Libnet.ro
UNICEF

14:45

Nicusor Dan a gasit solutia pentru 50.000 locuri de parcare in Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan a gasit solutia pentru 50.000 locuri de parcare in Bucuresti

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, vrea ca inaintea ridicarii masinilor parcate pe domeniul. continuă pe România Liberă

Nicusor Dan a gasit solutia pentru lipsa locurilor de parcare din Bucuresti: Eu nu sunt pentru penalizarea conducatorilor auto

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat sambata ca intentioneaza sa ridice cele 50. 000 de masini abandonate in Bucuresti. Primarul ales a precizat ca nu sustinepenalizarea conducatorilor auto pana nu vor fi create suficiente locuri de parcare.

Lupta cu sistemul: Nicusor Dan a suspendat un functionar care a dat aviz de defrisare pentru gradina unor case de pe Kiseleff, unde ar putea aparea blocuri de 4 etaje, si pe care primarul incearca sa o salveze de 10 ani

Primarul general, Nicusor Dan, a suspendat un functionar de la directia de Mediu pentru ca a dat aviz de defrisare pentru gradina unei case de pe Kiseleff, pe care incearca sa o salveze de 10 ani. Este vorba despre celebrul caz Kiseleff 45, unde proprietarul vrea sa construiasca blocuri de 4 etaje, pe terenul unde se afla o copie in miniatura a gradinilor de la Versailles, demolata in 2015, si unde Asociatia Salvati Bucurestiul a castigat aproape toate procesele. Practic terenul pentru care s-a emis avizul de defrisare se afla in spatele celui de pe Kiseleff, pana in strada Clucerurului. Nicusor Dan a suspendat avizul dar si pe functionarul care l-a semnat, iar de acum incolo toate avizele de defrisare vor fi semnate si de primar.

Nicusor Dan mentine subventia pentru agentul termic furnizat in Capitala: Nu poti sa pui oamenii sa plateasca niste pierderi pe care tu, ca furnizor, le produci

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca nu va sustine renuntarea la subventia de care beneficiaza bucurestenii pentru agentul termic, el explicand ca nu poti sa pui oamenii sa plateasca niste pierderi pe care tu, ca furnizor, le produci. El spune ca autoritatile se vor putea gandi la reducerea subventiei abia dupa efectuarea de investitii in sistemul de productie si transport pentru agentul termic.

Nicusor Dan, despre cum s-ar gasi mai multe locuri de parcare in Bucuresti: Vreau sa ridicam cele 50.000-60.000 de masini abandonate in Capitala

Primarul general Nicusor Dan a spus sambata ca vrea sa ridice cele 50. 000 de masini abandonate in Capitala, iar in ceea ce priveste autoturismele parcate ilegal, el a spus ca, pana nu se rezolva problema locurilor de parcare, nu este un sustinator al sanctionarii oamenilor, cu exceptia cazurilor flagrante.

Nicusor Dan vrea sa scape Bucurestiul de cele peste 50.000 de masini abandonate. Planurile Primarului General (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei, a sustinut, sambata, ca isi doreste ridicarea masinilor abandonate din Bucuresti, al caror numar ar fi intre 50. 000 si 60. Declaratia vine in contextul.

NICUSOR DAN: Sunt necesare doua miliarde de euro pentru modernizarea sistemului de productie si distributie a energiei termice

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, astazi, ca sunt necesare aproximativ doua miliarde de euro pentru modernizarea sistemului de producere si distributie a energiei termice in Bucuresti, precizand ca o parte va fi acoperita prin proiecte anuntate de Guvern.

Nicusor Dan, dupa discutia cu ministrul de Finante: Depasim dezastrul financiar Firea-PSD

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a precizat, dupa o intrevedere joi dimineata cu ministrul de Finante Florin Citu, ca are sprijinul Guvernului pentru a ajunge treptat la o situatie financiara stabila in PMB. Depasim dezastrul financiar Firea-PSD si punem bugetul municipalitatii pe baze sanatoase, a mai spus Nicusor Dan.

Nicusor Dan: Romania are nevoie de un guvern pragmatic, pro-dezvoltare, pro-business, pro-european. Prin tot ce a facut, sunt convins ca guvernul Orban va fi cel care va transforma proiectele din PNRR in realitate (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, a participat la lansarea Planului National de Redresare si Rezilienta, despre care spune ca reprezinta o uriasa oportunitate pentru orasele din tara noastra.

Nicusor Dan, dupa discutia cu Citu: Am sprijinul Guvernului pentru a ajunge treptat la o situatie financiara stabila

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat in urma unei discutii cu ministrul Finantelor, Florin Citu, ca Primaria Municipiului Bucuresti beneficiaza de sprijinul Guvernului pentru a ajunge treptat la o situatie financiara stabila.

NICUSOR DAN: Pana la sfarsitul lunii decembrie va fi compensata datoria de 400 de milioane de lei catre ELCEN

Primarul general, Nicusor Dan, a anuntat astazi ca, pana la sfarsitul lunii decembrie, va fi compensata datoria de 400 de milioane de lei catre ELCEN.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2749 seconds )