Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nicusor Dan: Romania are nevoie de un guvern pragmatic, pro-dezvoltare, pro-business, pro-european. Prin tot ce a facut, sunt convins ca guvernul Orban va fi cel care va transforma proiectele din PNRR in realitate (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan: Romania are nevoie de un guvern pragmatic, pro-dezvoltare, pro-business, pro-european. Prin tot ce a facut, sunt convins ca guvernul Orban va fi cel care va transforma proiectele din PNRR in realitate (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, a participat la lansarea Planului National de Redresare si Rezilienta, despre care spune ca reprezinta o uriasa oportunitate pentru orasele din tara noastra. continuă pe B1

Eugen Tomac: Marile economii se pregatesc de ceea ce este mai rau Romania are nevoie, dupa 6 decembrie, de un parlament responsabil care sa dea tarii un guvern stabil (VIDEO)

Eugen Tomac a subliniat ca dupa alegerile din 6 decembrie Romania are nevoie de un parlament responsabil care sa dea tarii un guvern stabil, care sa se apuce de treaba si sa fructifice toate.

NICUSOR DAN: Sunt necesare doua miliarde de euro pentru modernizarea sistemului de productie si distributie a energiei termice

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, astazi, ca sunt necesare aproximativ doua miliarde de euro pentru modernizarea sistemului de producere si distributie a energiei termice in Bucuresti, precizand ca o parte va fi acoperita prin proiecte anuntate de Guvern.

Nicusor Dan, dupa discutia cu ministrul de Finante: Depasim dezastrul financiar Firea-PSD

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a precizat, dupa o intrevedere joi dimineata cu ministrul de Finante Florin Citu, ca are sprijinul Guvernului pentru a ajunge treptat la o situatie financiara stabila in PMB. Depasim dezastrul financiar Firea-PSD si punem bugetul municipalitatii pe baze sanatoase, a mai spus Nicusor Dan.

Nicusor Dan, anunt socant despre teste. Ce se intampla cu testarea in masa a romanilor

Nicusor Dan a facut un anunt socant despre teste. Primarul Capitalei sustine ca nu sunt suficienti bani pentru testarea in masa. Astfel, Nicusor Dan anunta ca in Bucuresti nu se poate face testarea intregii populatii, din cauza costurilor ridicate. O varianta ar fi sa se foloseasca teste rapide, care sunt de zece ori mai ieftine .

VIDEO Este Nicusor Dan mai mult primarul PNL? Raspunsul lui Dan Barna

Dan Barna spune ca l-a invitat pe Nicusor Dan la evenimentele de campanie ale USR-PLUS si este optimist ca acesta va participa la ele, asa cum USR-PLUS a fost alaturi de el in campania pentru Primaria Capitalei. VIDEO Dan Barna, la HotNews LIVE: 100% USR-PLUS vrea la guvernare. Ma astept sa dureze negocierile Sunt obligat sa am incredere in PNL Barna: Dupa ce am dat anuntul ca ne vom da demisiile din Parlament, PSD si PNL au intrat in panica Brusc, Ciolacu a avut un atac de moralitate.

NICUSOR DAN: Prima sedinta de Consiliu General al Capitalei va avea loc pe 2 decembrie

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca prima sedinta a Consiliului General al Municipiului Bucuresti va avea loc pe 2 decembrie.

Nicusor Dan: Prima sedinta a Consiliului General va avea loc pe 2 decembrie

Prima sedinta de Consiliu General, in care ar putea fi alesi viceprimarii Capitalei, va avea loc pe 2 decembrie, a declarat Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, joi. Acesta a explicat din nou ca nu putea convoca sedinta Consiliului General pana instanta nu valida toti consilierii, proces care a durat doua luni. Candidatul USR-PLUS la functia de viceprimar al Capitalei, Vlad Voiculescu, a lansat zilele trecute un atac dur la adresa Guvernului Orban, spunand ca a modificat Codul Administrativ in mod abuziv, electoral interesat, prostesc si iresponsabil, iar din aceasta cauza este in situatia in care nu isi poate prelua functia, desi au trecut aproape doua luni de la alegerile locale.

Nicusor Dan: Prima sedinta a Consiliului General o sa fie miercuri, 2 decembrie

Primarul general Nicusor Dan a anuntat ca prima sedinta a Consiliului General al Municipiului Bucuresti va avea loc miercuri 2 decembrie. El a explicat motivul pentru care nu au putut fi alesi viceprimarii si anume din cauza unor prevederi ale Codului administrativ, care spune ca acestia nu pot fi alesi decat dupa ce este complet intrunita componenta CGMB.

Nicusor Dan, dupa discutia cu Citu: Am sprijinul Guvernului pentru a ajunge treptat la o situatie financiara stabila

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat in urma unei discutii cu ministrul Finantelor, Florin Citu, ca Primaria Municipiului Bucuresti beneficiaza de sprijinul Guvernului pentru a ajunge treptat la o situatie financiara stabila.

Nicusor Dan: Sistemul termic din Bucuresti este una din prioritatile mele (VIDEO)

Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, a declarant joi, in cadrul intalnirii de lucru a premierului Ludovic Orban cu ministrul Economiei, Virgil Popescu si cu reprezentantii ELCEN, pe tema furnizarii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )