediu si lung. Presedintele Klaus Iohannis a apreciat ca solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor grave existente la nivelul Capitalei, a spus Administratia Prezidentiala pentru g4media.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2944 seconds )