Libnet.ro
UNICEF

07:45

Nicusor Dan: Este ziua de nastere a noului Bucuresti ii asigur pe bucuresteni ca vom colabora cu ei; PMB nu poate fi condusa in stilul Elena Ceuseascu

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan: Este ziua de nastere a noului Bucuresti ii asigur pe bucuresteni ca vom colabora cu ei; PMB nu poate fi condusa in stilul Elena Ceuseascu

Candidatul sustinut de PNl si USr PLUS entru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, duminica, dupa anuntarea rezultatelor exit poll-urilor, ca este ziua de nastere a noului Bucuresti. continuă pe Adevărul

NICUSOR DAN: Este ziua de nastere a noului Bucuresti

Candidatul sustinut de PNl si USr PLUS entru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, duminica, dupa anuntarea rezultatelor exit poll-urilor, ca este ziua de nastere a noului Bucuresti, conform news. ro.

Nicusor Dan: E ziua de nastere a noului Bucuresti. Firea: Dimineata vom sti rezultatul

Nicusor Dan, candidatul USR PLUS care s-a pozitionat primul, la o diferenta considerabila fata de co.

Nicusor Dan: Este un moment al revansei. Mergeti la vot si cercetati cu atentie buletinul pentru primarul general, ca sa gasiti candidatul pe care vreti sa-l votati (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru functia de primar al Capitalei, a spus duminica, intr-o declaratie de presa de la sediul sau de campanie, ca alegerile locale din acest an sunt un.

Alegeri locale 2020. Rezultate exit-poll. Nicusor Dan este noul primar general al Capitalei

ACTUALIZARE - Rezultatelor partiale prezentate de CURS-Avangarde in exit-poll-ul pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functia de primar al Capitalei, ora 21. 00: --- Rezultatele partiale prezentate de CURS-Avangarde in exit-poll-ul pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functia de primar al Capitalei, valabile pentru ora 19.

Ana Blandiana: Prin tot ce a facut de ani de zile, Nicusor Dan a trecut examenul pentru Bucuresti. Mai trebuie sa-l trecem si noi, alegatorii

Poeta Ana Blandiana a publicat, joi, un mesaj de sustinere pentru Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei. Aceasta a scris ca, de cele mai multe ori, alegerile reprezinta un test pentru.

ALEGERI LOCALE 2020 - Nicusor Dan: Este un moment al revansei, revansa pentru 10 august

Candidatul PNL, USR si PLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor, Dan, ii indeamna pe bucuresteni sa iasa la vot inca din momentul asta pentru a evita eventuale aglomeratii care s-ar putea forma in orele urmatoare. Este un moment al revansei si este o alegere despre valorile in care credem transmite Dan, in ziua scrutinului. Nu in ultimul rand Nicusor Dan acuza ca in ziua votului continua campania murdara la adresa sa.

Nicusor Dan, ajuns din urma de propriile declaratii: Iohannis a esuat! El, practic, nu mai conteaza

Candidatul Dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, este ajuns din urma de propriile sale declaratii, atunci cand il critica pe Klaus Iohannis si spunea ca presedintele nu mai conteaza pe scena politica.

Nicusor Dan: Am incredere ca dupa numaratoarea voturilor voi fi primarul Capitalei si va garantez ca de la momentul investirii vom incepe constructia noului Bucuresti (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, sustine o prima declaratie de presa de la momentul in care rezultatele exit poll-ului CURS-Avangarde valabile pentru ora 19. 30) l-au.

Nicusor Dan: Asigur bucurestenii ca, atunci cand voi depune juramantul, va incepe o alta administratie, una partenera cu cetateanul, care foloseste energiile deosebite ale orasului

Nicusor Dan, viitorul primar General al Capitalei, le-a promis bucurestenilorca peste zece zile, atunci cand va depune juramantul, le va arata o altfel de administratie a orasului, una prietenoasa cu.

VIDEO Nicusor Dan: Iesiti la vot inca din momentul asta pentru a evita aglomeratia Cautati cu rabdare pe buletinul de vot

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, ii indeamna pe bucuresteni sa iasa la vot inca din momentul asta pentru a evita aglomeratia si spune ca este un moment al revansei. El a acuzat ca in ziua votului continua campania murdara. Nicusor Dan a mai spus ca a primit sesizari din partea alegatorilor ca se descurca mai greu cu buletinul de vot pentru primar si i-a indemnat pe oameni sa caute cu rabdare si sa aleaga candidatul preferat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )