Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan ii intoarce serviciul lui Vlad Voiculescu: As fi bucuros sa fie viceprimarul Capitalei Ce spune despre negocierile cu PMP (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan ii intoarce serviciul lui Vlad Voiculescu: As fi bucuros sa fie viceprimarul Capitalei Ce spune despre negocierile cu PMP (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent la Primaria Capitalei sustinut foarte probabil de PNL si USR, a explicat ca negocierile pentru programe si liste de consilieri tin de partide, nu de el. intrebat daca mai. continuă pe B1

Nicusor Dan, despre discutia cu Vlad Voiculescu: Nu am ajuns prea departe Ce urmeaza in negocierile dintre USR si PLUS (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent sustinut de USR la Primaria Capitalei, a precizat ca negocierile cu Vlad Voiculescu si PLUS nu au avansat in urma discutiilor de duminica si luni. Ca sa punem in.

Nicusor Dan l-ar vrea ca viceprimar pe Vlad Voiculescu

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, a declarat, joi, ca doreste ca Vlad Voiculescu sa ocupe postul de viceprimar.

Ciolos se burzuluieste catre Nicusor Dan si Vlad Voiculescu

Nicusor Dan si Vlad Voiculescu l-au enervat pe seful PLUS. Ciolos a declarat ca in cazul in care Nic.

Vlad Voiculescu, dupa discutiile cu Nicusor Dan: Daca nu se ajunge la o concluzie, propun referendum intern pentru desemnarea candidatului la Bucuresti

Birourile nationale ale USR si PLUS ar urma sa reia luni discutiile privind candidatura la Primaria Capitalei, dupa ce la intalnirea de duminica cu Nicusor Dan nu s-a ajuns la nicio solutie privind metoda de desemnare a candidatului. Vlad Voiculescu a precizat ca, in cazul in care conducerile formatiunilor nu vor ajunge la o intelegere, va propune un referendum intern.

Vlad Voiculescu: M-am intalnit cu Nicusor. I-am spus sa facem echipa pentruBucuresti. Reactia lui Dan Barna

Vlad Voiculescu, candidatul PLUS pentru functia de primar general al Capitalei, afirma ca a discutat mai mult de doua ore cu Nicusor Dan pentru a forma o echipa pentru Bucuresti si ca i-a propus acestuia sa semneze un protocol politic in care sa stabileasca ariile de responsabilitate ale fiecaruia in tandem, indiferent daca va ocupa functia de primar sau viceprimar.

USR-PLUS: Acelasi PNL care a anuntat ca-l sustine pe Nicusor Dan anunta saptamana trecuta ca il sustine pepesedistul Chirica

Reprezentantii Aliantei USR-PLUS afirma ca Nicusor Dan si Vlad Voiculescu si echipele din jurul lor sunt gata sa-si asume lupta peste tot in Bucuresti, in toate sectoarele.

Vlad Voiculescu: Primul caz confirmat in Romania. Urmeaza probabil un nou test pentru noi toti. Institutiile noastre vor fi cel mai probabil depasite

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu a scris, miercuri seara, pe Facebook, dupa confirmarea primului caz de coronavirus din Romania, ca urmeaza un nou test pentru noi toti si, cel mai probabil, institutiile noastre vor fi depasite.

Violeta Alexandru despre sustinerea PNL pentru Nicusor Dan, la Primaria Capitalei: Cred ca e solutia castigatoare!

Violeta Alexandru a anutat ca Biroul Politic al PNL Bucuresti a decis, joi seara, sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Aceasta sustine ca Nicusor Dan reprezinta varianta castigatoare.

Cum a dat Nicusor Dan sah-mat binomului Barna-Ciolos

PNL a hotarat sa mearga pe mana lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei. Decizia vine in contextul in care Alianta USR-PLUS a tergiversat anuntarea sustinerii lui Nicusor Dan, Barna si Dacian Ciolos fiind reticenti fata de candidatura liderului fondator al USR.

Nicusor Dan: Sunt optimist in privinta unei candidaturi comune a opozitiei Violeta Alexandru: Suntem deschisi oricaror aliante de opozitie la PSD

Presedintele PNL Bucuresti Violeta Alexandru si Nicusor Dan, candidatul sustinut de USR si PNL pentru Capitala, au sustinut joi o conferinta de presa in care si-au prezentat strategia de a o invinge pe Gabriela Firea. Violeta Alexandru a precizat ca formatiunea sa e deschisa in continuare la negocieri cu Opozitia pentru stabilirea de candidati comuni la locale, in timp ce Nicusor Dan a transmis sageti la conducerea PLUS.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )