Libnet.ro
UNICEF

21:30

Nicusor Dan despre Ciprian Ciucu: Nu inteleg candidatura sa ca independent, l-as fi asteptat in USB

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan despre Ciprian Ciucu: Nu inteleg candidatura sa ca independent, l-as fi asteptat in USB

Nicusor Dan a declarat luni ca nu intelege candidatura independenta a lui Ciprian Ciucu, sustinut de M10, la Primaria Capitalei, avand in vedere ca locul sau ar fi fost in Uniunea Salvati Bucurestiul. continuă pe Adevărul

Ciprian Ciucu, presedintele Consiliului National de Integritate, candidatul independent sustinut de partidul Monicai Macovei la Primaria Capitalei: Trebuie sa scoatem coruptia din Primaria Capitalei

Ciprian Ciucu, reprezentant al societatii civile, ales presedinte al Consiliu National de Integritate CNI) in februarie 2015, este candidatul independent sustinut de partidul Monicai Macovei, M10, la alegerile pentru Primaria Capitalei. Ciprian Ciucu: Trebuie sa scoatem coruptia din Primaria Capitalei.

Ciprian Ciucu a demisionat din functia de presedinte al Consiliului National de Integritate

Ciprian Ciucu, candidatul independent sustinut de partidul Monicai Macovei, M10, la alegerile pentru Primaria Capitalei, a demisionat din functia de presedinte al Consiliului National de Integritate CNI), informeaza un comunicat remis luni de M10.

Adevarul LIVE, ora 14.00: Monica Macovei si Ciprian Ciucu, candidat surpriza la Primaria Bucuresti, raspund intrebarilor cititorilor

Ciprian Ciucu - candidat la primaria Capitalei sustinut de partidul M10 - si europarlamentarul Monica Macovei vin la Adevarul Live pentru a raspunde intrebarilor cititorilor cu privire la planurile de castigare a celei mai ravnite primarii din Romania.

Ciprian Ciucu este propunerea M10 pentru Primaria Capitalei

Ciprian Ciucu, membru al consiliului director al Centrul Roman de Politici Europene, este propunerea M10, partidul condus de Monica Macovei, pentru Primaria Capitalei.

Ciprian Ciucu, candidatul M10 pentru Primaria Capitalei

Ciprian Ciucu, candidatul M10 pentru Primaria Capitalei .

Ciprian Ciucu, candidatul M10 pentru Primaria Capitalei

Ciprian Ciucu, membru al consiliului director al Centrului Roman de Politici Europene, este propunerea partidului M10, condus de Monica Macovei, pentru Primaria Capitalei, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )