Libnet.ro
UNICEF

01:05

NICUSOR DAN, DESPRE ASIGURAREA APEI CALDE IN SEZONUL RECE: Ce pot sa promit este ca in acest interval de iarna vom asigura stocuri in caz de avarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN, DESPRE ASIGURAREA APEI CALDE IN SEZONUL RECE: Ce pot sa promit este ca in acest interval de iarna vom asigura stocuri in caz de avarii

Nicusor Dan a declarat, intrebat despre situatia apei calde si a caldurii in sezonul rece, ca mandatul sau ca primar general va incepe undeva pe 10 octombrie si iarna va incepe pe 15 noiembrie, deci timpul este prea scurt pentru a schimba conducte, insa ii asigura pe Bucuresteni ca vor fi asiguratte stocurile pentru avarii. Despre pasajul Doamna Ghica acesta a spus ca este o construcitie ilegala pentru ca nu are PUZ si Studiul de Stabilitate a Cladirilor invecinate, scrie News. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan, despre distributia caldurii si apei calde: Vom asigura stocuri pentru avariile care ar putea aparea

Intrebat luni seara la postul B1Tv despre situatia apei calde si a calduri in sezonul rece, noul primar al capitalei spune ca nu poate schimba conducte pana in iarna, dar ca va asigura stocurile pentru avarii.

Nicusor Dan, despre angajarile din primarie: Cei adusi pe ochi frumosi vor pleca in mod sigur

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a vorbit, luni seara, despre angajarile din Primaria Municipiului Bucuresti. Ce masuri va lua edilul? Nicusor Dan: Ma voi uita cu mare.

Nicusor Dan, despre cel mai greu moment din campania electorala: Asta m-a descumpanit! (VIDEO)

Nicusor Dan, viitorul Primar General al Capitalei, a declarat, pentru B1 TV, ca l-a descumpanit momentul in care in spatiul public a aparut o inregistrare a unei discutii dintre el si Cristian Zarescu, fost.

Nicusor Dan, despre problemele candidatilor independenti: Am primit sesizari de la alegatori. Numele candidatilor sunt greu de gasit

Candidatul sprijinit de USR-PLUS-PNL pentru Primaria Capitalei Nicusor Dan atrage atentia ca a primit sesizari din partea alegatorilor ca se descurca mai greu cu buletinul de vot, deoarece candidatii independenti nu au sigla si se afla la finalul listei de candidati.

Orban, intrebat daca l-a anuntat Nicusor Dan ca ar vrea sa se inscrie in PNL: Nu am avut discutii pe tema asta

Ludovic Orban a declarat, intrebat daca l-a anuntat Nicusor Dan despre intentia de a se inscrie in PNL, ca nu a vorbit cu acesta despre subiect si ca discutiile si inainte de a decide sa candideze la Primaria Capitalei si dupa au fost legate de problemele si solutiile pentru Bucuresti.

Ultimele contre de campanie. Nicusor Dan: Cu elicopterul pregatit, Elena Ceausescu lanseaza ultimele fake-news-uri pentru Bucuresti Ce a spus Gabriela Firea

Cu elicopterul pregatit si primaria inchisa de azi pana duminica, Elena Ceausescu lanseaza ultimele fake-news-uri pentru Bucuresti, spune candidatul Nicusor Dan despre ultima interventie a contracandidatei sale, edilul Gabriela Firea. Aflam ca bucurestenii au avut apa calda si, daca nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis si a tuturor guvernelor, continua candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS. De cealalta parte a baricadei, Gabriela Firea a sustinut ca PNL si USR au incercat sa isi invete membrii din sectiile de votare sa anuleze voturile mele.

Solutiile propuse de Nicusor Dan pentru rezolvarea problemelor cu furnizarea apei calde in Capitala, in iarna care urmeaza (VIDEO)

Noul primar al Capitalei, Nicusor Dan a explicat luni seraa, in platoul B1 TV cum va rezolvaproblema furnizarii apei calde in iarna care urmeaza, dupa o lunga perioada in care bucurestenii au avut de.

Nicusor Dan recunoaste ca nu poate rezolva problema lipsei agentului termic din Capitala, in ziua in care 130 de blocuri au fost lasate fara apa calda

Nicusor Dan a vorbit, astazi, la un post de televiziune despre problema lipsei apei calde in multe zone din Bucuresti chiar in momentul in care Compania Termoenergetica fostul Radet) informa zeci de mii de locuitori din partea de est a orasului ca nu vor avea apa calda, din cauza unei avarii majore.

Gabriela Firea, despre prapadul din Bucuresti dupa castigarea alegerilor de catre Nicusor Dan: factura la intretinere se va dubla

Gabriela Firea se arata extrem de suparata si de neindreptatita dupa rezultatele exit-poll, in care Nicusor Dan ar avea toate sansele sa preia conducerea Primariei Capitalei. Actualul edil explica cum a fost asociata cu toate figurile politice negative care au condus tara, fara ca ea sa aiba nicio legatura cu acestea. Gabriela Firea, asociata cu .

Secretul sondajelor publicate la ora 21.00. Ce arata ele, de fapt, despre Gabriela Firea si Nicusor Dan

Gabriela Firea si Nicusor Dan au fost cei mai vizibili candidati la alegerile locale de anul acesta. Lasand la o parte dezvaluirile din presa, despre cei doi, lupta acerba s-a dat intre cei doi candidati. Secretul sondajelor publicate la ora 21. 00 Sondajele din aceasta seara, exit-poll-urile orei 21:00, arata faptul ca bucurestenii si-au dorit schimbarea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )