Libnet.ro
UNICEF

13:15

Vlad Voiculescu: Primul caz confirmat in Romania. Urmeaza probabil un nou test pentru noi toti. Institutiile noastre vor fi cel mai probabil depasite

Adevărul Adevărul,
Vlad Voiculescu: Primul caz confirmat in Romania. Urmeaza probabil un nou test pentru noi toti. Institutiile noastre vor fi cel mai probabil depasite

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu a scris, miercuri seara, pe Facebook, dupa confirmarea primului caz de coronavirus din Romania, ca urmeaza un nou test pentru noi toti si, cel mai probabil, institutiile noastre vor fi depasite. continuă pe Adevărul

Primul caz de coronavirus din Romania. Este vorba de o persoana din Gorj

Conform unor surse din Ministerul Sanatatii, avem primul pacient din Romania confirmat cu coronavirusul Covid-19. Este vorba de un pacient din Gorj, care a intrat in contact cu italianul bolnav care a vizitat judetele Dolj si Gorj.

VIDEO Primul caz de coronavirus in Romania, confirmat de Raed Arafat. Ce se intampla cu pacientul acum

Conferinta de presa la Ministerul Sanatatii, miercuri seara, dupa ce in tara noastra a fost confirmat primul caz de coronavirus. Este vorba despre un caz al unei persoane din Gorj, care se afla la acest moment in tara. Acesta persoana a intrat in contact cu cetateanul din Italia care a fost in vizita in tara .

Iohannis, dupa primul caz de coronavirus in Romania: Nu e niciun motiv real de panica

Presedintele Klaus Iohannis face un apel la calm, dupa ce a aparut primul caz de coronavirus si in Romania si cere populatiei sa asculte sfaturile avizate ale medicilor, pentru a tine la distanta o epidemie de panica, cu consecinte nocive pentru semenii nostri.

Ce efecte economice are primul caz de coronavirus in Romania

Impactul asupra economiei locale ale primul caz de coronavirus in Romania este in prezent nesemnificativ, arata o analiza a casei de brokeraj XTB.

Trei dintre romanii infectati cu coronavirus s-au vindecat. in ce stare sunt ceilalti trei

Primul caz de coronavirus, confirmat in Romania. in aceasta seara, potrivit Digi24, a fost confirmat oficial in Romania primul pacient confirmat ca fiind infectat cu coronavirus. Este vorba despre o persoana care a intrat in contact cu italianul infectat cu coronavirus, in varsta de 71 de ani. La ora 23. 00, urmeaza ca Ministerul Sanatatii sa .

ULTIMA ORA LIVEVIDEOTEXT Primul caz de infectie cu coronavirus, confirmat oficial in Romania: Un barbat din Gorj care a intrat in contact cu italianul care a vizitat recent tara noastra

Primul caz de infectie cu coronavirus de pe teritoriul Romaniei a fost confirmat oficial in aceasta seara, a declarat Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, pentru HotNews. ro. Este vorba despre un barbat din judetul Gorj, care a intrat in contact cu italianul diagnosticat cu coronavirus care a vizitat recent Romania. Barbatul din Gorj a fost plasat in carantina si va fi transportat la Institutul Matei Bals din Bucuresti, unde va fi tratat. El va ajunge la Bucuresti in circa 4-5 ore, potrivit sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat. Romania a avut peste 20 de cazuri de infectie cu SARS in timpul epidemiei din China, din 2003. Toti bolnavii au fost tratati la Institutul Matei Bals si nu s-a inregistrat niciun decesGravitatea infectiilor cu Covid2019 este cam aceeasi ca gravitatea unei gripe -Interviu cu cercetatorul Mihai NeteaTe-ai intors in Romania dintr-o zona afectata de coronavirus sau urmeaza sa revii in tara? Ghidul complet cu pasii pe care trebuie sa ii urmezi.

UPDATE Surse: Primul caz confirmat de coronavirus in Romania. O a doua persoana suspecta ar fi in teste chiar in acest momente

UPDATE Desi Victor Costache, ministrul Sanatatii, si Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, aveau programata o conferinta de presa pentru ora 23:00, in care se presupunea.

Nicusor Dan, despre discutia cu Vlad Voiculescu: Nu am ajuns prea departe Ce urmeaza in negocierile dintre USR si PLUS (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent sustinut de USR la Primaria Capitalei, a precizat ca negocierile cu Vlad Voiculescu si PLUS nu au avansat in urma discutiilor de duminica si luni. Ca sa punem in.

Oficial: Primul roman confirmat cu coronavirus

Autoritatile au anuntat, miercuri seara, oficial, primul caz de coronavirus in Romania.

Primul caz de infectare cu coronavirus confirmat in Irlanda de Nord

In urma cu putin timp autoritatile din Irlanda de Nord au confirmat primul caz de infectare cu coronavirus, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )