Libnet.ro
UNICEF

09:45

Adevarul LIVE, ora 14.00: Monica Macovei si Ciprian Ciucu, candidat surpriza la Primaria Bucuresti, raspund intrebarilor cititorilor

Adevărul Adevărul,
Adevarul LIVE, ora 14.00: Monica Macovei si Ciprian Ciucu, candidat surpriza la Primaria Bucuresti, raspund intrebarilor cititorilor

Ciprian Ciucu - candidat la primaria Capitalei sustinut de partidul M10 - si europarlamentarul Monica Macovei vin la Adevarul Live pentru a raspunde intrebarilor cititorilor cu privire la planurile de castigare a celei mai ravnite primarii din Romania. continuă pe Adevărul

Despre cele mai grave boli infectioase din Romania la ora actuala, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Doi bebelusi au murit, iar alti zece sunt internati la Spitalul Marie Curie din Capitala in urma unei infectii digestive severe. Opt persoane au murit de gripa in prima saptamana din februarie. Alte statistici, aflate mai putin in vizorul presei: pe parcursul anului 2015, 116 romani au decedat in urma infectiei cu HIV/SIDA. Despre toate acestea vorbim la Adevarul Live de la ora 15. 00 cu dr. Adrian Marinescu.

Cele mai calde vesti din culisele Berlinalei, intr-o corespondenta speciala din capitala Germaniei, la Adevarul Live, de la ora 13.00

In perioada 11-21 febrarie, la Berlin are loc cea de-a 66-a editie a Festivalului International de Film, acolo unde Romania este reprezentata la sectiunea Forum de lungmetrajul Ilegitim, regizat de Adrian Sitaru. in direct, de pe covorul rosu al Berlinalei, jurnalistul Florin Ghioca, trimisul special al ziarului Adevarul, face o analiza a participarii romanesti la unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice ale lumii.

Nicusor Dan despre Ciprian Ciucu: Nu inteleg candidatura sa ca independent, l-as fi asteptat in USB

Nicusor Dan a declarat luni ca nu intelege candidatura independenta a lui Ciprian Ciucu, sustinut de M10, la Primaria Capitalei, avand in vedere ca locul sau ar fi fost in Uniunea Salvati Bucurestiul.

Seful CNADNR, Catalin Homor, la Adevarul Live: Vom avea autostrada de la Constanta la frontiera de vest in 2021

Directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR), Catalin Homor, invitat la Adevarul Live, a vorbit despre starea drumurilor si a proiectelor de infrastructura, concluzionand ca in anul 2021, odata cu finalizarea tronsonului Sibiu-Pitesti, vom avea Constanta legata de frontiera de vest a tarii printr-o autostrada continua.

Ciprian Ciucu este propunerea M10 pentru Primaria Capitalei

Ciprian Ciucu, membru al consiliului director al Centrul Roman de Politici Europene, este propunerea M10, partidul condus de Monica Macovei, pentru Primaria Capitalei.

Ciprian Ciucu, candidatul M10 pentru Primaria Capitalei

Ciprian Ciucu, membru al consiliului director al Centrului Roman de Politici Europene, este propunerea partidului M10, condus de Monica Macovei, pentru Primaria Capitalei, potrivit Mediafax.

Ciprian Ciucu, presedintele Consiliului National de Integritate, candidatul independent sustinut de partidul Monicai Macovei la Primaria Capitalei: Trebuie sa scoatem coruptia din Primaria Capitalei

Ciprian Ciucu, reprezentant al societatii civile, ales presedinte al Consiliu National de Integritate CNI) in februarie 2015, este candidatul independent sustinut de partidul Monicai Macovei, M10, la alegerile pentru Primaria Capitalei. Ciprian Ciucu: Trebuie sa scoatem coruptia din Primaria Capitalei.

Ciprian Ciucu a demisionat din functia de presedinte al Consiliului National de Integritate

Ciprian Ciucu, candidatul independent sustinut de partidul Monicai Macovei, M10, la alegerile pentru Primaria Capitalei, a demisionat din functia de presedinte al Consiliului National de Integritate CNI), informeaza un comunicat remis luni de M10.

Ciprian Ciucu, candidatul M10 pentru Primaria Capitalei

Ciprian Ciucu, candidatul M10 pentru Primaria Capitalei .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2826 seconds )