Libnet.ro
UNICEF

13:30

NICUSOR DAN: Carantinarea Bucurestiului nu este o ipoteza pe care sa o luam in calcul in acest moment

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Carantinarea Bucurestiului nu este o ipoteza pe care sa o luam in calcul in acest moment

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi ca o carantinare a Municipiului Bucuresti nu este luata in calcul in acest moment, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan, despre carantinarea Bucurestiului: Aceasta ipoteza s-a luat in calcul, dar Capitala nu intra in carantina

Primarul Nicusor Dan a lamurit in cursul serii de marti intrebarile referitoare la o posibila intrare in carantina, a Bucurestiului, dupa ce Vlad Voiculescu a anuntat ca doreste sa discute cu edilul pe.

Nicusor Dan: Niciodata nu am spus ca din secunda in care o sa preiau mandatul o sa se rezolve instant chestiunea apei calde (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Buna, Romania!, moderata de Radu Buzaian si Razvan Zamfir, ca niciodata nu a spus ca va rezolva problema apei.

NICUSOR DAN: Nu se impune in acest moment carantinarea Bucurestiului

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, marti seara, ca la acest moment nu se impune carantinarea Bucurestiului.

Vlad Voiculescu vrea carantinarea Bucurestiului: Voi avea o discutie cu Primarul General

Vlad Voiculescu, viitorul viceprimar al Capitalei pe probleme de sanatate, a declarat ca ii va solicita primarului General al Capitalei, Nicusor Dan, o discutie in ceea ce priveste carantinarea municipiului.

Sedinta decisiva pentru carantinarea Bucurestiului. Nicusor Dan si Traian Berbeceanu hotarasc restrictiile

Sedinta cruciala pentru carantinarea Bucurestiului, convocata astazi de Nicusor Dan si de prefectul Traian Berbeceanu.

Dan si Voiculescu nu se pun de comun acord cu privire la carantinarea Bucurestiului

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, marti seara, ca la acest moment nu se impune .

Nicusor Dan: Bucurestiul nu intra in carantina

Primarul General, Nicusor Dan, a declarat, marti seara, ca Bucurestiul nu intra in carantina. Carantin se impune cand un anumit indicator trece de un anumit nivel. Nu suntem acolo. Indicatorul este undeva in jur de 6 si nu se impune in acest moment carantinarea, a spus Nicusor Dan.

Nicusor Dan, despre scandalul gunoaielor din Sectorul 1, condus de Clotilde Armand: Este o responsabilitate pe care Primaria Sectorului 1 o are si eu sper sa se achite de ea

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, intervine in scandalul gunoaielor din Sectorul 1. Edilul Bucurestiului spune ca Primaria condusa de Clotilde Armand trebuie sa se achite de responsabilitatea pe care o.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei si Ministerul Transporturilor vor colabora in operationalizarea viitorului Centru European pentru Securitate Cibernetica Ce rol va juca Primaria Bucurestiului

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta joi ca Municipalitatea va colabora cu Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor in procesul de operationalizare a Centrului Cyber al UE care.

Vlad Voiculescu: Voi discuta cu Nicusor Dan despre posibilitatea intrarii in carantina a Bucurestiului

Vlad Voiculescu, consilier general USR-PLUS si propunerea de viceprimar al Capitalei, a declarat marti ca va avea o discutie in cursul zilei cu primarul Nicusor Dan despre posibilitatea intrarii in carantina a Bucurestiului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )