Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nicusor Dan: Bugetul PMB nu are nicio legatura cu realitatea

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan: Bugetul PMB nu are nicio legatura cu realitatea

Candidatul independent la Primaria Capitalei sustinut de USR, Nicusor Dan, afirma ca bugetul Primari. continuă pe România Liberă

Nicusor Dan, la RFI: Nu iau in calcul in acest moment intrarea in PNL

Lupta pentru Primaria Capitalei se incinge, dupa ce prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a anuntat la Realitatea Plus ca nu exclude intrarea in cursa electorala. Eurodeputatul mai precizeaza ca formatiunea sa l-ar putea sustine eventual pe Nicusor Dan, doar daca s-ar inscrie in Partidul National Liberal, dar nici asa nu e sigur, potrivit rfi. ro.

Video-interviu. Rares Bogdan: Sunt o bataie de joc acesti 3 ani si jumatate de guvernare Firea la Bucuresti. Ea trebuie indepartata obligatoriu Nicusor Dan e baiat de zahar, dar sovaielnic rau, daca se inscrie in PNL, cred ca lucrurile sunt transate

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, crede ca Nicusor Dan poate fi sustinut de Partidul National Liberal la Primaria Capitalei doar daca se inscrie in aceasta formatiune politica, insa acesta este sovaielnic rau in discutiile pe care le are cu seful liberalilor, Ludovic Orban. Bogdan si Orban au fost evaluati intr-un sondaj intern al partidului pentru Primaria Bucurestiului, insa cei doi nu vor sa candideze, a mai spus prim-vicepresedintele PNL, intr-un intreviu acordat HotNews, joi, la Strasbourg.

Basescu: Daca exista cineva in Opozitie care are sanse sa o bata pe Firea se numeste Nicusor Dan si toti ar trebui sa ne strangem in jurul lui

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca Nicusor Dan este candidatul care ar putea sa o invinga pe Gabriela Firea in cursa pentru Primaria Capitalei, Basescu fiind de parere ca toate partidele de dreapta ar trebui sa sustina candidatura lui Dan.

Vlad Voiculescu, dupa intalnirea cu Nicusor Dan: Nu avem vederi diferite, doar diferente privind cum se fac si conduc echipe

Candidatul PLUS pentru Primaria Capitalei Vlad Voiculescu a afirmat pe Facebook ca astazi a avut o intalnire cu candidatul USR, Nicusor Dan, la finalul careia s-a aratat din nou in favoarea alegerilor primare ca metoda de departajare intre cei doi. De cealalta parte, Nicusor Dan afirma dimineata ca ii va propune lui Vlad Voiculescu sau sa comande impreuna un sondaj de opinie.

Rares Bogdan: Daca Nicusor Dan intra in PNL, lucrurile sunt transate. Nu voi milita ca PNL sa sustina un independent

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a afirmat intr-un interviu pentru Hotnews ca partidul sau l-ar putea sustine pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei cu conditia ca acesta sa se inscrie in PNL.

Nicusor Dan: Nu iau in calcul in acest moment intrarea in PNL

Nicusor Dan a anuntat ca nu ia in calcul sa se inscrie in PNL, in conditiile in care liberalii i-ar fi promis sustinere in cursa pentru Primaria Capitalei in schimbul aderarii la partid.

Nicusor Dan, despre desemnarea candidatului unic USR-PLUS la Primaria Capitalei: I-am propus lui Vlad Voiculescu sa avem cel putin trei dezbateri televizate (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent la Primaria Capitalei, a declarat, marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca i-a propus lui Vlad Voiculescu, candidatul PLUS, sa.

Vlad Voiculescu, dupa intalnirea cu Nicusor Dan: Am stabilit impreuna sa ne vedem din nou

Dupa intalnirea cu Nicusor Dan, Vlad Voiculescu anunta pe Facebook ca nu renunta la ideea alegerilor primare pentru stabilirea candidatului USR-PLUS la Primaria Bucuresti.

Nicusor Dan il provoaca pe Vlad Voiculescu la trei dezbateri televizate: Am fi avut pana acum, daca nu le refuza

Sustinut de USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan ii propune candidatului PLUS, Vlad Voiculescu, sa se intalneasca in cel putin trei dezbateri televizate in care sa prezinte solutiile pentru Bucuresti.

Nicusor Dan, primul atac la Vlad Voiculescu: Sa dezbatem solutiile in cel putin trei intalniri. Am fi avut pana acum aceste dezbateri, daca nu le refuza

Deputatul Nicusor Dan a anuntat ca va avea marti o intalnire cu candidatul PLUS pentru Primaria Capitalei, Vlad Voiculescu. Candidatul USR Bucuresti a precizat ca ii va cere mai multe lucruri reprezentantului PLUS.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )