Libnet.ro
UNICEF

09:47

Vestea momentului despre Nicusor Dan. Decizia este oficiala si cat se poate de clara

Playtech Playtech,
Vestea momentului despre Nicusor Dan. Decizia este oficiala si cat se poate de clara

Este vestea momentului despre noul primar al Bucurestiului. Dupa aproape o luna de la alegerile locale 2020, Nicusor Dan a fost validat la Primaria Capitalei. Cele 52 de contestatii depuse de consilierii PSD au fost respinse, drept urmare decizia Curtii de Apel este cat se poate de clara. Nicusor Dan, validat la Primaria Capitalei Desi . continuă pe Playtech

Nicusor Dan si Dacia care a fost data spaga pentru o adresa de mail. Aduceam blugi din Turcia si

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei ales, este un personaj pitoresc si, uneori,plin de neprevazut. Recent, a fost invitatul lui Andi Moisescu, si a povestit despre lucruri din tineretea si studentia sa. Nicusor Dan dezvaluiri din studentie Noul primar al Bucurestiului nu si-a preluat inca mandatul, acuzand fostul detinator al acestei functii de multe probleme.

Nicusor Dan a fost validat de instanta la Primaria Capitalei, la o luna de la alegerile locale USR: Firea trebuie sa plece! - UPDATE

Mandatul lui Nicusor Dan de primar general al Capitalei a fost validat luni de Curtea de Apel Bucuresti, decizia fiind definitiva.

Giovanni Becali, vestea momentului de la tribunal. Rasturnare de situatie in razboiul cu fosta amanta

Chitita sa il execute silit pe Giovanni Becali, avocata care a demonstrat ca a avut o relatie cu milionarul primeste o noua lovitura. Veste de la tribunal: Rasturnare de situatie in razboiul lui Giovanni Becali cu fosta amanta intre Giovanni Becali si fosta amanta, avocata stabilita in Austria, este razboi total. Cei doi au ajuns .

Nicusor Dan, despre poluarea din Capitala: Trebuie sa largim foarte mult capacitatea noastra de monitorizare. Locurile in care se depoziteaza ilegal gunoaie trebuie sa dispara si din Bucuresti, si din Ilfov (VIDEO)

Nicusor Dan a vorbit despre problemele Bucurestiului in ceea ce priveste nivelul de poluare, duminica seara, in direct pe B1 TV, si sustine ca exista doua chestiuni care trebuie facute in directia.

Nicusor Dan, intrebat daca primarii invinsi la locale care candideaza la parlamentare au nevoie de imunitate: E o ipoteza plauzibila. As paria ca s-au facut multe nereguli in primarie (VIDEO)

Nicusor Dan a vorbit, luni seara, in direct pe B1 TV, la Buna, Romania! cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, despre situatia primarilor care au pierdut mandatele la alegerile locale din Capitala, dar care.

Nicusor Dan, mesaj plin de ura la adresa Gabrielei Firea dupa ce aceasta a anuntat ca este tot la primarie si ii place

Razboiul dintre Gabriela Firea si Nicusor Dan pare sa fie fara de sfarsit. in urma cu putin timp, actualul primar al Capitalei a postat o poza din biroul de la primarie, aceasta fiind insotita de un mesaj scurt, dar sfidator pentru Nicusor Dan, care asteapta cu nerabdare preluarea mandatului de primar general al Capitalei. Nicusor .

Gabriela Firea, umilita de toti bucurestenii. Detaliile socante au fost observate si de Nicusor Dan

Alegerile locale s-au terminat, iar NIcusor Dan este cel care a invins-o pe Gabriela Firea in cursa pentru Primaria Capitalei. Din pacate pentru castigator, nu si-a putut inca prelua mandatul si o acuza pe Firea de acest lucru. Nicusor Dan: Sfidarea suprema la adresa bucurestenilor De la termniarea alegerilor locale razboiul dintre Gabriela Firea si .

Ce se intampla cu apa calda din acest moment. Este oficial, anuntul lui Nicusor Dan

Vesti nu tocmai bune pentru bucurestenii racordati la sistemul de termoficare. Primarul Nicusor Dan a anuntat ce se intampla cu apa calda si caldura din acest moment in Capitala. Anunt important pentru bucuresteni: ce se intampla cu apa calda Dupa trei zile in care s-au inregistrat temperaturi sub 10 grade, bucurestenii stau in frig si .

Nicusor Dan: Nu mai sunt membru al Asociatiei Salvati Bucurestiul. Din punct de vedere juridic, asociatia este total independenta de mine in momentul acesta (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, a explicat luni seara, la Buna, Romania! cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir,ca nu mai este membru al Asociatiei Salvati Bucurestiul, care are.

NICUSOR DAN: E un simplu mod de a trage de timp pentru instalarea mea ca primar al Bucurestiului

Nicusor Dan a declarat ca judecatorii Curtii de Apel urmeaza sa decida azi, la ora 12. 00, in privinta celor 52 de apeluri formulate impotriva validarii mandatului sau si este convins ca rezultatul va fi cel normal, pentru ca nu exista probe in acele contestatii, iar joi sau vineri cel tarziu va fi instalat la Primaria Capitalei, conform news. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )