Libnet.ro
UNICEF

06:15

Adina Alberts, atac grav la Nicusor Dan dupa incendiul de la Matei Bals. L-a linsat public

Playtech Playtech,
Adina Alberts, atac grav la Nicusor Dan dupa incendiul de la Matei Bals. L-a linsat public

In contextul tragediei provocate de incendiul de la Institutul Matei Bals din Capitala, dr. Adina Alberts a postat un mesaj pe retelele de socializare. Ce spune medicul despre Nicusor Dan? Adina Alberts, atac grav la Nicusor Dan dupa incendiul de la Matei Bals Vineri, dr. Adina Alberts a transmis un mesaj pe pagina sa de . continuă pe Playtech

Nicusor Dan, despre incendiul de la Matei Bals: Trebuie sa imbunatatim siguranta din spitale si pentru asta trebuie sa facem investitii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, vineri, referitor la incendiul de la Matei Bals, ca anterior au fost efectuate controale in spitale si nu s-au gasit probleme, dar ca siguranta din spitale trebuie sa fie imbunatatita prin investitii. Dupa ce in spatiul public au aparut informatii ca incendiul ar fi izbucnit din cauza unei aeroterme, edilul a avut o prima reactie si in acest sens.

Gabriela Firea, atac la Vlad Voiculescu si Nicusor Dan: Au pacalit oamenii impreuna

Gabriela Firea, prim-vicepresedintele PSD, a lansat un atac la ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si primarul Capitalei, Nicusor Dan, dupa ce ministrul a anuntat ca sectiile ATI sunt supra-aglomerate.

Scandal la Primaria Capitalei. Badulescu: Dati-va ca sparg usa! Nicusor Dan e o panarama de primar. Asta nu e om sanatos la minte. De unde a plecat totul

Liderul consilierilor PSD, Aurelian Badulescu, a lansat atacuri dure la adresa primarului Nicusor Dan, dupa ce acesta a hotarat ca sedinta de Consiliu Local sa fie cu prezenta online. Badulescu a mers la Primarie si a incercat sa intre in sala de sedinte, dar nu a fost lasat de Politia Locala, ceea ce l-a determinat sa vina cu mai multe jigniri la adresa edilului.

Nicusor Dan, noi promisiuni pentru bucuresteni dupa incendiul de la Matei Bals. Ce vrea sa faca pentru spitalele din Capitala

Incendiul devastator de la Matei Bals a readus in prim plan problemele grave cu care se confrunta sistemul medical romanesc. Din pacate, aceasta tragedie a avut loc la cateva luni distanta de evenimentul dureros de la Piatra Neamt, acolo unde alte zece persoane au murit carbonizate in sectia ATI. Cu putin timp in urma, Primarul .

Dr. Adina Alberts a rabufnit. Ce a spus despre ivermectina, medicamentul care lupta impotriva covid

Cunoscutul medic Adina Alberts a rabufnit pe pagina ei de socializare in privinta ivermectinei. Ea sustine ca avertismentele alarmiste cu privire la efectele acestui medicament sunt false. Dr. Adina Alberts a rabufnit. Ce a spus despre ivermectina Pe pagina sa de Facebook, Dr. Adina Alberts a postat un mesaj in care sustine ca informatiile precum .

Anunt de ultima ora despre vaccinul AstraZeneca. Dr. Adina Alberts se va bucura

A fost facut un anunt de ultima ora despre vaccinul AstraZeneca. Dr. Adina Alberts se va bucura cand va lua la cunostinta despre ce este vorba. Anunt oficial despre vaccinul de la Astra Zeneca. Cine poate face vaccinul anti-coronavirus de la aceasta companie A fost facut anuntul de ultima ora despre vaccinul AstraZeneca, anunt de .

Adina Alberts, despre miturile legate de Ivermectina: Nimic mai fals, este o tampenie

Medicul Adina Alberts spune ca avertismentele alarmiste privind efectele nocive ale utilizarii Ivermectinei sunt false, ea sustinand chiar contrariul.

Incendiul de la Institutul Matei Bals: Nicusor Dan: in ultima saptamana nu au existat probleme cu furnizarea caldurii la spital

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, spune ca in ultima saptamana, inclusiv noaptea trecuta, nu au existat probleme cu furnizarea caldurii la Institutul Matei Bals. El a facut aceste precizari in contextul informatiilor ca incendiul soldat cu 4 morti ar fi izbucnit de la o sursa de incalzire - o aeroterma sau un resou electric - , in conditiile in care spitalul a avut frecvent probleme cu sistemul centralizat de incalzire, la care este conectat.

Ultima ora. De la ce a izbucnit incendiul de la Matei Bals. Nicusor Dan fusese avertizat de aceasta problema

Un incendiu ingrozitor a izbucnit in aceasta dimineata la Institutul Matei Bals, la parterul Pavilionului 5, acolo unde erau internate peste 120 de persoane infectate cu Covid-19. in urma anchetei demarate de autoritati a fost aflat posibilul motiv al tragediei. Lipsa caldurii din spital a creat o adevarata tragedie in urma incendiului din aceasta dimineata, .

Vicepremierul USR Dan Barna, dupa incendiul de la Spitalul Matei Bals: Pare ca reusim sa invatam de la o tragedie la alta

Dan Barna surprinde dupa incendiul de la Spitalul Matei Bals din Bucuresti. Vicepremierul USR a declarat ca autoritatile par sa reuseasca sa invete de la o tragedie la alta. in primul rand,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )