Libnet.ro
UNICEF

13:00

Nicusor Dan a castigat in prima faza procesul cu Firea privind amenajarea parcului Cismigiu

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan a castigat in prima faza procesul cu Firea privind amenajarea parcului Cismigiu

Asociatia Salvati Bucurestiul, condusa de Nicusor Dan, a castigat in prima faza un proces cu primarul Capitalei Gabriela Firea, care, in baza deciziei Tribunalului Bucuresti, este obligata sa faca public proiectul de amenajare a Parcului Cismigiu. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan ii cere primarului Gabriela Firea o dezbatere publica a Legii bugetului

Candidat independent la Primaria Capitalei sustinut de USR, Nicusor Dan, ii solicita primarului general Gabriela Firea o dezbatere publica a Legii bugetului, astfel incat cetatenii sa poata sa isi expuna punctul de vedere cu privire la bugetul propus.

Nicusor Dan ii cere primarului Gabriela Firea o dezbatere publica a bugetului Capitalei pentru 2020

Nicusor Dan, candidat independent la Primaria Capitalei sustinut de USR, ii solicita primarului general Gabriela Firea o dezbatere publica a bugetului municipiului Bucuresti pentru 2020, astfel incat cetatenii sa poata sa isi expuna punctul de vedere cu privire la bugetul propus.

Nicusor Dan: Bugetul propus de Firea pe 2020 prevede cheltuieli de 7,2 miliarde de lei. Veniturile din ultimii ani au fost de 4 miliarde

Candidatul USR pentru Primaria Capitalei Nicusor Dan a criticat sambata bugetul propus pentru 2020 de catre Gabriela Firea. Acesta subliniaza ca suma prevazuta pentru cheltuielile de anul acesta este de 7,2 miliarde de lei, in conditiile in care veniturile din ultimii ani au fost de aproximativ 4 miliarde de lei pe an.

Handbal masculin: Posibilele adversare ale Romaniei in prima faza a barajului pentru calificarea la CM 2021

Nationala de handbal masculin a Romaniei va intalni una din reprezentativele din Polonia, Rusia, Bosnia sau Letonia in prima faza a barajului pentru calificarea la turneul final al Campionatului Mondial din 2021.

Alina Mungiu-Pippidi: Dan Barna vrea controlul absolut Recrutarea lui Moise Guran, facuta pentru putere Ei incearca sa-i elimine complet oamenii lui Nicusor Dan, pentru ca USR era un partid de furat (VIDEO)

Politologul roman Alina Mungiu-Pippidi a afirmat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca Dan Barna vrea controlul absolut in USR si ca incearca sa elimine oamenii lui Nicusor Dan de peste tot de.

Curiosul caz al USR: Echipa Barna isi saboteaza proprii candidati, pentru ca vrea sa daruiasca Primaria Capitalei si doua sectoare partenerilor de la PLUS Nicusor Dan ar fi una dintre tinte

Dan Barna si apropiatii sai incearca din nou sa-si impuna vointa in USR, prin forta. Desi filiala Sectorului 4 a decis regulamentar, prin vot, ca Antonio Andrusceac va fi candidatul pentru primarie,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )