Libnet.ro
UNICEF

16:15

Nicusor Dan a fost validat de instanta la Primaria Capitalei, la o luna de la alegerile locale USR: Firea trebuie sa plece! - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Nicusor Dan a fost validat de instanta la Primaria Capitalei, la o luna de la alegerile locale USR: Firea trebuie sa plece! - UPDATE

Mandatul lui Nicusor Dan de primar general al Capitalei a fost validat luni de Curtea de Apel Bucuresti, decizia fiind definitiva. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan a fost validat la Primaria Capitalei

Alegerea lui Nicusor Dan in functia de primar al capitalei a fost validata definitiv azi.

Hilde Brandl: Gata cu smecheriile pesediste! Mandatul lui Nicusor Dan a fost validat. Ce ar vrea reprezentanta PNL sa vada la noul primar

Presedinta Organizatiei Oamenilor de Afaceri Liberali din Bucuresti, Hildegard Brand, a declarat ca se asteapta ca noul primar al Capitalei, Nicusor Dan, sa aiba o relatie mult mai buna cu mediul de afaceri fata de fosta administratie si va incuraja antreprenoriatul.

Vestea momentului despre Nicusor Dan. Decizia este oficiala si cat se poate de clara

Este vestea momentului despre noul primar al Bucurestiului. Dupa aproape o luna de la alegerile locale 2020, Nicusor Dan a fost validat la Primaria Capitalei. Cele 52 de contestatii depuse de consilierii PSD au fost respinse, drept urmare decizia Curtii de Apel este cat se poate de clara. Nicusor Dan, validat la Primaria Capitalei Desi .

Prima reactie a lui Nicusor Dan dupa ce instanta i-a validat mandatul: in aceasta saptamana, voi putea prelua oficial functia

Primarul ales al Capitalei a reactionat pe Facebook dupa ce Curtea de Apel i-a validat definitiv mandatul, el spunand ca in aceasta saptamana isi va putea prelua oficial functia. Nicusor Dan a fost validat de instanta la Primaria Capitalei, la o luna de la alegerile locale.

Nicusor Dan, dupa ce a fost validat de instanta: O sa ne uitam cu atentie la tot ce s-a semnat in perioada aceasta. Nu s-au semnat lucruri esentiale, ci s-au facut numai mismasuri interne (VIDEO)

Nicusor Dan a fost validat de judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti, care au respins luni cele 52 de contestatii. in aceeasi zi, primarul general ales al Bucurestiului a intervenit in direct pe B1 TV, la.

Nicusor Dan: Nu mai sunt membru al Asociatiei Salvati Bucurestiul. Din punct de vedere juridic, asociatia este total independenta de mine in momentul acesta (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, a explicat luni seara, la Buna, Romania! cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir,ca nu mai este membru al Asociatiei Salvati Bucurestiul, care are.

Instanta valideaza mandatul lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Judecatorii au constatat ca oamenii Gabrielei Firea au depus tardiv cele 52 de apeluri

Curtea de Apel Bucuresti a validat mandatul de primar al Capitalei obtinut de Nicusor Dan la alegerile locale, dupa ce a respins ca tardiv formulate apelurile declarate de oamenii Gabrielei Firea impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti pronuntata in data de 12 octombrie.

Nicusor Dan ramane primarul Capitalei

Curtea de Apel Bucuresti a validat mandatul lui Nicusor Dan ca primar al Capitalei. Instanta a respins toate apelurile formulate impotriva validarii acestuia.

Instanta judeca luni contestatiile impotriva validarii mandatului lui Nicusor Dan. El spera sa fie instalat joi sau vineri

Curtea de Apel Bucuresti ar urma sa judece luni cele 52 de apeluri formulate impotriva validarii mandatului lui Nicusor Dan, care se declara convins ca rezultatul va fi cel normal, pentru ca nu exista probe in acele contestatii, iar joi sau vineri, cel tarziu, va fi instalat la Primaria Capitalei.

Instanta a respins cele 52 de contestatii impotriva lui Nicusor Dan: Cand isi va putea prelua acesta, oficial, mandatul de primar general al Capitalei (VIDEO)

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti a respins, luni, cele 52 de contestatii despuse cu privire la mandatul castigat de Nicusor Dan in urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020. Dupa ce instanta va.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2204 seconds )