Libnet.ro
UNICEF

13:15

NICUSOR DAN: E obligatoriu sa trimitem PSD in opozitie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: E obligatoriu sa trimitem PSD in opozitie

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi ca optiunea sa la alegerile parlamentare este PNL, relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Parlamentare2020Nicusor Dan: E obligatoriu sa trimitem PSD in opozitie; optiunea mea e PNL

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca optiunea sa la alegerile parlamentare este PNL.

Nicusor Dan, laude pentru PNL inaintea alegerilor de duminica:E partidul care poate bate PSD la parlamentare, asa cum a facut-o la locale

Primarul general Nicusor Dan considera ca este obligatoriu ca PSD sa fie in opozitie dupa alegerile de duminica si a anuntat ca optiunea sa la vot este PNL. PNL e partidul care poate bate PSD la alegerile parlamentare, asa cum a facut-o la locale, a declarat Nicusor Dan.

Nicusor Dan: Votez PNL, este partidul care poate bate PSD la parlamentare

Nicusor Dan, primarul General al Capitalei a anuntat ca va vota listele electorale PNL la alegerile .

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan: Respectul fata de lege si implicarea sociala reprezinta, cred eu, patriotismul zilelor noastre

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a transmis cu ocazia Zilei Nationale ca 1 decembrie 1918 e cel mai frumos dar al generatiilor trecute pentru istoria Romaniei, afirma . Sa pretuim acest dar si.

Nicusor Dan a concediat-o pe nasa de cununie a Gabrielei Firea. Alina Tarcevschi castiga 4.000 de euro pe luna de la Primaria Capitalei

Primarul general Nicusor Dan a anuntat, miercuri, cateva schimbari in una dintre cele mai controversate companii ale Primariei Capitalei. Referindu-se la Administratia Municipala pentru Consolidarea Cladirilor.

Emil Boc, dupa ce Nicusor Dan si-a anuntat sustinerea pentru PNL: il felicit, e o decizie responsabila. Un vot util al bucurestenilor inseamna un vot pentru liberali (VIDEO)

Emil Boc, primarul liberal din Cluj-Napoca, a tinut sa-i felicite pe Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei, si pe Maia Sandu, presedintele-ales al Republici Moldova, pentru mesajele de sustinere fata de.

Prima sedinta a Consiliului General al Capitalei. Ce a anuntat Nicusor Dan

Primarul general Nicusor Dan a anuntat miercuri, 2 decembrie, la sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti ca a fost semnat contractul pentru termoficare si ca pe sanatate a reusit o colaborare cu DSP Bucuresti. Edilul spera si ca rectificarea bugetara sa fie aprobata saptamana viitoare in CGMB.

Nicusor Dan a schimbat conducerea Administratiei Municipale pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic: Edmond Niculusca este noul director adjunct

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, a schimbat miercuri conducerea Administratiei Municipale pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic din subordinea Primariei Capitalei. Vechea conducere, formata din Marius Coaje director adjunct) si Alina Tarcevschi director executiv adjunct) a plecat, iar noul director adjunct este Edmond Niculusca.

Nicusor Dan: in sedinta Consiliului General de miercuri nu vor fi alesi viceprimarii Mai este un litigiu de solutionat

In sedinta Consiliului General de miercuri nu vor fi alesi cei doi viceprimari ai Capitalei, a declarat primarul general al Capitalei Nicusor Dan. Acesta a explicat ca noul Consiliu General nu este in formatie completa deoarece nu toti consilierii au fost validati de instanta si mai exista un litigiu pe rol.

Nicusor Dan, fondatorul USR: PNL are cel mai solid program de guvernare, cu o componenta importanta de dezvoltare si, implicit, de bunastare Avem de absorbit 80 de miliarde de euro si nu avem timp pentru experimente (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, a explicat miercuri de ce va vota PNL la alegerileparlamentare de duminica, 6 decembrie, precum si de ce considera ca Ludovic Orban este cea mai buna varianta.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )