Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan depune juramantul de investitura in functia de primar general al Capitalei: Ce program are dupa ce isi preia oficial mandatul

B1 B1,
Nicusor Dan depune juramantul de investitura in functia de primar general al Capitalei: Ce program are dupa ce isi preia oficial mandatul

Nicusor Dan isi va prelua, joi, in mod oficial, mandatul de primar general al Capitalei, la mai bine de o luna de la alegerile locale. Primarul ales al Bucurestiului va depune juramantul in cadrul unui. continuă pe B1

CAPITALA ARE UN NOU PRIMAR GENERAL Curtea de Apel Bucuresti a validat mandatul lui Nicusor Dan

Curtea de Apel Bucuresti l-a validat, ieri, pe Nicusor Dan in functia de primar general al Capitalei, dupa ce instanta a respins toate cele 52 de apeluri formulate in acest caz. Decizia instantei este definitiva, iar la prima sedinta de constituire a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, noul primar general va depune juramantul de investitura in functie.

ASTAZI Radu Mihaiu depune juramantul in functia de primar al Sectorului 2

Noul primar al Sectorului 2, Radu Mihaiu, va depune astazi juramantul de investire in functie.

FOTO Unde si-a parcat masina Nicusor Dan in prima zi de Primar General al Capitalei

Nicusor Dan, noul primar general al Capitalei, si-a parcat masina inainte de ceremonia de investire, intr-o parcare publica, de langa Parcul Cismigiu, cam la 10 minute de mers pe jos de primarie, si a platit civilizat taxa de parcare. Imaginile au fost surprinse de un cetatean care trecea prin zona.

ORBAN, CATRE NICUSOR DAN: Astept un audit serios la Primarie pentru ca din analizele noastre situatia financiara a Bucurestiului este foarte proasta

Premierul Ludovic Orban i-a transmis lui Nicusor Dan, dupa depunerea juramantului ca primar general al Capitalei ca asteapta un audit serios la Primarie deoarece situatia financiara a Bucurestiuliu este foarte proasta, relateaza news. ro.

Orban catre Nicusor Dan: Astept un audit serios pentru ca din analizele noastre situatia financiara a Bucurestiului este foarte proasta

Premierul Ludovic Orban i-a transmis lui Nicusor Dan, dupa depunerea juramantului ca primar general al Capitalei ca asteapta un audit serios la Primarie deoarece situatia financiara a Bucurestiuliu este foarte proasta, iar adevarul trebuie spus. Seful Executivului l-a asigurat pe edilul in functie ca Guvernul va spriijini proiectele bune pentru dezvoltarea orasului.

Nicusor Dan a devenit viral in Romania azi. Totul a pornit de la cum si-a parcat masina

Inainte de depunerea juramantului si ceremonia de investire in functia de primar general al Capitalei, Nicusor Dan a atras atentia bucurestenilor prin felul in care si-a parcat masina. Imaginea a devenit virala! Ce a facut Nicusor Dan inainte de a depune juramantul Primarul ales al Bucurestiului a depus joi juramantul si a preluat mandatul, alaturi .

Unde si-a parcat masina Nicusor Dan in prima zi de mandat la Primaria Capitalei (FOTO)

Nicusor Dan a fost investit, joi, in functia de Primar General al Capitalei. El a venit la ceremonia de investitura cu masina personala, pe care a lasat-o intr-o parcare publica situata cam la 10 minute de me.

NICUSOR DAN, INVESTIT PRIMAR GENERAL: Capitala are o perspectiva extraordinara

Noul primar general al Capitalei, Nicusor Dan, a depus juramantul, astazi, in cadrul unei ceremonii organizate la sediul municipalitatii, la care a fost prezent si premierul Ludovic Orban.

NICUSOR DAN, INVESTIT PRIMAR GENERAL: Capitala are o perspectiva extraordinara

Noul primar general al Capitalei, Nicusor Dan, a depus juramantul, astazi, in cadrul unei ceremonii organizate la sediul municipalitatii, la care a fost prezent si premierul Ludovic Orban.

Nicusor Dan a depus juramantul si este oficial noul Primar General al Bucurestiului

NicusorDan a depus joi juramantul de primar general al Capitalei, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti i-a validat mandatul, respingand toate apelurile formulate impotriva sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )