Libnet.ro
UNICEF

07:00

Nicusor Dan, dupa prima zi la PMB: Primaria Capitalei are in momentul de fata 6.000 de litigii, ceea ce inseamna ca ceva nu functioneaza

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan, dupa prima zi la PMB: Primaria Capitalei are in momentul de fata 6.000 de litigii, ceea ce inseamna ca ceva nu functioneaza

Nicusor Dan, noul primar al Bucurestiului, a declarat dupa prima zi de mandat, ca a facut o evaluare a sectiei juridice din cadrul institutiei si exista 6. 000 de litigii la Primaria Capitalei in acest moment. Totodata, o prima evaluare financiara ar indica datorii curente la primarie de 3 miliarde de lei. continuă pe Antena3

Nicusor Dan, dupa prima zi de mandat: Primaria Capitalei are datorii de circa 3 miliarde catre furnizori si popriri pe conturi de 70 milioane lei

Primaria Capitalei are datorii curente de circa 3 miliarde catre furnizori si popriri pe conturi de 70 milioane lei, a declarat Nicusor Dan la finalul primei zile de mandat, intr-o conferinta de presa. Primarul general spune ca aici nu intra datoriile companiilor municipale si datoriile Termoenergetica si STB.

Nicusor Dan a fost validat de instanta la Primaria Capitalei, la o luna de la alegerile locale USR: Firea trebuie sa plece! - UPDATE

Mandatul lui Nicusor Dan de primar general al Capitalei a fost validat luni de Curtea de Apel Bucuresti, decizia fiind definitiva.

Primaria Capitalei are 6000 de litigii in instanta, anunta primarul Nicusor Dan

Primaria Capitalei are 6000 de litigii in instanta, a anuntat Nicusor Dan, joi seara.

NICUSOR DAN: Primaria Capitalei are 6000 de litigii pe rol si datorii curente de 3 miliarde de lei

Noul primar al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca dupa o prima evaluare de la preluarea mandatului sau se impun o serie de masuri care sa asigure functionalitatea institutiei, scrie g4media.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei are datorii curente de 3 miliarde de lei. Exista in acest moment popriri pe conturi de 70 de milioane delei

Nicusor Dan a sustinut prima conferinta de presa, dupa prealuarea mandatului de Primar General al Capitalei, joi, seara. Noul primar a vorbit despre datoriile pe care le are primaria, despre litigii si despre i.

Prima reactie a lui Nicusor Dan dupa ce instanta i-a validat mandatul: in aceasta saptamana, voi putea prelua oficial functia

Primarul ales al Capitalei a reactionat pe Facebook dupa ce Curtea de Apel i-a validat definitiv mandatul, el spunand ca in aceasta saptamana isi va putea prelua oficial functia. Nicusor Dan a fost validat de instanta la Primaria Capitalei, la o luna de la alegerile locale.

Unde si-a parcat masina Nicusor Dan in prima zi de mandat la Primaria Capitalei (FOTO)

Nicusor Dan a fost investit, joi, in functia de Primar General al Capitalei. El a venit la ceremonia de investitura cu masina personala, pe care a lasat-o intr-o parcare publica situata cam la 10 minute de me.

NICUSOR DAN, DUPA VALIDAREA DEFINITIVA A MANDATULUI: incepem sa construim impreuna Noul Bucuresti

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca va prelua mandatul in aceasta saptamana, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins toate cele 52 de apeluri formulate la validarea mandatului sau de primar. incepem sa construim impreuna Noul Bucuresti, adica sa facem un oras bun pentru oamenii cinstiti, a transmis Nicusor Dan.

Nicusor Dan, dupa ce a fost validat de instanta: O sa ne uitam cu atentie la tot ce s-a semnat in perioada aceasta. Nu s-au semnat lucruri esentiale, ci s-au facut numai mismasuri interne (VIDEO)

Nicusor Dan a fost validat de judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti, care au respins luni cele 52 de contestatii. in aceeasi zi, primarul general ales al Bucurestiului a intervenit in direct pe B1 TV, la.

Nicusor Dan, noul Primar General al Capitalei: Sunt asa multe energii in Bucuresti, ca nu putem sa nu reusim. Astept CV-uri de la tinerii iesiti de pe bancile universitatilor. Veniti in administratia publica! (VIDEO)

Nicusor Dan este noul Primar General al Capitalei. Acesta a depus juramantul si a sustinut un discurs despre multele probleme de rezolvat, dar si despre potentialul urias si energiile extraordinare ale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )