Libnet.ro
UNICEF

06:15

Nicusor Dan, gafa de zile mari! Ce a scris candidatul Dreptei pe pagina de Facebook

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan, gafa de zile mari! Ce a scris candidatul Dreptei pe pagina de Facebook

Gafa, intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a lui Nicusor Dan, marti dimineata. in postarea de la pagina candidatului Dreptei la Capitala, acesta chema lumea la vot pe 17 septembrie, data care a si trecut, si nu pe 27 septembrie, atunci cand sunt alegerile. continuă pe Antena3

Barbatul filmat cu Nicusor Dan rupe tacerea. De ce s-au intalnit cei doi, de fapt

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Alegerile Locale 2020, se pare ca are din ce in ce maiai multe probleme. Saptamana trecuta apareau informatii despre anumite legaturi cu lumea interlopa. Luni, Dana Budeanu, a adus alte noi informatii. Este vorba despre o intalnire a acestuia cu prietenul din copilarie al lui Nica, seful Clanului Sportivilor. Barbatul .

Traian Basescu: Barna si Orban, l-au scos la plimbare prin targ ca pe urs, pe Nicusor Dan

Traian Basescu, candidatul PMP pentru Primaria Capitalei, il ataca pe candidatul dreptei, Nicusor Da.

Sondaj. Nicusor Dan, avans infim in fata Gabrielei Firea. Traian Basescu, sub 10%. Foarte multi nehotarati

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei, are un avans de doar 2,5 procente in fata primarului in functie Gabriela Firea, arata un sondaj Novel Research, cu o marja de eroare de 3,7%. Traian Basescu este cotat la 9%, in timp ce procentul nehotaratilor e de 18,5%. Sondajul a fost realizat in perioada 16-17 septembrie, deci a acoprit si scandalul in care au fost implicati Nicusor Dan si Caine.

Firea, acuzata de Nicusor Dan ca i-ar fi infiltrat in sediu un agent comunist, ca sa-l discrediteze

Candidatul Dreptei Unite la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, merge mai departe cu acuzele la adres.

Interviu exclusiv. Marturiile barbatului filmat cu Nicusor Dan

Omul de afaceri cu legaturi cu clanul Sportivilor care apare alaturi de Nicusor Dan in imaginile prezentate, luni, de Dana Budeanu, a rupt tacerea si a dezvaluit, in exclusivitate, intr-un interviu acordat jurnalistei Antena 3 Gina Vacariu ce a discutat cu candidatul unic al Dreptei la Primaria Capitalei.

Nicusor Dan acuza campania de minciuna si manipulare dusa de Firea la adresa sa

Sambata, intr-o conferinta de presa, candidatul Dreptei la Primaria Capitalei a declarat ca Gabriela.

Dana Budeanu il desfiinteaza pe Nicusor Dan! Cine e panarama, domnule Nicusor Dan?

Este scandalul urias cu doar cateva zile inainte de alegerile locale. Nicusor Dan, candidatul sustinut in Bucuresti de PNL si USR-PLUS, a facut o declaratie neinspirata care a pus paie pe foc intr-o campanie deja tensionata. Acesta a prezentat un sondaj in care arata ca este aproape la egalitate cu Gabriela Firea, dupa care a sustinut ca nu doreste sa ii spuna fetitei sale acasa ca o panarama este mare vedeta.

Basescu, dupa ultimul sondaj prezentat de PNL: Daca pierde Nicusor Dan, eu il scot in suturi pe Ludovic Orban de la Palatul Victoria

Traian Basescu, candidatul PMP la alegerile pentru Primaria Capitalei la Alegerile Locale din 2020, a comentat sondajul de opinie prezentat sambata de Nicusor Dan, care arata o cursa stransa intre candidatul PNL-USR-PLUS si primarul in functie, Gabriela Firea, candidata din partea PSD. Fostul presedinte spune ca Barna si Orban l-au scos la plimbare prin targ ca pe urs pe insusi Nicusor Dan.

Ce procente au Nicusor Dan, Gabriela Firea si Traian Basescu, potrivit unui sondaj prezentat de candidatul sustinut de PNL, USR si PLUS

Nicusor Dan a prezentat sambata, intr-o conferinta de presa, un sondaj potrivit caruia ar avea un avans in fata Gabrielei Firea in cursa pentru Primaria Capitalei, insa avansul este mai mic decat marja de eroare a cercetarii sociologice.

Basescu: Nenorocitii i-au legat de gat lui Nicusor Dan un carton pe care au desenat niste cifre Draga Orban, daca pierde te scot in suturi de la Palatul Victoria

Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, sustine ca are cu 10% mai mult decat in sondajul prezentat sambata de Nicusor Dan si este pe trend de crestere in timp ce candidatul sustinut de PNL, USR si PLUS este pe punctul de a pierde alegerile in favoarea unei primarite care este profund corupta. Sper sa nu am dreptate, dar daca va fi asa draga Orban Ludovic, eu te scot in suturi de la Palatul Victoria si te las fara serviciu, a adaugat fostul presedinte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )