Libnet.ro
UNICEF

19:15

Nicusor Dan, despre alegerile locale: E clar ca au fost nereguli. Si pentru mine au fost trei sectii in care am avut zero voturi (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan, despre alegerile locale: E clar ca au fost nereguli. Si pentru mine au fost trei sectii in care am avut zero voturi (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei, a vorbit miercuri despre neregulile legate de alegerile locale din 27 septembrie, in contextul in care acuzatii de frauda au fostlansate cu privire la alegerea mai. continuă pe B1

Nicusor Dan, despre eventuale fraude la alegerile din Capitala: Cred ca a fost mai grav decat in alti ani. Cat despre campania impotriva mea, s-au dat mii de telefoane mincinoase (VIDEO)

Nicusor Dan a comentat suspiciunile de frauda la alegerile locale din Bucuresti si s-a aratat de parere ca, in 2020, situatia a fost mai grava decat in alti ani. in direct pe B1 TV, miercuri seara, el a de.

Nicusor Dan, despre sistemul de termoficare: Suntem aproape de nivelul critic. O sa avem foarte multe avarii iarna asta, este absolut clar

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca si-a propus ca in termen de trei ani sa reabiliteze, in cadrul unor proiecte care implica si fonduri europene, sistemul de termoficare al Bucurestiului. Nicusor Dan sustine ca sistemul administrat de Termoenergetica este aproape de nivelul critic si ca vor fi foarte multe avarii peste iarna asta, iar ceea ce pot face autoritatile este sa intervina operativ.

Nicusor Dan, despre sistemul de termoficare: Trebuie sa facem un management de avarie O sa avem foarte multe avarii peste iarna asta, este absolut clar

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat miercuri ca, din momentul in care va prelua functia, va face un management de avarie in ceea ce priveste situatia retelelor de termoficare, respectiv a caldurii si apei calde din Bucuresti,potrivit Agerpres.

Nicusor Dan, despre cel mai greu moment din campania electorala: Asta m-a descumpanit! (VIDEO)

Nicusor Dan, viitorul Primar General al Capitalei, a declarat, pentru B1 TV, ca l-a descumpanit momentul in care in spatiul public a aparut o inregistrare a unei discutii dintre el si Cristian Zarescu, fost.

NICUSOR DAN, DESPRE ASIGURAREA APEI CALDE IN SEZONUL RECE: Ce pot sa promit este ca in acest interval de iarna vom asigura stocuri in caz de avarii

Nicusor Dan a declarat, intrebat despre situatia apei calde si a caldurii in sezonul rece, ca mandatul sau ca primar general va incepe undeva pe 10 octombrie si iarna va incepe pe 15 noiembrie, deci timpul este prea scurt pentru a schimba conducte, insa ii asigura pe Bucuresteni ca vor fi asiguratte stocurile pentru avarii. Despre pasajul Doamna Ghica acesta a spus ca este o construcitie ilegala pentru ca nu are PUZ si Studiul de Stabilitate a Cladirilor invecinate, scrie News.

Nicusor Dan, despre angajarile din primarie: Cei adusi pe ochi frumosi vor pleca in mod sigur

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a vorbit, luni seara, despre angajarile din Primaria Municipiului Bucuresti. Ce masuri va lua edilul? Nicusor Dan: Ma voi uita cu mare.

NICUSOR DAN, DESPRE RETEAUA DE TERMOFICARE A CAPITALEI: Trebuie sa facem un management de avarie

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi ca, din momentul in care va prelua functia, va face un management de avarie in ceea ce priveste situatia retelelor de termoficare, respectiv a caldurii si apei calde din Bucuresti.

Nicusor Dan, despre evenimentele organizate de Primarie cu ocazia Sarbatorilor: Foarte putin probabil sa se mai organizeze. Suntem intr-o situatie economica dificila si trebuie sa directionam banii acolo unde sunt urgentele

Nicusor Dan, Primarul Generalales al Capitalei, a vorbit despre reducerea bugetului alocat pentru evenimentele care sunt organizate de Primaria Capitalei cu ocazia Sarbatorilor, din cauza datoriilor imese pe.

Nicusor Dan, despre proiectul metroului de suprafata: Pe fonduri europene si gata pana la sfarsitul mandatului

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca intentioneaza sa acceseze fonduri europene, prin Programul Operational Regional, pentru realizarea unor mai proiecte de care Bucurestiul are nevoie cum ar fi metroul de suprafata, sau reabilitarea sinelor de tramvai.

Nicusor Dan, despre o posibila inscriere in PNL: Ce se va intampla in viitor o sa vedem

Ales primar al Bucurestiului cu sprijin important de la PNL, Nicusor Dan a venit miercuri la sedinta conducerii liberalilor, sustinand ca vrea sa-si reafirme parteneriatul cu ei.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )