Libnet.ro
UNICEF

16:30

NICUSOR DAN, LA DEZBATERILE DESPRE BUGET: imi doresc conditii bune pentru cei ce muncesc in teatre

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN, LA DEZBATERILE DESPRE BUGET: imi doresc conditii bune pentru cei ce muncesc in teatre

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca prima etapa a constructiei bugetului pentru 2021 s-a incheiat, luni discutand pe acest subiect cu institutiile de cultura din subordinea PMB. continuă pe Ziarul Bursa

Adina Alberts, atac grav la Nicusor Dan dupa incendiul de la Matei Bals. L-a linsat public

In contextul tragediei provocate de incendiul de la Institutul Matei Bals din Capitala, dr. Adina Alberts a postat un mesaj pe retelele de socializare. Ce spune medicul despre Nicusor Dan? Adina Alberts, atac grav la Nicusor Dan dupa incendiul de la Matei Bals Vineri, dr. Adina Alberts a transmis un mesaj pe pagina sa de .

Nicusor Dan, despre incendiul de la Matei Bals: Trebuie sa imbunatatim siguranta din spitale si pentru asta trebuie sa facem investitii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, vineri, referitor la incendiul de la Matei Bals, ca anterior au fost efectuate controale in spitale si nu s-au gasit probleme, dar ca siguranta din spitale trebuie sa fie imbunatatita prin investitii. Dupa ce in spatiul public au aparut informatii ca incendiul ar fi izbucnit din cauza unei aeroterme, edilul a avut o prima reactie si in acest sens.

Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, despre tragedia de la Matei Bals: Nu au existat probleme de caldura in ultima saptamana Trebuie sa imbunatatim siguranta si sa facem investitii in spitale

Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, a precizat ca in urma tragediei de la Institutul Matei Bals trebuie realizate investitii in spitalele din Capitala. De asemenea va fi introdus in bugetul pentru.

Nicusor Dan anunta ca Spitalul Victor Babes poate prelua 220 de pacienti de la Matei Bals

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca Spitalul Victor Babes poate asigura 220 de paturi pentru preluarea pacientilor internati la Spitalul Matei Bals, el subliniind ca in ultima saptamana, inclusiv noaptea trecuta, nu au existat probleme cu privire la furnizarea agentului termic la Institutul Matei Bals si la blocurile din jurul acestuia. Dan anunta ca se va face un audit la nivelul celor 19 spitale care se afla in administrarea Primariei Generale si ca se vor aloca bani pentru remedierea eventualelor probleme privind siguranta in unitatile sanitare.

Voiculescu explica relatia sa cu Nicusor Dan drept suboptimala

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu, co-presedintele USR - PLUS Bucuresti, afirma ca a avut o colaborare suboptimala la Primaria Generala cu fondatorul USR, actualul primar general al Capitalei, Nicusor Dan. Voiculescu subliniaza ca relatia sa nu a functionat perfect atunci cand ar fi trebuit sa functioneze, dar ca face tot ce tine de el pentru ca edilul si echipa acestuia de la Primaria Generala a Capitalei sa aiba succes. Voiculescu a exprimat si punctul sau de vedere cu privire la relatia sa cu Emil Boc si cu Valeriu Gheorghita.

Gabriela Firea, atac la Vlad Voiculescu si Nicusor Dan: Au pacalit oamenii impreuna

Gabriela Firea, prim-vicepresedintele PSD, a lansat un atac la ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si primarul Capitalei, Nicusor Dan, dupa ce ministrul a anuntat ca sectiile ATI sunt supra-aglomerate.

Scandal la Primaria Capitalei. Badulescu: Dati-va ca sparg usa! Nicusor Dan e o panarama de primar. Asta nu e om sanatos la minte. De unde a plecat totul

Liderul consilierilor PSD, Aurelian Badulescu, a lansat atacuri dure la adresa primarului Nicusor Dan, dupa ce acesta a hotarat ca sedinta de Consiliu Local sa fie cu prezenta online. Badulescu a mers la Primarie si a incercat sa intre in sala de sedinte, dar nu a fost lasat de Politia Locala, ceea ce l-a determinat sa vina cu mai multe jigniri la adresa edilului.

Nicusor Dan: in ultima saptamana nu au existat probleme de caldura la Matei Bals

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, vineri, ca in ultima saptamana nu au existat probleme de caldura la Matei Bals si nici la blocurile din jur.

Nicusor Dan, noi promisiuni pentru bucuresteni dupa incendiul de la Matei Bals. Ce vrea sa faca pentru spitalele din Capitala

Incendiul devastator de la Matei Bals a readus in prim plan problemele grave cu care se confrunta sistemul medical romanesc. Din pacate, aceasta tragedie a avut loc la cateva luni distanta de evenimentul dureros de la Piatra Neamt, acolo unde alte zece persoane au murit carbonizate in sectia ATI. Cu putin timp in urma, Primarul .

Incendiul de la Institutul Matei Bals: Nicusor Dan: in ultima saptamana nu au existat probleme cu furnizarea caldurii la spital

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, spune ca in ultima saptamana, inclusiv noaptea trecuta, nu au existat probleme cu furnizarea caldurii la Institutul Matei Bals. El a facut aceste precizari in contextul informatiilor ca incendiul soldat cu 4 morti ar fi izbucnit de la o sursa de incalzire - o aeroterma sau un resou electric - , in conditiile in care spitalul a avut frecvent probleme cu sistemul centralizat de incalzire, la care este conectat.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )