Libnet.ro
UNICEF

17:00

NICUSOR DAN: Nu se impune in acest moment carantinarea Bucurestiului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Nu se impune in acest moment carantinarea Bucurestiului

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, marti seara, ca la acest moment nu se impune carantinarea Bucurestiului. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan: Bucurestiul nu intra in carantina

Primarul General, Nicusor Dan, a declarat, marti seara, ca Bucurestiul nu intra in carantina. Carantin se impune cand un anumit indicator trece de un anumit nivel. Nu suntem acolo. Indicatorul este undeva in jur de 6 si nu se impune in acest moment carantinarea, a spus Nicusor Dan.

Dan si Voiculescu nu se pun de comun acord cu privire la carantinarea Bucurestiului

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, marti seara, ca la acest moment nu se impune .

Nicusor Dan, despre carantinarea Bucurestiului: Aceasta ipoteza s-a luat in calcul, dar Capitala nu intra in carantina

Primarul Nicusor Dan a lamurit in cursul serii de marti intrebarile referitoare la o posibila intrare in carantina, a Bucurestiului, dupa ce Vlad Voiculescu a anuntat ca doreste sa discute cu edilul pe.

Vlad Voiculescu vrea carantinarea Bucurestiului: Voi avea o discutie cu Primarul General

Vlad Voiculescu, viitorul viceprimar al Capitalei pe probleme de sanatate, a declarat ca ii va solicita primarului General al Capitalei, Nicusor Dan, o discutie in ceea ce priveste carantinarea municipiului.

Nicusor Dan: Bucurestiul nu intra in carantina. Pentru moment nu se pune aceasta problema

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca Bucurestiul nu va intra in carantina, deoarece acest lucru nu se impune acum. Dan a mai declarat ca in Bucuresti se pregatesc mai multe paturi de ATI, insa procedurile dureaza mai mult.

Vlad Voiculescu considera ca se impune carantina in Bucuresti: Voi discuta cu Nicusor Dan

Vlad Voiculescu, propunerea USR-PLUS pentru postul de viceprimar al Capitalei, a declarat ca va discuta cu primarul Nicusor Dan despre oportunitatea instituirii carantinei in Bucuresti.

Vlad Voiculescu: Voi discuta cu Nicusor Dan despre posibilitatea intrarii in carantina a Bucurestiului

Vlad Voiculescu, consilier general USR-PLUS si propunerea de viceprimar al Capitalei, a declarat marti ca va avea o discutie in cursul zilei cu primarul Nicusor Dan despre posibilitatea intrarii in carantina a Bucurestiului.

Nicusor Dan: Am votat pentru dezvoltarea Romaniei si a Bucurestiului, pentru colaborare si pragmatism. Am votat pentru justitie si parcursul european al Romaniei (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a votat, duminica, la ora 11. 00, la Scoala 279 din Bucuresti. Edilul a precizat la iesirea din sectie ca avotat pentru dezvoltarea Romaniei si a Bucurestiului.

Nicusor Dan: Buna absorbtie a banilor europeni va rezolva marile probleme ale Bucurestiului, de la situatia termoficarii si poluare la cea a traficului rutier si a ingrijirii sanatatii

Primarul general Nicusor Dan a precizat, dupa intalnirea de sambata cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, caBucurestiul va aveao parte importanta din cei 80 de miliarde euro pusi la.

Nicusor Dan, dupa intalnirea cu Iohannis: Buna absorbtie a banilor europeni va rezolva marile probleme ale Bucurestiului

Primarul general Nicusor Dan a afirmat, dupa intalnirea de sambata cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, ca discutiile au vizat necesitatea unei colaborari interinstitutionale privind absorbtia pentru Capitala a unei sume importante din totalul de 80 miliarde euro pusi de UE la dispozitia Romaniei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )